photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Top 5 hand creams for fall! Οι καλύτερες κρέμες χεριών


Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει και σε συνδυασμό με το συνεχές πλύσιμο αλλά και την αντισηψία, τα χέρια μας γίνονται εξαιρετικά ευαίσθητα. Οι κρέμες χεριών είναι το απόλυτο must have καθώς προσφέρουν εξειδικευμένη προστασία και φροντίδα. Καλό είναι να έχουμε μία κρέμα χεριών με πλούσια σύνθεση σε κάθε τσάντα, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την υγρασία στα χέρια μας όποτε το κρίνουμε απαραίτητο. Ποιες όμως είναι μερικές από τις καλύτερες κρέμες χεριών; Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί τις 5 πιο αποτελεσματικές κρέμες για τα χέρια μας που θα μας χαρίσουν απόλυτη ενυδάτωση και θρέψη! 



Οι 5 καλύτερες κρέμες χεριών για απαλά χέρια



  • La Roche-Posay Lipikar Xerand 

Η κρέμα La Roche-Posay Lipikar Xerand ενυδατώνει και αναπλάθει τέλεια το δέρμα των χεριών σας και τους παρέχει παράλληλα την απαραίτητη βαθιά θρέψη, χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.


  • Chanel La Crème Main 

Η πιο premium κρέμα χεριών! Η Chanel Le Creme Main χαρίζει λείανση, φωτεινότητα και ένα θαυμάσια απαλό και ενοποιημένο δέρμα στα χέρια ενώ το υπέροχο άρωμα της την καθιστά την ιδανικότερη επιλογή! Στα συν είναι κατάλληλη και για τα νύχια. 


  • Byredo Blanche

H Byredo Blanche είναι μια top κρέμα χεριών που όχι μόνο  προσφέρει απόλυτη θρέψη αλλά ταυτόχρονα αφήνει τα χέρια ακαταμάχητα αρωματισμένα.



  • Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Μια κρέμα χεριών εντατικής ενυδάτωσης που εξασφαλίζει ταυτόχρονα προστασία και διακριτικό άρωμα στα χέρια κάθε στιγμή μέσα στη μέρα.

  • L´Occitane Karité

H επιδερμίδα των χεριών με αυτή την πλούσια κρέμα διατηρείται απαλή, θρεμμένη και ενυδατωμένη. Είναι ιδανική για ξηρό δέρμα καθώς περιέχει στη σύνθεση της βούτυρο καριτέ, μέλι και εκχύλισμα αμυγδάλου.