photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Αλλεργία στον ήλιο. Ποια αντηλιακά είναι τα καλύτερα;



Κάτω από τον ήλιο η επιδερμίδα δοκιμάζεται και δεν αντέχει και παρουσιάζει αλλεργίες ενώ ταυτόχρονα γίνεται ευαίσθητη. Αν λοιπόν παρατηρήσετε ξαφνική εμφάνιση εξανθήματος με κνησμό ή ερυθρότητας του δέρματος, μετά από σύντομη έκθεση σας στον ήλιο, πιθανότατα έχετε  αλλεργία στον ήλιο . 

Σε αυτή την περίπτωση και αφού πρώτα συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας η κατάλληλη λύση είναι να επιλέξετε αντιηλιακά προϊόντα που σέβονται και προστατευτούν το ευαίσθητο δέρμα σας από τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε αντιηλιακά με υψηλό φίλτρο προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία και πιο συγκεκριμένα από εταιρείες που ειδικεύονται στα εξειδικευμένα αντηλιακά για το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο από όπως η La Roche-Posay , η Avene ή η Bioderma.          

Τα καλύτερα αντιηλιακά για το δέρμα που παρουσιάζει αλλεργία είναι το Bioderma Photoderm AR, μιa κρέμα προστασίας με χρώμα για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα με τάση ερυθρότητας SPF 50+, το Avène Sun Minéral αντηλιακό υγρό χωρίς χημικά φίλτρα SPF 50+ και το La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance μια εξαιρετική καταπραϋντική προστατευτική κρέμα για πολύ ευαίσθητη και δυσανεκτική επιδερμίδα SPF 50+.