photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Happy feet… Η περιποίηση των ποδιών



Τα όμορφα και περιποιημένα πόδια και άκρα είναι ό,τι πιο σέξι ειδικά το καλοκαίρι. Η περιποίηση των ποδιών δεν υπάρχει λόγος να είναι κοστοβόρα αντιθέτως μπορεί να γίνει και στο σπίτι με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο με μόλις λίγα εξειδικευμένα προϊόντα. 

Μουλιάστε τα πόδια για περίπου δεκαπέντε λεπτά σε χλιαρό νερό όπου έχετε προσθέσει μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (προσωπικά επιλέγω μέντα για αναζωογόνηση των αισθήσεων ή λεβάντα για χαλάρωση). 

Εφαρμόστε ένα scrub για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και μην παραλείψετε  τις περιοχές ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών όπου συγκεντρώνεται βρωμιά και βακτήρια. Στεγνώστε καλά και τραβήξτε τη γωνία μιας πετσέτας μέσα από αυτά. 

Κατόπιν απαλύνετε τις σκληρύνσεις χρησιμοποιώντας μία λίμα ποδιών ή μια ελαφρόπετρα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. 

Τέλος ενυδατώσατε τα πόδια σας με μια ιδιαίτερα ενυδατική κρέμα ποδιών που θα αφήσει τα πόδια σας λεία και απαλά. Δική μου αγαπημένη κρέμα σώματος που εφαρμόζω στα πόδια μου οπωσδήποτε πριν βγω είναι η νέα ενυδατική mousse λάμψης της korres Aegean Bronze Glow & Blur με υαλουρονικό οξύ που χαρίζει φυσική λάμψη, αναδεικνύοντας τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας τις ατέλειες.

 Έξτρα τιπ :  Μην παραλείψετε να επενδύσετε και σε ένα καλό αυτομαυριστικό σώματος που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται αψεγάδιαστα, σέξι και μαυρισμένα. Μια από τις αγαπημένες μου επιλογές που ανακάλυψα πριν έναν μήνα και δεν μπορώ να σταματήσω να το χρησιμοποιώ είναι το serum αυτομαυρίσματος της korres Aegean Bronze Tanning & Skin Perfecting Face & Body Serum