photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Η νεα σειρα Resveratrol Lift της Caudalie. Αξιζει;



Το τελευταίο διάστημα έχω αφήσει το δέρμα μου στην ησυχία του. Κυριολεκτώ καθώς είναι ελάχιστα τα προϊόντα που βάζω πλέον μιας και εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχω αρχίσει να ταλαιπωρούμαι από maskne. Γι’ αυτό εφαρμόζω ενυδατική κρέμα και αντηλιακό την ημέρα και serum  και κρέμα το βράδυ. Ωστόσο στα χέρια μου έφτασε πριν λίγο καιρό η σειρά Resveratrol Lift της Caudalie, την οποία δοκίμασα γιατί ακουγόταν πολλά υποσχόμενη.

Η σειρά Resveratrol Lift της Caudalie που υπόσχεται ορατή αντιμετώπιση των συνεπειών της γήρανσης είναι αποτέλεσμα της έρευνας του Δόκτορος David Sinclair και της ομάδας του στην Ιατρική Σχολή του Harvard, ο οποίοι συνδύασαν δύο πανίσχυρα αντιγηραντικά συστατικά, τη ρεσβερατρόλη που σμιλεύει και συσφίγγει το δέρμα και ένα σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος μικρού μοριακού βάρους που ενυδατώνει και χαρίζει σφριγηλότητα. H σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύκτας, ορό προσώπου και κρέμα ματιών. 

 

Τι κάνει όμως αυτή τη σειρά τόσο ξεχωριστή ;

§  Ο συνδυασμός των προϊόντων της Caudalie Resveratrol Lift που επιδρά θετικά στην ενεργοποίηση των κυττάρων και στη δομή των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος στα κύτταρα του δέρματος.

§  Η ενυδάτωση, η λάμψη και η σύσφιξη που χαρίζει και είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

§  Η ελαφριά, αισθησιακή και άκρως απολαυστική της υφή που θυμίζει κασμίρ και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο

§  Το ντελικάτο άρωμα της που θυμίζει αφέψημα από βότανα: άνθη χαμομηλιού, νερό λεβάντας, αιθέριο έλαιο petitgrain, θυμάρι, φασκόμηλο και μέντα.

§  Η σύνθεσή της περιέχει 93% φυσικά συστατικά.

§  Οι 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.  


 Εν κατακλείδι, ασφαλώς και την προτείνω 100%! 

Αν τη δοκιμάσετε αναμένω τις εντυπώσεις σας.