photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Tom Ford Soleil Blanc : ο πιο πολυτελής εθισμός...





Ήσυχες μέρες με πολύ φως. Με μια αύρα ανανέωσης σαν πέπλο μυστηριακό, με ένα ανυπέρβλητο συναίσθημα δυναμισμού. Το εδώ, το εκεί, το παράξενο. Το εδώ, το εκεί, το ασυγκράτητο. Ανέμελο πρωινό, φως λυτρωτικό, αυτάρκεια. Το εδώ, το εκεί, το γοητευτικό. Με μια ομορφιά που έχει μέσα της την ίαση, με μια ομορφιά που δείχνει κατευθείαν εμένα.

Το νέο άρωμα του οίκου Tom Ford είναι ο πιο πολυτελής εθισμός. Είναι το πιο επιβλητικό όπλο ερωτισμού και αισθησιασμού. Ένα άρωμα που μυρίζει καλοκαίρι και σε ταξιδεύει σε πολυτελή θέρετρα και μακρινά ιδιωτικά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο. Το Soleil Blanc Εau de Parfum από τη σειρά Private Collection είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο άρωμα. Τα συστατικά του συνθέτουν μια μαγευτική οσφρητική ιστορία. Νότες από έλαιο κάρδαμου και ροζ πιπέρι, έλαιο από περγαμόντο, εκχύλισμα από φιστίκι, ylang ylang, τουμπερόζα και αιγυπτιακό γιασεμί. Εκχύλισμα benzoin, βανίλια, tonka και γάλα καρύδας που απογειώνει τις αισθήσεις, δίνοντας στο άρωμα την τελευταία εθιστική νότα. Μυστηριώδες, με χαρακτήρα, θηλυκό, αισθησιακό, φιλήδονο, εθιστικό. Απευθύνεται στην ισχυρή γυναίκα που ξέρει ποια είναι και δεν συμβιβάζεται που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την πολύπλευρη γοητεία της. Ακόμη και το μπουκάλι του αποτελεί statement. Εκλεπτυσμένο, κομψό, μίνιμαλ γεωμετρικό, λευκό που έρχεται σε αρμονική αντίθεση με το χρυσό.



Το Soleil Blanc είναι από τα αρώματα που δεν έχουν ηλικία, που αν τα μυρίσεις τα ερωτεύεσαι αμέσως και τα θες κάθε λεπτό να σε συντροφεύει η αύρα τους αφού σε κάθε ψέκασμα σε κατακλύζει ένα κύμα αναζωογόνησης. Αν αγαπάς τα αρώματα με προσωπικότητα αυτό θα σε μαγέψει. Και αν το κάνεις δικό σου μην παραλείψεις να επενδύσεις και στο Tom Ford Shimmering Body Oil. Ένα εκπληκτικό λάδι σώματος που φωτίζει το δέρμα, ενισχύει την ευωδιά του αρώματος και ΄΄κλειδώνει΄΄  το σαγηνευτικό άρωμα του.  


Δε νομίζω πως χρειάζεται να σου πω άλλα, είναι απλώς μαγικό. 
Αναζήτησε το και θα με θυμηθείς!



Concept Φωτογράφισης : All things you are / Αθηνά Πάνου

Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου