photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 6 πιο καλοκαιρινα αρωματα που θα φοραμε ακομη και το χειμωνα!

Summer_perfumes

Το φετινό καλοκαίρι είναι αναμφίβολα δύσκολο ωστόσο το καλοκαίρι ως εποχή είναι αυτό που οι περισσότεροι εξ’ ημών ορίζουν ως «state of mind». Είτε λοιπόν σας βρίσκει σε κάποια παραλία είτε στην πόλη, μπορείτε με έναν απλό τρόπο να κάνετε τις στιγμές σας ξεχωριστές. Πώς; Με την επιλογή του κατάλληλου αρώματος. Είναι γνωστό πως τα αρώματα έχουν την μαγική ιδιότητα να φτιάχνουν τη διάθεση μας, να διεγείρουν τη φαντασία μας και να μας ταξιδεύουν νοητά σε παραδεισένια μέρη. 

Προσωπικά, αγαπώ πολύ τα καλοκαιρινά αρώματα και δεν σας κρύβω πως ακόμη και το χειμώνα επιλέγω αρώματα που οι νότες τους, μου φέρνουν στο μυαλό ηλιοβασιλέματα, παραλίες και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Τα καλοκαιρινά αρώματα είναι ανάλαφρα, δροσερά, φλοράλ, φρουτώδη ή ξυλώδη. Νότες από καρύδα, tiare, musk, εσπεριδοειδή όπως το πορτοκαλί, το λεμόνι ή το περγαμόντο, γιασεμί, neroli, θαλασσινό αλάτι συνθέτουν απίστευτες ευωδιές που μας κλέβουν την καρδιά. Αν ψάχνεις να αγοράσεις το άρωμα που θα σε συνοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σου προτείνω τα 6 top καλοκαιρινά αρώματα!

 

§  Αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα καλοκαιρινά αρώματα είναι το Estée Lauder Bronze Goddess. Εγώ το αγαπώ, εσείς το αγαπάτε, όλοι το αγαπούν ακόμη και οι άνδρες που το μυρίζουν πάνω μας. To Bronze Goddess Eau de Parfum είναι ένα ζεστό άρωμα, είναι αισθησιακό, είναι σέξι και είναι εθιστικό χάρη στο συνδυασμό tiare, βανίλιας και καρύδας. Αν ένα γυναικείο άρωμα είναι απολύτως ταυτισμένο με το καλοκαίρι είναι αυτό!

 

§  Ένα άρωμα που θυμίζει όλο το χρόνο καλοκαίρι είναι και το Diptyque Philosykos. Το Philosykos της Diptyque είναι ένα εμβληματικό άρωμα που λατρεύουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Οι νότες του από φύλλο συκιάς, σύκο, καρύδα και κέδρο δημιουργούν ένα μεθυστικό άρωμα που εκτός από statement μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως κομψό. Εγώ προσωπικά το καλοκαίρι επιλέγω το Philosykos eau de toillete για πιο ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση. 

 

§  Λατρεύω με πάθος το luxury και άκρως καλοκαιρινό άρωμα του οίκου Tom Ford Soleil Blanc. Για το Tom Ford Soleil Blanc σας έχω μιλήσει εδώ στο παρελθόν. Είναι το άρωμα που αν αγαπάτε το καλοκαιρινό άρωμα της καρύδας θα το λατρέψετε και εσείς. Προσωπικά το φοράω και το χειμώνα!

 

§  Τα Calvin Klein αρώματα τα αγαπώ από την εφηβεία μου όταν μου είχαν κάνει δώρο το CK one. Φέτος ήρθε στα χέρια μου τo σούπερ καλοκαιρινό άρωμα CK Everyone και δεν σας κρύβω πως ξετρελάθηκα με το δυναμικό του χαρακτήρα. To CK Everyone είναι unisex που σημαίνει που μπορείς να το κανείς δώρο και στο αγόρι σου και να το φοράτε και οι δυο μαζί (couple goals), είναι δροσερό, ζωηρό, φρέσκο και δυναμικό. Πορτοκάλι, τζίντζερ, μπλε τσάι, νερολί και πατσουλί συνθέτουν ένα ιδανικό άρωμα εσπεριδοειδών  που μας παρασέρνει σε ένα ονειρικό ταξίδι. Κάντε εικόνα ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο χωρίς προορισμό. Ε, το CK Everyone είναι το άρωμα που είναι συνώνυμο με την αίσθηση ελευθερίας. Θα το ερωτευτείς και εσύ και αυτός! 

§  Ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά αρώματα είναι το Dolce & Gabbana Light Blue. To άρωμα Light Blue eau de toillete των Dolce & Gabbana είναι ένα άκρως ζεστό άρωμα, αισθησιακό και ταυτόχρονα ανάλαφρο  άρωμα που φέρνει στο μυαλό τις καταγάλανες ακτές της Σικελίας. Φρουτώδες και λουλουδένιο με νότες κορυφής από κέδρο, μήλο, η καμπανούλα και λεμόνι Σικελίας, οι μεσαίες του νότες είναι το λευκό τριαντάφυλλο, το μπαμπού και το γιασεμί ενώ οι νότες βάσης το κεχριμπάρι, ο μόσχος και ο κέδρος. Μια ωδή λοιπόν στο φως και τα καταγάλανα νερά που θα σας μεταφέρει σε ηλιόλουστα μπλε καλοκαίρια! Το αγαπώ!

§  Ένα εξαιρετικά κομψό καλοκαιρινό άρωμα που σας προτείνω να δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι το διαχρονικά αγαπημένο μου άρωμα του οίκου Jo Malone Mimosa & Cardamom. To Jo Malone Mimosa & Cardamom είναι ένα bohemian άρωμα, άκρως μοντέρνο που μπορεί να γίνει το signature άρωμα σας. Mιμόζα, κάρδαμο και σπόροι τόνκα συνθέτουν το πιο εθιστικό άρωμα που θα λατρέψεις. Σας προτείνω να το συνδυάσετε με το έτερο άκρως καλοκαιρινό άρωμα του οίκου, το Jo Malone Wood Sage & Sea Salt!

 

Και για το τέλος ένα τιπ που σας προτείνω (μας το είχε αποκαλύψει πριν χρόνια σε prive παρουσίαση αρώματος για δημοσιογράφους ομορφιάς, ένας σπουδαίος αρωματοποιός) για να διαρκεί και να αναδεικνύεται καλύτερα το άρωμα σας : αρωματίστε τα σημεία που υπάρχει παλμός  και σε καμία περίπτωση μην τρίβετε το σημείο που έχετε αρωματίσει, γιατί αυτό αλλοιώνει την εξέλιξη των νοτών του αρώματος.

Έτσι, θα νιώσετε το ατελείωτο καλοκαίρι.