photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ροδόνερο το θαυματουργό! 5 τέλεια προϊόντα περιποίησης με ροδόνερο που σίγουρα θες να αποκτήσεις!

 



Το ροδόνερο και το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου είναι από τα πιο θαυματουργά συστατικά που θα βρεις στον χώρο της κοσμητολογίας. Διόλου άδικα αν αναλογιστούμε πως έχει ενυδατικές ιδιότητες, καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα το αναπλάθει και το τονώνει ενώ είναι ένα μικρό θαύμα και για τα μαλλιά καθώς πέρα από την ενυδάτωση, βελτιώνει την ποιότητα τους χαρίζοντας τους μαγική λάμψη. 



Ποια προϊόντα με ροδόνερο και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου είναι τα αγαπημένα μου; 




Η Μάσκα προσώπου

Η μάσκα με τριαντάφυλλο που ξεχωρίζω είναι της Darphin Lumière Essentielle. Πρόκειται για μια pretium καθαριστική και λαμπρυντική μάσκα προσώπου που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα , αφήνοντας το ενυδατωμένο, λαμπερό και μαλακό σαν μετάξι. Σας προτείνω να την χρησιμοποιείται μαζί με τον ορό της σειράς και πραγματικά θα δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται! 


Το Λάδι προσώπου 

Το λάδι προσώπου με τριαντάφυλλο που λατρεύω και χρησιμοποιώ ανελλιπώς χρόνια τώρα στην ρουτίνα της περιποίησης μου είναι το Korres Wild Rose  Αγαπημένο λοιπόν λάδι προσώπου που θρέφει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντας το λαμπερό, φωτεινό και νεανικό ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! 


Το κραγιόν 

Το Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine είναι ένα υπέροχο κραγιόν που στη σύνθεση του έχει έλαιο τριαντάφυλλου και πέρα από το έντονο χρώμα και ρτοεξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα που χαρίζει στα χείλη, έχει θρεπτική σύνθεση μαζί με λεπτή υφή που λιώνει στα χείλη, εξασφαλίζει το αίσθημα άνεσης κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. Σας το προτείνω! 


Το Λάδι μαλλιών

Ένα από τα αγαπημένα μου λάδια μαλλιών είναι το εμβληματικό Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale που χαρίζει στα μαλλιά δύναμη και λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Το iconic αναγεννητικό λάδι Kérastase Elixir Ultime αποκαθιστά τη φυσική δύναμη των ινών και τις θρέφει σε βάθος ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί τα μαλλιά αμέσως, τους δίνει τέλεια λάμψη και τα λειαίνει και το εξαιρετικό του άρωμα διαρκεί όλη την ημέρα.


Η κρέμα σώματος

Η Weleda Rose είναι μια πολύ καλή κρέμα για το ντους που περιποιείται το δέρμα του σώματος και του παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη κατά το πλύσιμο, αφήνοντας το βελούδινο και απαλό. Είναι και value for money καθώς κοστίζει μόλις 3 ευρώ.