photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 5 φθινοπωρινά κεριά που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίζει τέλεια!

Είναι γνωστό πως λατρεύω τα αρωματικά κεριά και συνεχώς αγοράζω καινούργια. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην ανάβω ένα κερί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να χαλαρώσω ή για να μου φτιάξει τη διάθεση μιας και είμαι υπέρμαχος του hygge


Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα 5 καλύτερα φθινοπωρινά κεριά που συνηθίζω να αγοράζω πλέον μόνο από τη notino. Αναζητήστε τα και θα ξετρελαθείτε!


Chestnut Hill Cinnamon Latte

Το αρωματικό κερί Chestnut Hill Cinnamon Latte μυρίζει φθινόπωρο και θα σας θυμίσει το αγαπημένο ρόφημα χάρη στις νότες από κρέμα βανίλια, κανέλα, καφέ και καραμέλα. Αναμφίβολα το πιο γλυκό και cozy κερί για αυτή την εποχή. 


Yankee Candle Autumn Glow

Το αρωματικό κερί Yankee Candle Autumn Glow θα δώσει  στο σπίτι σας υπέροχο ζεστό  άρωμα και ζεστασιά χάρη στο ζεστό, φθινοπωρινό του άρωμα από γκρέιπφρουτ,  βότανα, κεχριμπάρι, εσπεριδοειδή, λουλούδια, πατσουλί και σπόρους τόνκα. Απλώς τέλειο! 


Vellutier Spiced Pumpkin Soufflé

Το αρωματικό κερί Vellutier Spiced Pumpkin Soufflé είναι το πιο φθινοπωρινό κερί που θα αγαπήσετε και θα θέλετε να το μυρίζετε συνεχώς. Είναι γλυκό, γκουρμέ και πικάντικο και μυρίζει φανταστικά χάρη στις νότες από καρύδια, τζίντζερ, κανέλα, αμυγδάλα, κολοκύθι και βανίλια. 


Bath & Body Works Ice Cream Bar

Το αρωματικό κερί Bath & Body Works Ice Cream Bar έχει ένα υπέροχο γκουρμέ άρωμα, γλυκό και παιχνιδιάρικο που θυμίζει παγωτό βανίλια, waffles και σοκολάτα. Ε δεν γίνεται να αντισταθείτε σε αυτή την τελειότητα! 


Village Candle Orange Cinnamon

Το αρωματικό κερί Village Candle Orange Cinnamon είναι ωδή στο φθινόπωρο χάρη στα αρώματα από πορτόκαλι, κανέλα, γαρίφαλο και κόκκινο μανταρίνι. Θα το λατρέψετε!