photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 5 τοπ La Roche-Posay προϊόντα!

Αν είναι ένα brand που έχει περίοπτη θέση στο νεσεσέρ μου αλλά και στο ντουλάπι του μπάνιου μου, αυτό είναι η La Roche - Posay . Οφείλω να πω πως η σχέση μας χτίστηκε στα τόσα χρόνια που ασκώ το επάγγελμα της δημοσιογράφου ομορφιάς και εδραιώθηκε όταν ανακάλυψα τα πραγματικά οφέλη των προϊόντων της που σέβονται απόλυτα το δέρμα και είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα. Οφείλω να παραδεχτώ, επίσης πως έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα της γι’ αυτό και επέλεξα να σου παρουσιάσω τα 5 αγαπημένα μου skincare miracles που αν δεν τα έχετε δοκιμάσει σας προτείνω να το κάνετε άμεσα.


To Effaclar Duo (+)

To Effaclar duo είναι ένα προϊόν που με ενθουσίασε, το οποίο χρησιμοποιούσα όταν με ταλαιπωρούσε μια ήπια ακμή κατόπιν σύστασης του δερματολόγου μου. Είναι μια ενυδατική κρέμα τζελ για ματ αποτέλεσμα που δρα κατά των ατελειών, μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και καταπολεμά τις κηλίδες, αποτρέποντας την επανεμφάνιση τους και περιορίζει τον κινδύνο σημαδιών. 


Anthelios Invisible Fluis SPF50+

Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου ANTHELIOS INVISIBLE FLUID SPF50+ / UVA-PF 46 είναι ένα από τα καλύτερα αντιηλιακά που μπορεί να βρει κάποιος στο φαρμακείο καθώς παρέχει υψηλότατη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, τις υπέρυθρες Α και τη ρύπανση ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και την άμμο ενώ έχει αόρατη και ανάλαφρη υφή.


Pure Vitamin C10 serum

Το Pure Vitamin C10 serum το χρησιμοποιώ νον στοπ χειμώνα καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα σέρουμ με καθαρή βιταμίνη C για το πρόσωπο, σαλικυλικό οξύ και neurosensine που δρα ενάντια στις ρυτίδες και τη θαμπή όψη. Με τη συστηματική του χρήση το δέρμα γίνεται πιο απαλό, πιο ενυδατωμένο και πιο λαμπερό, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη ενώ η υφή κι ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται και γίνονται πιο ενιαία. 


Hyalu B5 Serum

Το Hyalu B5 Serum  είναι ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που αντιμετωπίζει άμεσα την έλλειψη όγκου αλλά και της ελαστικότητας και έχει υπέροχη αναζωογονητική υφή gel. Βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει άμεσα την ελαστικότητα, την απαλότητα και την υγιή της όψη και μειώνει τισ ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιεί την κυτταρική ανάπλαση.


Lipikar Baume AP+M

Τo LIPIKAR Baume AP+M είναι το καλύτερο προϊόν για το έκζεμα και αν σας ταλαιπωρεί επιλέξτε το και θα με θυμηθείτε μιας και εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και μειώνει τον κνησμό ενώ χάρη στην αποτελεσματικότητα του ενάντια στις υποτροπές, αραιώνει τις εξάρσεις. Παράλληλα, θρέφει το δέρμα και επανορθώνει τον δερματικό φραγμό. Έχει μη λιπαρή υφή που απορροφάται αμέσως και δεν κολλάει στο δέρμα.