photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα body mists ειναι ο νεος μας εθισμος!


Το καλοκαίρι οι περισσότερες εξ’ ημών αποφεύγουμε τα αρώματα και προτιμάμε τα σπρέι σώματος ή αλλιώς body mists γιατί είναι ανάλαφρα, δροσερά, άκρως καλοκαιρινά και σέξι. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά τα λατρεύω και κάθε χρόνο επιλέγω διάφορα από αυτά. Αγαπημένα μου εδώ και χρόνια είναι τα σπρέι σώματος   victoria secret body mist που είναι άκρως ζωηρά και σαγηνευτικά και φυσικά best seller. Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο 3 θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Victoria's Secret Coconut Passion που είναι άκρως καλοκαιρινό λόγω της καρύδας, το Victoria's Secret Pure Seduction που είναι κομψό και ταυτόχρονα σαγηνευτικό χάρη στις ελαφριές λουλουδένιες νότες και τις γήινες ξυλώδεις συγχορδίες του και φυσικά το Victoria's Secret Vanilla Lace που είναι γλυκό, girly και ρομαντικό λόγω της βανίλιας.

Φέτος όμως έφτασαν στα χέρια μου και τα τέσσερα νέα KORRES body mists της Korres που είναι πραγματικά ό,τι πιο ωραίο έχω μυρίσει. Το Cοconut Water είναι απλώς εθιστικό χάρη στην καρύδα, το Cucumber Bamboo δροσερό και ξεσηκωτικό χάρη στις νότες αγγουριού και bamboo, το Jasmine μεθυστικό αφού ξεχειλίζει από νότες ντελικάτου γιασεμιού, με ίχνη τριαντάφυλλου και γαρύφαλλου και τέλος το Mint Tea δροσερό και ταυτόχρονα ξεχωριστό χάρη στο συνδυασμό πράσινου τσαγιού με περγαμόντο, λεμόνι και δυόσμο.