photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Τα 6 πιο ωραια αρωματα με τριανταφυλλο


Τα αρώματα με τριαντάφυλλο είναι αναμφίβολα ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων. Αποτελούν ελιξίρια, θεία δημιουργήματα που ξεχωρίζουν και προσδιορίζουν το άτομο που τα επιλέγει. Ανάλογα με τη σύνθεση τους καθορίζουν τη φύση κάθε γυναίκας που τα επιλέγει. Αν ψάχνετε τα καλύτερα αρώματα με τριαντάφυλλο  που θα σας συντροφεύσουν και θα σας ταξιδεύουν με τη φίνα και ντελικάτη αύρα τους και θα ξεσηκώνουν επιφωνήματα θαυμασμού, σας τα παρουσιάζω.

 

Tom Ford Rose Prick

Ο μετρ του είδους έβγαλε νέο άρωμα και είναι ωδή στο τριαντάφυλλο. Αν αναζητάτε μια premium και elegant δημιουργία που θα κάνει τους πάντες να σας ρωτάνε για το άρωμα σας, το Tom Ford Rose Prick είναι η ιδανική επιλογή!


  Byredo Rose of No Man´s Land


To Byredo Rose of No Man´s Land είναι τέλειο, είναι σέξι, είναι σοφιστικέ και αποπνέει μια ανατολίτικη αύρα. To Byredo Rose of No Man's Land είναι δε ιδανικό και για τον φίλο σας αν αγαπά τα αρώματα με τριαντάφυλλο μιας και είναι unisex.


Lancôme Idôle

Η Lancôme παρουσίασε το Idôle και ενθουσίασε τις απανταχού λάτρεις των φλοράλ αρωμάτων με τον αισθησιακό του χαρακτήρα και την εκλεπτυσμένη του εσάνς. Σας το προτείνω αν ψάχνετε ένα εντυπωσιακό άρωμα!


Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

Το Gucci Bloom Ambrosia di Fiori είναι ο ορισμός της σαγήνης. Το Gucci Bloom Ambrosia di FioriΈχει έντονο χαρακτήρα και είναι το τέλειο σέξι άρωμα που θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις στο πέρασμα σας.


 Esteé Lauder, Modern Muse Le Rouge


 Esteé Lauder, Modern Muse Le Rouge. Είναι από τα best seller αρώματα του brand και όχι άδικα. Οι νότες από τριαντάφυλλο το κάνουν να είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε δυναμική θηλυκή παρουσία που αποπνέει σιγουριά, κομψότητα και θηλυκότητα.


 Korres Apothecary Wild Rose

 

Η Korres εδώ και πολλά χρόνια πρωτοστατεί στην παραγωγή πολυτελών αρωμάτων που έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Προσωπικά έχω πάρα πολλά αγαπημένα αλλά αυτό που με κέρδισε πρόσφατα και είναι μια νέα προσθήκη είναι το νέο άρωμα της Korres Apothecary Wild Rose. Αν αγαπάτε λοιπόν τα αρώματα με φλοράλ χαρακτήρα που βγάζουν ταυτόχρονα μια αύρα καθαρότητας (ναι μιλάω για πούδρα) δοκιμάστε το και θα το ερωτευτείτε μεμιάς!