photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Le Petit Marseillais : Μία θάλασσα εμπειρίας εμπνευσμένη από την Μεσόγειο.

Μεσημεριανά βήματα στην άμμο. Αέρας που φέρνει λίγη από την αλμύρα της θάλασσας. Ανάσες δροσιάς και βουτιές σε καταγάλανα νερά που φαντάζουν όαση ευτυχίας. Το καλοκαίρι είναι η έκφραση μιας μινιμαλιστικής τελειότητας συνυφασμένης με 2 στοιχεία: τη θάλασσα και τον ήλιο. Είναι τα αρώματα και οι εμπειρίες. Είναι οι λέξεις του Καμύ ''εκτός από τον ήλιο, τα φιλιά και τα άγρια αρώματα, όλα μου φαίνονται επιπόλαια''... Προσθέτω και τη θάλασσα!
Έχω αδυναμία στα όμορφα αρώματα και στη μεταξένια επιδερμίδα. Γι’ αυτό και πάντα ψάχνω μυρωδιές που θα με ταξιδέψουν και θα με κάνουν να ερωτευτώ, αλλά και προϊόντα που αφήνουν την επιδερμίδα μου απαλή, έτοιμη να παραδοθεί σε χάδια τρυφερότητας.
Φέτος το καλοκαίρι όλα θα περιστρέφονται γύρω από τη θάλασσα χάρη στη νέα σειρά περιποίησης Θαλάσσια Φροντίδα από το Le Petit Marseillais® ...


Η σειρά του αγαπημένου brand με τρία μοναδικά προϊόντα έχει στόχο να προσφέρει στο δέρμα μας εξαιρετική περιποίηση, θρέψη και συγκλονιστικό άρωμα.  Το Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο Θαλάσσιας Φροντίδας με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία, το Ενυδατικό Γαλάκτωμα σώματος για ξηρή επιδερμίδα και η Κρέμα σώματος για πολύ ξηρή επιδερμίδα έρχονται να μετατρέψουν την καθημερινή διαδικασία χαλάρωσης και περιποίησης σε μοναδική ιεροτελεστία αναζωογόνησης και φροντίδας. Ένα κράμα από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της Μεσογείου, μια σύσταση από φύκη, αναζωογονητικά άλατα, τονωτικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία συνθέτουν μία μουσική καλοκαιρινή συμφωνία που θα λατρέψει η επιδερμίδα και θα κάνουν το δέρμα χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια!
Με το που ερχόμαστε σε επαφή με τη σειρά το πρώτο που μας μαγεύει είναι το άρωμα της. Καλοκαιρινό, ανάλαφρο, εθιστικό και απολαυστικό, ευχάριστο και αναζωογονητικό, οδηγεί σε ένα ξεχωριστό σκηνικό καλοκαιρινής αύρας και μας τοποθετεί στο κλίμα μιας τελετουργίας ομορφιάς με κέντρο τη θάλασσα...     
Η αρωματική τελετουργία ξεκινά από ένα απολαυστικό αφρόλουτρο που κατακλύζει τις αισθήσεις. Το Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο Θαλάσσιας Φροντίδας με φύκη από τη Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία από το Le Petit Marseillais®, καθαρίζει απαλά το δέρμα, αγκαλιάζει την επιδερμίδα με τη μοναδικά δροσιστική υφή του και την αρωματίζει με το ονειρικό θαλάσσιο άρωμά του, αφήνοντας την ανανεωμένη και απαλή.


Ασφαλώς ένα τόσο εκλεπτυσμένο άρωμα θέλουμε να μας συντροφεύει κάθε λεπτό της ημέρας, γι’ αυτό και εγώ φροντίζω να το "κουβαλώ" συνεχώς πάνω μου κλειδώνοντάς το με το Ενυδατικό Γαλάκτωμα σώματος Θαλάσσια Φροντίδα για ξηρή επιδερμίδα από το Le Petit Marseillais®. Η υφή του είναι λεπτόρρευστη, απορροφάται άμεσα και δροσίζει την επιδερμίδα ενώ χαρίζει άνεση, ελαστικότητα και τέλεια ενυδάτωση! 


Τέλος, αν το δέρμα μας είναι πολύ ξηρό ή έχει περάσει κακουχίες από το χειμώνα (count me in) η Κρέμα σώματος Θαλάσσια Φροντίδα για πολύ ξηρή επιδερμίδα του Le Petit Marseillais® είναι το τέλειο προϊόν, καθώς προσφέρει εντατική θρέψη και πλούσια ενυδάτωση, επαναφέροντας τα επίπεδα υγρασίας. Έχει παχύρευστη υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Η επιδερμίδα μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή,  είναι απίστευτα απαλή!


Η απολαυστική υφή, η ξεχωριστή σύνθεση, το απρόσμενα τέλειο καλοκαιρινό άρωμα, η απίστευτη ενυδάτωση και θρέψη αλλά και η σούπερ καλοκαιρινή τιμή, ικανοποίησαν απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μου και με έκαναν να λατρέψω τη σειρά και να την εντάξω στην καθημερινότητα μου και σας προ(σ)καλώ να κάνετε το ίδιο! Κλείστε τα μάτια, βουτήξτε στον κόσμο της θαλάσσιας φροντίδας και νιώστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση της θάλασσας με τα τρία υπέροχα προϊόντα της σειράς αναζωογόνησης Θαλάσσια Φροντίδα από το Le Petit Marseillais®! Ζήστε την  απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία κάθε μέρα και αδειάστε το μυαλό! Άλλωστε όλα γίνονται ευκολότερα όταν έχουν κάτι από θαλάσσια αύρα να τα συντροφεύει!


Βουτιά στο μπλε λοιπόν!

Photo Shooting / Styling : Αθηνά Πάνου
Concept : Εύη Γεωργίου / S.S.