photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Γιατί το λάδι Αργκάν είναι ο,τι χρειάζεσαι ;


Το λάδι Αργκάν είναι αναμφίβολα ένας πολύτιμος φυσικός θησαυρός για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά τον οποίο και αξίζει να εντάξετε στην ρουτίνα της περιποίησης σας. Γιατί όμως το λάδι αργκάν είναι τόσο δημοφιλές; Το λάδι άργκαν είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, καθώς και σε αντιοξειδωτικά, λινελαϊκό οξύ και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. 

Αρχικά , ενυδατώνει απόλυτα το δέρμα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε είναι μακράν το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο. Επίσης, είναι η ιδανική  για σπασμένα και εύθραυστα νύχια, για ταλαιπωρημένα μαλλιά ή για μαλλιά με πιτυρίδα. Το argan oil ξαναδίνει στα μαλλιά λάμψη, δύναμη και ελαστικότητα. Θρέφει τις ρίζες, καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και θεραπεύει την ψαλίδα.


Ποιο argan oil να επιλέξετε ; 

Επενδύστε λοιπόν σε ένα καλό βιολογικό argan oil όπως το Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils ή το soaphoria organic τα οποία είναι ιδανικά για το σώμα, το πρόσωπο και φυσικά για τα μαλλιά. Μια επίσης πολύ καλή αλλά premium επιλογή είναι και το Moroccanoil Body από 100% φυσικό αργανέλαιο. 


Πως να χρησιμοποιήσετε το argan oil; 

Αρκεί να εφαρμόσετε στο πρόσωπο και στο δέρμα του σώματος μερικές σταγόνες και να κάνετε μασάζ. Όταν χρησιμοποιείτε το λάδι στα μαλλιά εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε υγρά μαλλιά, τυλίξτε τα για τουλάχιστον μια ώρα σε μια πετσέτα και λουστείτε με το αγαπημένο σας σαμπουάν.