photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Καστορέλαιο και λάδι καρύδας : οι καλύτερες φυσικές επιλογές!

 

Το λάδι καρύδας και το καστορέλαιο είναι η καλύτερη natural και budget friendly επιλογή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν θέλεις να δεις μαγικά αποτελέσματα στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σου. καστορέλαιο ή λάδι καρύδας.

 

Καστορέλαιο για μακριές βλεφαρίδες, πυκνά φρύδια και πλούσια μαλλιά

 

Το καστορέλαιο  χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Έχει αποδειχθεί πως έχει θαυματουργές ιδιότητες στα μαλλιά, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Αν σε απασχολούν οι αντιαισθητικές ουλές, τα αραιά φρύδια ή οι ξηρές άκρες των μαλλιών τότε δοκίμασε το φυσικό καστορέλαιο  και θα ενθουσιαστείς! Το καστορέλαιο είναι ευεργετικό καθώς περιέχει βιταμίνη E, ανόργανες ουσίες, πρωτεΐνες και άλλες σημαντικές θρεπτικές ουσίες.

 

Πώς να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου;

Αν θέλεις να μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου το καστορέλαιο και το λάδι καρύδας είναι η λύση. Αυτά τα δύο μαγικά έλαια είναι θαυματουργά και θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου. Έχουν και τα δύο φοβερές ενυδατικές ιδιότητες και χαρίζουν δυνατές, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Ταυτόχρονα μπορείς να τα εφαρμόσεις και ως θεραπεία για να επαναφέρεις τις αδύναμες βλεφαρίδες. 

Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα καστορέλαιου το βράδυ στις βλεφαρίδες με μια μπατονέτα και το πρωί ξέπλυνέ το καλά με νερό.

Πώς να κάνω τα φρύδια μου πιο πυκνά;

Αν θέλεις να αποκτήσεις πιο πυκνά φρύδια ή αν θέλεις να τα βοηθήσεις να μακρύνουν εφάρμοσε πάνω τους κάθε βράδυ με μια μπατονέτα μικρή ποσότητα καστορέλαιου και σε λίγους μήνες θα δεις θαύματα!

 

Το καστορέλαιο βοηθά τα μαλλιά να γίνουν πιο πυκνά.

Το καστορέλαιο είναι φοβερό και για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αν μας απασχολεί η τριχόπτωση και θέλουμε μια φυσική λύση το καστορέλαιο είναι σωτήριο! Εφαρμόζουμε στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας μασάζ δύο φορές την εβδομάδα, αφήνουμε να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και στη συνέχεια ξεπλένουμε. Επίσης, το καστορέλαιο βοηθά δε και στην ψαλίδα αν εφαρμόσουμε λίγες σταγόνες ζεστό καστορέλαιο στις άκρες των μαλλιών μας και το αφήσουμε να δράσει μισή ώρα και λουστούμε!

 

Λάδι καρύδας για απαλά, απόλυτα ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά και για θρέψη στο σώμα

 

Το λάδι καρύδας είναι το τέλειο φυσικό ελιξίριο για απαλά, απόλυτα ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά και για θρέψη στο σώμα καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

 

Πώς θα βοηθήσω τα θαμπά, αφυδατωμένα και ξηρά μαλλιά;

Το λάδι καρύδας είναι τέλειο για ταλαιπωρημένα, φριζαρισμένα, ξηρά, εύθραυστα μαλλιά.  Χρησιμοποιείστε το λάδι καρύδας ως μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο και αφήστε το να δράσει όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα. Είναι ιδανικό γιατι θρέφει τις ίνες της τρίχας και αποτρέπει το σπάσιμο και την ψαλίδα, κάνει το βούρτσισμα εύκολο και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη. Ταυτόχρονα δρα ευεργετικά στο τριχωτό της κεφαλής, ελαττώνει την τριχόπτωση και απομακρύνει αποτελεσματικά την πιτυρίδα. 

Πώς θα ενυδατώσω το σώμα μου;

Το λάδι καρύδας είναι κατάλληλο για το δέρμα ολόκληρου του σώματος αφού κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό και χαρίζει βαθιά θρέψη χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά. Επίσης, βοηθά στην αποτροπή σχηματισμού ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη και έχει ευεργετική επίδραση κατά της κυτταρίτιδας. Εφαρμόστε το ιδανικά σε νωπό δέρμα και αφήστε το όλη νύχτα να δράσει!