photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Πως φροντιζουμε τα ξανθα και τα γκριζα μαλλια ?


Αναμφίβολα τα ξανθά μαλλιά είναι αξιοζήλευτα και πολλές εξ ημών τα έχουμε ονειρευτεί ή τα έχουμε επιδιώξει. Ωστόσο τα ξανθά μαλλιά θέλουν συνεχή, ειδική και εξατομικευμένη περιποίηση για να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Είναι απαραίτητο λοιπόν να επιλέγουμε προϊόντα περιποίησης που είναι ειδικά για ξανθά μαλλιά. Ένα σαμπουάν, ένα conditionerκαι μια μάσκα για ξανθά μαλλιά είναι το απόλυτο τρίπτυχο που θα διατηρήσει το χρώμα και την ενυδάτωση τους.

Είναι γνωστό πως το must have προϊόν για ξανθά μαλλιά είναι το silver σαμπουάν. Το silver shampoo απομακρύνει την κιτρινίλα, επαναφέροντας το χρώμα στην αρχική του κατάσταση. Καλό είναι να θυμόμαστε να μην το χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο γιατί μπορεί να αφυδατώσει τα μαλλιά και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Στη συνέχεια απαραίτητο είναι να χρησιμοποιούμε ένα καλό conditioner και μια καλή μάσκα για ξανθά μαλλιά. Οι ξανθιές φίλες μου έχουν μοιραστεί μαζί μου τις αγαπημένες τους μάσκες για ξανθά μαλλιά που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και σωτηρίες. Πιο συγκεκριμένα από brands κομμωτηρίου τα περισσότερα credits ως πιο ιδανική μάσκα  για ξανθά μαλλιά συγκεντρώνει η Kerastase Blond Absolu Masque Cicaextreme αλλά και η Shu Uemura Color Lustre ενώ από drugstore η L’ Oreal Paris Elvive Color Vive Purple. 

Αν πάλι σας προβληματίζουν τα γκρίζα μαλλιά δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε καθώς υπάρχουν ειδικά προϊόντα για γκρίζα μαλλιά. Τα μαλλιά που χάνουν το χρώμα τους, είναι σταδιακά πιο ευαίσθητα και πιο αδύναμα και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα γι αυτό και καλό θα ήταν να επενδύσετε σε προϊόντα για γκρίζα και λευκά μαλλιά με θρεπτικά συστατικά όπως το συνένζυμο Q10, το οποίο διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών και ενεργοποιεί την παραγωγή κερατινών.Για το λούσιμο των μαλλιών σας, επιλέξτε ένα απαλό σαμπουάν για γκρίζα μαλλιά και αν τα μαλλιά σας έχουν κίτρινη αφή, επενδύστε σε ένα ασημί (Silvershampoo) σαμπουάν που εξουδετερώνει το χρώμα. Τέλος, η φυσική λοσιόν για γκρίζα μαλλιά είναι η ιδανική λύση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση τονώνοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση σας.