photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Professional exfoliation at home with Darphin...




Όπως ξέρετε καλά, είμαι εμμονική με την περιποίηση του δέρματος μου. Θέλω το δέρμα μου να είναι και να δείχνει όμορφο, λαμπερό και νεανικό, χωρίς οποιοδήποτε ψεγάδι. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η περιβαλλοντική μόλυνση, η κούραση με απασχολούν όπως απασχολούν και κάθε γυναίκα καθώς επιβραδύνουν την φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι το απόλυτο must καθώς καθαρίζει και αναζωογονεί την εξωτερική στοιβάδα το δέρματος, ενισχύει τη φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και προετοιμάζει την επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο για την υπόλοιπη περιποίηση. Η ΄΄απλή΄΄-μόνο- απολέπιση δεν με καλύπτει και καταλήγω φυσικά στην επαγγελματική. Ένα λοιπόν αποτελεσματικό προϊόν για επαγγελματική απολέπιση στο σπίτι θα ήταν ιδανικό καθώς θα μου έλυνε τα χέρια και θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ,  όποια στιγμή θέλω. Η Darphin λοιπόν σαν να άκουσε τη σκέψη μου, πρόσθεσε στη συλλογή των προϊόντων περιποίησης ένα ακόμη ξεχωριστό προϊόν για επαγγελματική απολέπιση, το LInstitut Youth Resurfacing Peel. Φυσικά, δεν γινόταν να μην σπεύσω να το δοκιμάσω και να μην μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου (δείτε αναλυτικά στο Iq Beaute ).


Το  LInstitut Youth Resurfacing Peel, λοιπόν, είναι ένα προϊόν απολέπισης για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία λάμψης και απαλότητας και που μπορεί να συγκριθεί με ένα απολεπιστικό προϊόν με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλυκολικό οξύ που δεν προκαλεί ερεθισμούς. Καθαρίζει σε βάθος και απολεπίζει αποτελεσματικά το δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα. Το νέο αυτό προϊόν, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του brand και σεβόμενο απόλυτα την επιδερμίδα μας, βασίζεται σε μια αριστοτεχνική σύνθεση που συνδυάζει βοτανικά και φυσικά απολεπιστικά συστατικά όπως το Σαλικυλικό οξύ, η N- ακετυλογλυκοζαμίνη, το εκχύλισμα από κάστανο και Winterbloom αλλά και το λακτοβιονικό οξύ και το εκχύλισμα από ρύζι. Ο συνδυασμός τους προσφέρει μια υπέροχη σύνθεση που χαρίζει μοναδικά οφέλη στο δέρμα. Με τη χρήση του η επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας χρήση είναι εντυπωσιακά λαμπερή και απαλή, νεανική και φρέσκια. Ενώ με τη συστηματική του χρήση ελαχιστοποιούνται τα ορατά σημάδια της γήρανσης ενώ παράλληλα απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και το δέρμα μας είναι εξαιρετικά ομοιόμορφο χωρίς πόρους και ατέλειες. Το μεγάλο ατού του προϊόντος είναι η ευκολία στη χρήση του καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρέξουμε ένα βαμβάκι με το προϊόν και να εφαρμόσουμε σε καθαρό και στεγνό δέρμα ΄΄περνώντας΄΄ το σε όλη την επιφάνεια του δέρματος (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών) και αφήνοντας το, μιας και δεν απαιτεί ξέβγαλμα. Το χρησιμοποιούμε μια φορά την εβδομάδα, και πρέπει να τονιστεί πως δεν ταλαιπωρεί και δεν ερεθίζει το δέρμα ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός από το ευαίσθητο! 



Αν αναζητάτε και εσείς ένα άκρως αποτελεσματικό προϊόν για επαγγελματική απολέπιση στο σπίτι, το LInstitut Youth Resurfacing Peel είναι το ιδανικό και αναμφίβολα θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σας στο παιχνίδι της υγιούς, νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας.
Αναζητήστε την άμεσα!