photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

How to για τελεια sleek μαλλια στις γιορτες...

Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές, χωρίς ρεβεγιόν ή εξόδους, στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μαλλιά μας θα είναι απεριποίητα... Άλλωστε τα όμορφα, υγιή και περιποιημένα μαλλιά είναι boost στην ψυχολογία γι’ αυτό και εγώ θα μοιραστώ μαζί σου μερικές ιδέες για εύκολα αλλά όμορφα χτενίσματα και μερικά hair beauty tips για να είναι τα μαλλιά σου τέλεια με homemade τρόπο!

 

The chic-est Sleek ponytail...

Το κλειδί σε αυτό το look είναι τα λεία, πειθαρχημένα και λαμπερά μαλλιά. Πριν από το styling φροντίστε τα μαλλιά σας με ένα ενυδατικό, θρεπτικό σαμπουάν ή ένα σαμπουάν για λείανση, κατά του φριζαρίσματος. Αν έχετε ξηρά ή πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, επενδύστε σε μια σειρά για αναδόμηση ή χρησιμοποιήστε πριν από το λούσιμο,  για 15 λεπτά, ένα θρεπτικό λειαντικό λάδι όπως το Wella Professionals Oil Reflections που χαρίζει μαγική λάμψη στα μαλλιά και τα κάνει απίστευτα απαλά ενώ εξασφαλίζει λείο, και ελαστικό αποτέλεσμα. 

Ολοκληρώστε τη φροντίδα σας με conditioner για λείανση ή με μια μάσκα μαλλιών που θα εφαρμόσετε σε καλά σκουπισμένα μαλλιά. Αν μετά την ενυδάτωση αισθάνεστε ακόμη τα μαλλιά σας άγρια, εφαρμόστε στα μήκη και στις άκρες μια μικρή ποσότητα από leave in κρέμα. Κατόπιν στεγνώστε με πιστολάκι και φορμάρετε, ξεκινώντας από την κορυφή με μια χοντρή βούρτσα. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε μικρή ποσότητα λαδιού από τη μέση μέχρι τις άκρες και περάστε τα με ένα ψαλίδι ισιώματος, ώστε να πετύχετε το απόλυτο sleek look. 

Χτενίστε και τραβήξτε τη χωρίστρα στο πλάι και κατόπιν τραβήξτε με τη χτένα όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, δημιουργώντας μια loose χαλαρή αλογοουρά. Στερεώστε με ένα λαστιχάκι μαλλιών που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Προσωπικά αγαπώ τα λαστιχάκια μαλλιών και τα scrunchies της invisibobble. Χρησιμοποιήστε από πάνω μια σατέν κορδέλα, για να καλύψετε το λαστιχάκι και να δώσετε ένα twist στο χτένισμα.


Aν σας προβληματίζει η ρίζα σας που δεν έχετε καταφέρει ακόμη να βάψετε ή οι λευκές τρίχες, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα κατά τη γνώμη μου σωτήριο προϊόν που είναι το Moroccanoil Color Depositing μια φοβερή απαλή θρεπτική μάσκα μαλλιών που συνδυάζει το ημιμόνιμο χρώμα με τη βαθιά θρέψη. Θα  τη βρείτε εδώ  σε σούπερ τιμή! 

ίσια μαλλιά
Ολοκληρώστε και «κλειδώστε» το λείο αποτέλεσμα με μια λακ για λάμψη. Οι hair experts στις πασαρέλες συνηθίζουν να την ψεκάζουν σε πινέλο kabuki και με αυτό να περνούν τα μαλλιά.

Enjoy! Merry Christmas and a Happy new year...