photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

H μαγική Aloe Vera! Προϊόντα με αλόη που έχω δοκιμάσει και ξεχωρίζω...




Κυρίαρχη τάση στην ομορφιά είναι εδώ και χρόνια το ΄΄back to basics΄΄ και ό,τι σχετίζεται με τη φύση και τα φυσικά συστατικά! Και όχι άδικα μιας και οι θησαυροί που παράγονται από φυτά, έλαια και καρπούς αποτελούν τα καλύτερα ελιξίρια ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας.

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα φυτά που χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία είναι η αλόη. Με πλήθος ευεργετικών συστατικών (βιταμίνες Β, C, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο, αμινοξέα, λιπαρά οξέα κ.α.) διακρίνεται για τις πλούσιες ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες της, την καταπραϋντική, αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική της δράση. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί το πιο SOS προϊόν που πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε στο νεσεσέρ μας. Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα -απορροφάται άμεσα, πολύ πιο γρήγορα από το νερό και διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του-, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου και από πιθανά εγκαύματα. Παράλληλα επουλώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα, διατηρώντας την υγιή, ενυδατωμένη, απαλή και νεανική! Γι’ αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας 6 από τα αγαπημένα μου προϊόντα με αλόη που πήρα μαζί στις φετινές διακοπές (συν 1 ακόμη που τελείωσα πριν προλάβω να φωτογραφίσω!)!




1.      Τhe Body Shop Aloe Multi-Use Soothing Gel Face & Body
Aν πρέπει να πάρετε μόνο ένα προϊόν περιποίησης στις διακοπές, επενδύστε σε αυτό. Πρόκειται για ένα υπέροχο τζελ που είναι ιδανικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Eίναι πολύ δροσερό με μη λιπαρή υφή, ενυδατώνει, καταπραΰνει και ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα. Λειτουργεί σαν booster δροσιάς μετά την έκθεση στον ήλιο, χαρίζοντας μας μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Δεν περιέχει άρωμα και είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλειο!

2.      Sephora Aloe Vera Moisturizing & Refreshing Body Gel
Το έχω συνεχώς στο μπάνιο μου από όταν το πρωτοδοκίμασα. Είναι ένα υπέροχο υδαρές τζελ για το σώμα με ανάλαφρο άρωμα που ΄΄λιώνει΄΄ στη στιγμή πάνω στην επιδερμίδα, την καταπραΰνει άμεσα και την ενυδατώνει βαθιά. Έχει απολαυστική υφή και μη λιπαρή σύσταση που απορροφάται αμέσως χωρίς να ΄΄βαραίνει΄΄ το δέρμα, δροσίζοντας το όλη μέρα. Εκτός από αλόη περιέχει και εκχύλισμα κάκτου, ένα εξαιρετικά ΄΄ξεδιψαστικό΄΄ ενεργό συστατικό. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε! 

3.      Sephora Aloe Vera Hand Mask
Τους καλοκαιρινούς μήνες δεν αφυδατώνεται μόνο η επιδερμίδα του προσώπου ή του σώματος αλλά και τα χέρια μας, για τα οποία δεν αρκεί μια απλή κρέμα. Μια δραστική λύση express είναι η μάσκα χεριών της Sephora με αλόη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι γάντια εμποτισμένα με αλόη που χαρίζουν στα χέρια μας εκπληκτική ενυδάτωση σε μόλις 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! 

4.      Garnier Skin Active Botanical Day Cream with Aloe Vera
Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε πιο ήπιες και ανάλαφρες συνθέσεις τόσο στα προϊόντα περιποίησης όσο και στα καλλυντικά μας. Μια από τις πιο δροσιστικές και ενυδατικές κρέμες που έχω δοκιμάσει τελευταία είναι η κρέμα προσώπου Garnier Skin Active Botanical Day Cream με αλόη. Eνυδατώνει απόλυτα το δέρμα ενώ παράλληλα έχει και απαλυντική δράση. Επιπλέον η άκρως affordable τιμή της την κάνει must have προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας! 

5.      Garnier Skin Active Refreshin g Botanical Toner with Aloe Extract
Aν με διαβάζετε ξέρετε πως το toner είναι ένα από τα απαραίτητα βήματα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μου. Ειδικά το καλοκαίρι που αντικαθιστούμε τα ΄΄βαριά΄΄ προϊόντα που χρησιμοποιούμε το χειμώνα με πιο ήπια, το toner της Garnier με εκχύλισμα αλόης είναι ιδανικό. Δροσίζει και εξισορροπεί την επιδερμίδα, ενώ την προετοιμάζει απόλυτα για την ενυδατική κρέμα που θα εφαρμόσουμε, κάνοντας την να λειτουργεί πολύ καλύτερα. Υπέροχο! 

6.      L'Oréal Paris Sublime Sun Hydrafresh Protect 
Μετά το μπάνιο στη θάλασσα χρησιμοποιούμε οπωσδήποτε after sun για να ενυδατώσουμε και να ανακουφίσουμε το δέρμα μας και φυσικά για να παρατείνουμε τη διάρκεια του μαυρίσματος. Το συγκεκριμένο έχει υπέροχη υφή gel, χαρίζει άνεση στο δέρμα και το αφήνει απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο χάρη στα εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και aloe vera που περιέχει. Ταυτόχρονα ανακουφίζει, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και το καλύτερο μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος κατά 3 βαθμούς! Θα σας κερδίσει! 

7.      Mario Badescu Facial Spray with Aloe herbs and Rosewater
Aυτό δεν θα το δεις στη φωτογραφία γιατί το τελείωσα και δεν πρόλαβα να στοκάρω! Προσωπικά λατρεύω τα σπρέι προσώπου για τις υπέροχες ιδιότητες τους. Το συγκεκριμένο το ξεχωρίζω γιατί ανανεώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή. Το χρησιμοποιώ κάθε στιγμή που νιώθω το δέρμα μου αφυδατωμένο ή να με ΄΄τραβάει΄΄ αλλά και όταν θέλω να το ανακουφίσω από τον ήλιο. Το έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα μου τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές! Θα το αγαπήσετε και εσείς, είμαι σίγουρη! 

 Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; 
Αλήθεια, εσάς ποιο είναι το δικό σας  αγαπημένο ελιξίριο ομορφιάς με βάση την αλόη;