photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Υαλουρονικο Οξυ : το σταρ συστατικο της ομορφιας!




Το υαλουρονικό οξύ είναι το μαγικό συστατικό της ομορφιάς που θα ακούς αρκετά συχνά μιας και είναι βαθιά αναζωογονητικό, απόλυτα ενυδατικό και ισχυρά αντιρυτιδικό. Κατά καιρούς έχουμε μιλήσει αρκετά γι’ αυτό (δες εδώ). Μιας και τελείωσε το καλοκαίρι και μπήκαμε επισήμως στην εποχή του φθινοπώρου καλό είναι να εντάξουμε και πάλι το υαλουρονικό οξύ στη ρουτίνα της περιποίησης μας για να απολαύσουμε μια πιο όμορφη, νεανική και υγιή επιδερμίδα. 




Σε ποια προϊόντα με υαλουρονικό οξύ αξίζει να επενδύσουμε; 


  • Στo Serum Υαλουρονικού οξέος 

Ο ορός υαλουρονικού είναι το must have προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις, ειδικά μετά το καλοκαίρι που το δέρμα έχει ταλαιπωρηθεί. Το σέρουμ με υαλουρονικό οξύ θα κάνει το πρόσωπο σου κυριολεκτικά να λάμπει καθώς προσφέρει αντιρυτιδική προστασία, έχει ελαφριά και φίνα υφή, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ χαρίζει νεανική εμφάνιση. Τον χρησιμοποιούμε μέρα νύχτα, καθημερινά και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος ενώ ανακουφίζει τις αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες. 

Από τα καλύτερα σέρουμ υαλουρονικού οξέος που έχω δοκιμάσει είναι το Institut Esthederm Intensive και το Hyaluronic Serum La Roche Posay Heal B5 . Επίσης αγαπημένο και value for money μιας και κοστίζει μόλις 9 ευρώ, το Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2%. 


  • Στην κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ

Ο καθημερινός μας σύμμαχος στο λαμπερό βλέμμα καλό θα είναι να έχει υαλουρονικό οξύ για να μας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και να δράσει ενάντια στους μαύρους κύκλους, τα πρηξίματα και ταυτόχρονα να λειάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Η CeraVe Eye Repair Cream είναι αυτόν τον καιρό η κρέμα ματιών που χρησιμοποιώ και σας την προτείνω! 


  • Στην μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ 

Είτε σε μορφή κρέμας είτε σε sheet mask η μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ είναι  απολύτως απαραίτητη και ενδεδειγμένη καθώς θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση, ουσιαστική άνεση στο δέρμα και θα καταπραΰνει κάθε ερεθισμό και όποια αίσθηση τραβήγματος, χαρίζοντας μοναδική λάμψη.