photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τιπς για τέλεια πόδια!



Η μαυρισμένη επιδερμίδα κάνει πιο σέξι το σώμα μας αλλά απαιτεί απαλότητα, λάμψη και καλοκαιρινό άρωμα για να δείχνει τέλεια, Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε για να διατηρήσουμε σέξι και μαυρισμένα τα πόδια μας; 

Πριν κάνετε την αποτρίχωση σας είτε με  κερί, είτε με κάποια κρέμα  όπως η Veet Suprem'Essence είτε ακόμη καλύτερα με αποτριχωτική μηχανή όπως η κλασική αγαπημένη Silk epil της Braun , φροντίστε να κάνετε ένα καλό DIY scrub για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να έχετε μια απίστευτα απαλή επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση σας. 
Η κλασική συνταγή για scrub με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι είναι με 2 κούπες ζάχαρη και 1 κούπα ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και κατόπιν το εφαρμόζουμε στα πόδια αλλά και σε όλο το σώμα, τρίβουμε απαλά και αφαιρούμε 15 λεπτά αργότερα. 

Προχωράμε στην αποτρίχωση μας και αφού την ολοκληρώσουμε, εφαρμόζουμε ένα θρεπτικό λάδι σώματος για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας απαλή και ενυδατωμένη. 
Ένα τέλειο τρικ για ψηλότερα πόδια είναι να εφαρμόσουμε κατά μήκος των μνημών λάδι και ιριδίζουσα πούδρα. Το βράδυ με τα φώτα τα πόδια μας θα δείχνουν πιο μακριά.
Τέλος αν θέλουμε να καλύψουμε κιρσούς, σημάδια και σπασμένες φλέβες στα πόδια, μπορούμε να επενδύσουμε ένα ελαφρύ body make up όπως αυτά της Art Deco. Φροντίζουμε όμως να μην έχουμε βάλει πιο πριν ενυδατική κρέμα για να σταθεροποιηθεί καλύτερα.