photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Το SOS τρίπτυχο για τα πρησμένα μάτια!



Ταλαιπωρήστε από πρησμένα μάτια και σακούλες; Ψάχνετε εναγωνίως τρόπο να το αντιμετωπίσετε και να αποκτήσετε και πάλι όμορφο, ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα; Με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σε βάθος τα σημάδια της κούρασης γύρω από τα μάτια και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά το πρήξιμο, τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους.




Το SOS τρίπτυχο για τα πρησμένα μάτια! 


H κρέμα ματιών

Προτιμήστε μια κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ για να σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και να σας βοηθήσει με τους μαύρους κύκλους, τα σημάδια της κούρασης, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές. Μια από τις αγαπημένες μου κρέμες ματιών που χαρίζει φωτεινό και νεανικό βλέμμα είναι η Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε! 


Η μάσκα ματιών 

Η μάσκα ματιών είναι το απόλυτο must have. Μια από τις καλύτερες μάσκες ματιών (λινκ νοτινο) που έχω χρησιμοποιήσει και ορκίζομαι στα αποτελέσματα της είναι η μάσκα ματιών της Apivita Express Beauty Ginkgo Biloba που μειώνει αμέσως το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης ενώ ενυδατώνει σε βάθος και φωτίζει την περιοχή των ματιών. Τη λατρεύω!


Ο ορός ματιών

Απαραίτητος είναι ασφαλώς ένας ορός ματιών που έχει δράση στις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους. Ξεχωρίζω το Darphin Dark Ciclew Relief and De-Puffing Eye Serum που αφαιρεί το πρήξιμο, τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους, δίνει φρέσκια και ξεκούραστη όψη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα έχει και αντιρυτιδική δράση. Τον αγαπώ!