photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

How to : Curly hair! Πώς να κάνεις τις τέλειες μπούκλες και ποιο είναι το ιδανικό ψαλίδι για ονειρεμένες μπούκλες;


Οι χαλαρές μπούκλες όπως και οι χαλαροί κυματισμοί που φαίνονται σαν να έχουμε σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι είναι σέξι και είναι εδώ και χρόνια από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν δυναμικά σε πολλές πασαρέλες κάθε σεζόν. Αναμφίβολα αξίζει να το υιοθετήσουμε γιατί με αυτό το look τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια από ποτέ και εμείς απλώς ακαταμάχητες!

Πώς όμως θα κάνεις τις τέλειες μπούκλες και τα μαλλιά σου κυματιστά με ένα  ψαλίδι μαλλιών ;

1.      Λούστε τα μαλλιά σας και κατόπιν αφού τα στεγνώσετε, εφαρμόστε στα μαλλιά σας ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν, όπως το πολυχρηστικό σπρέι μαλλιών Revlon Professional Uniqu One All in One Coconut που θα προστατεύσει τα μαλλιά από τη θερμότητα του ψαλιδιού και ταυτόχρονα θα τους χαρίσει εξωτικό άρωμα καρύδας.  Αν χρειάζεται ισιώστε τα μαλλιά σας με ένα ψαλίδι ισιώματος.

2.      Χρησιμοποιείστε ένα καλό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες, στο οποίο θα ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών σας ή με το πόσο ΄΄χοντρή΄΄ είναι η τρίχα σας.

 

Ποιο ψαλίδι για μπούκλες είναι ιδανικό για τις μπούκλες που θέλω;

§  Αν θέλετε χαλαρές και γεμάτες όγκο μπούκλες επιλέξτε ένα τριπλό ψαλίδι μαλλιών 38mm, αρκετά χοντρό για να συνδυάσετε τον όγκο με το ατημέλητο αποτέλεσμα

§  Αν θέλετε πιο έντονες μπούκλες, με όγκο και ανάλαφρο αποτέλεσμα επιλέξτε ένα ψαλίδι 25mm. Ξεκινήστε από ψηλά και τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από το ψαλίδι, τούφα - τούφα.

§  Αν προτιμάτε τις πολύ έντονες, αυστηρές μπούκλες που θυμίζουν 20’s επιλέξτε ένα κωνικό ψαλίδι για μπούκλες που θα δώσει όγκο στις ρίζες σου αλλά ανάλαφρο look στις άκρες.

3.      Για τις μπροστινές τούφες κρατήστε τη φορά της μπούκλας προς τα έξω.

4.      Τέλος, περάστε τα δάχτυλα σας ανάμεσα στις μπούκλες σας και ΄΄ανοίξτε΄΄ τες για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα και ψεκάστε με ένα σπρέι μαλλιών που θα κάνει τις μπούκλες σας να κρατήσουν περισσότερο.


Photo : Vogue.uk