photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

To πιο γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ με μόλις 5 προιοντα!



Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι όλα είναι ανεπιτήδευτα και σαφώς καμία από εμάς δεν έχει χρόνο και διάθεση για πολλά πολλά γι’ αυτό και το καλοκαιρινό νεσεσέρ χρειάζεται λίγα και καλά. Έχουμε και λέμε ποια είναι τα sos προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις διακοπές : 



-Το highlighter


To highlighter , το προϊόν δηλαδή λάμψης είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε μιας και θα σου χαρίσει άμεσα λάμψη στο πρόσωπο. Ξεχωρίζω το L Oreal Paris Wake up & Glow Glow Mon Amour. 


-Tο ρουζ

Επέλεξε ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλί απόχρωση και δες το πρόσωπο σου να μεταμορφώνεται. Αγαπώ πολύ τα ρουζ της Bobbi Brown που είναι άκρως αέρινα.


-H κρέμα bb

Η κρέμα bb , μια κρέμα με χρώμα θα ενυδατώσει, θα φωτίσει το δέρμα σου και θα καλύψει μικρές ατέλειες. Ιδανική η Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer.


-Η μάσκαρα 

Μια μάσκαρα για όγκο και μήκος θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν σέξι. Λατρεύω την Catrice Lift Up σε βαθύ μαύρο χρώμα που δίνει εκπληκτική κλίση στις βλεφαρίδες και πλήρη όγκο με μια μόλις στρώση. 


-Το lip gloss 

To lip gloss θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν λαμπερά, ζουμερά και ακαταμάχητα. Αγαπημένο μου λιπ γκλος της Nyx Filler Instinct Pluming Lip Polish Sparkling please.