photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Οι 5 καλύτερες drugstore κρέμες ματιών


Όλες αναζητάμε την ιδανική κρέμα ματιών  που θα μας χαρίσει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα και θα μας απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους αλλά και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Μια μόνο αναζήτησή στις drugstore κρέμες ματιών θα σε κάνει να ανακαλύψεις μικρούς θησαυρούς που θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοι σου στο παιχνίδι της ομορφιάς.

Οι καλύτερες λοιπόν κρέμες που θα ανακαλύψεις στο φαρμακείο κατά την γνώμη μου είναι οι ακόλουθες : 

CeraVe Eye Repair Cream

Είναι φανταστική καθώς απαλύνει τα σημάδια κούρασης, μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους ενώ ενυδατώνει σε βάθος την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η σούπερ τιμή της, μόλις 11 ευρώ την κάνει την απόλυτη κρέμα ματιών!


La Roche-Posay Hydraphase HA

Eίναι η κρέμα ματιών που θα δώσει λύση στο πρόβλημα των λεπτών ρυτίδων, των πρησμένων βλεφάρων που οφείλονται στην αφυδάτωση, κάνοντας την περιοχή να φαίνεται ξεκούραστη! 


Bioderma Sensible Eye

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αυτή η κρέμα ματιών θα σας ανακουφίσει άμεσα από όποιον ερεθισμό και από την αίσθηση δυσφορίας. Παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους, εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές ενώ ενυδατώνει απόλυτα. 


Vichy Aqualia Thermal

Eίναι μια από τις πιο κλασικές κρέμες ματιών που χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση ενώ συγχρόνως αφαιρεί το πρήξιμο και φωτίζει την περιοχή των ματιών. 


Lierac Diopti

Υπέροχη κρέμα ματιών που θρέφει βαθιά το δέρμα και το ενυδατώνει απόλυτα, αφαιρεί το πρήξιμο , αναζωογονεί την επιδερμίδα και ταυτόχρονα κάνει πιο ομοιόμορφο τον τόνο του δέρματος.