photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

5 pumpkin skincare products ή αλλιώς 5 προϊόντα με κολοκύθα για τέλειο δέρμα!




Το φθινόπωρο είναι η εποχή που είναι αμιγώς συνυφασμένη με την cosy διάθεση, τα φαρδιά πουλόβερ, τις ζεστές κουβέρτες και το ατελείωτο cocooning τα Σαββατοκύριακα. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το καθιερωμένο beaute τα πρωινά του Σαββατοκύριακου που συνοδεύεται από ένα ζεστό pumpkin spice latte...

Αν σας έλεγα πως η νέα μου εμμονή στο skincare περιλαμβάνει την κολοκύθα, τι θα σκεφτόσασταν; Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η κολοκύθα έχει άκρως ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα γι΄αυτό και πλέον χρησιμοποιείται σε ολοένα και περισσότερα προϊόντα περιποίησης. Τα ένζυμα της κολοκύθας είναι ένα μαγικό συστατικό για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

Ποια είναι όμως τα skin care benefits της κολοκύθας;
Οι κολοκύθες είναι γεμάτες με  άλφα-υδροξυ-οξέα ή AHA που εξομαλύνoυν τον τόνο του δέρματος και χαρίζουν ομοιομορφία στην επιδερμίδα. Τα υψηλά επίπεδα βιταμινών Α και C, συμβάλλουν στη λεία όψη της επιδερμίδας και  μειώνουν τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και την ερυθρότητα.

Ποια είναι τα αγαπημένα μου pumpkin skin care products;
Δοκίμασα λοιπόν και σας προτείνω τα 5 αγαπημένα μου pumpkin skin care products.


1.      Too Cool for School Pumpkin 24K Gold Mask
Aγαπώ τις υφασμάτινες μάσκες κυριώς γιατί είναι πανεύκολες στη χρήση τους και είναι η πιο express λύση για ανανεωμένο δέρμα σε λίγα μόλις λεπτά. Η Pumpkin 24K Gold Mask sheet mask της Too Cool For με εκχυλίσματα κολοκύθας και χρυσού 24Κ και λευκόχρυσου, είναι ιδανική για την κουρασμένη επιδερμίδα μιας και την αναζωογονεί, την φωτίζει, χαρίζοντας της μοναδική ζωντάνια και φωτεινότητα. Παράλληλα χάρη στα ένζυμα της απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη. Θα την βρείτε αποκλειστικά στα Sephora. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

2.      Too Cool for school Gold Purifying Peel Off Mask
Είναι ίσως το νέο trend στις μάσκες. Εφαρμόζουμε ένα παχύ στρώμα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, αφήνουμε να στεγνώσει, τραβάμε και αφαιρούμε, ξεπλένοντας με νερό. Στο μεταξύ αυτή έχει κάνει απολέπιση και έχει χαρίσει στο δέρμα μας απίστευτη λάμψη και ομοιόμορφο τόνο χάρη στα με εκχυλίσματα σκόνης χρυσού 24Κ και κίτρινης κολοκύθας που περιέχει. Η επιδερμίδα μας αμέσως μετά τη χρήση της είναι φωτεινή, ελαστική και εξαιρετικά απαλή. Αν την επιλέξετε θα δείτε τη διαφορά στο δέρμα σας από την πρώτη στιγμή. Θα την βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

3.      Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Άλλο ένα αγαπημένο μου προϊόν ομορφιάς με κολοκύθα. Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου που κάνει ενζυμική βαθιά απολέπιση χάρη στα ένζυμα κολοκύθας, στα άλφα υδροξυ-οξέα και τα οξείδια αργιλίου που περιέχει. Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και χαρίζει λαμπερή και ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα.  Την χρησιμοποιούμε σε εβδομαδιαία βάση, καλύτερα μια φορά την εβδομάδα. Αν την εφαρμόσετε και αισθανθείτε ένα ελαφρύ ερεθισμό, μην αγχωθείτε και την αφαιρέσετε, θα υποχωρήσει σχεδόν αμέσως. Είναι τέλεια!

4.      The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter
Θα μπορούσα να πω πως είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η The Body Shop μέχρι σήμερα. Είναι το ωραιότερο μακράν άρωμα και αν αγαπάτε τη βανίλια στην πιο φθινοπωρινή εκδοχή της, αυτό το body butter θα σας ξετρελάνει με την πρώτη μυρωδιά! Είναι special edition, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και βαθιά θρέψη όπως όλα τα body butters του αγαπημένου brand, έχει απολαυστική υφή και απορροφάται εύκολα ενώ ο συνδυασμός φθινοπωρινών αρωμάτων (γλυκιάς κολοκύθας, βανίλια Μαδαγασκάρης και νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου) θα το κάνουν να γίνει η μεγαλύτερη σας εμμονή! Θα το λατρέψετε όσο και εγώ, είναι βέβαιο!

5.      The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream

Από όταν τη χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, δεν βγήκε ξανά από την τσάντα μου. Όπως και το body butter μυρίζει εκπληκτικά, ενυδατώνει πλούσια τα χέρια μου, αφήνοντας τα απαλά και προστατευμένα. Έχει τέλεια ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται γρήγορα και αφήνει τα χέρια υπέροχα αρωματισμένα! Αν θέλετε μια υπέροχη κρέμα χεριών με τέλειο άρωμα, η Vanilla Pumpkin Hand Cream είναι αυτό που ψάχνατε!