photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Mac Cosmetics x Celia Kritharioti Craving Lipstick...



Oι συνεργασίες της MAC Cosmetics αναμφίβολα αποτελούν μεγάλο νέο για κάθε make up addict και σίγουρα ξεσηκώνουν σχόλια θαυμασμού και πολύωρες συζητήσεις μεταξύ των γυναικών του χώρου μου και όχι μόνο. Η τελευταία συνεργασία της MAC, όμως είναι και θα είναι το πιο hot νέο του καλοκαιριού.  Η MAC, λοιπόν συνεγάζεται για πρώτη φορά με την αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, μια σχεδιάστρια άρτια συνυφασμένη με τη σοφιστικέ κομψότητα, την τελειότητα στο σχεδιασμό και τις χειροποίητες δημιουργίες που κάνουν κάθε εμφάνιση μοναδική. Μαζί λοιπόν, δημιουργούν ένα ξεχωριστό limited edition sleeve για το αγαπημένο της-μας κραγιόν, το CRAVING.

Γιατί η Celia Kritharioti επέλεξε το Craving;
Θα σας παραθέσω αυτούσια όσα μας είπε στο ξεχωριστό brunch που παρέθεσε προς τιμήν μας στο ατελιέ της :  ΄΄Είναι απλό, μου ξυπνά αναμνήσεις παιδικής αθωότητας, ροδοκόκκινα μάγουλα και δαγκωμένα χείλη. Είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε όλα τα looks. Το όνομα από μόνο του (Craving) θυμίζει την επιθυμία και την πρόθεση να φιλήσεις τα χείλη που το φορούν! Το λατρεύω αυτό το χρώμα και το φοράω συνέχεια!΄΄.  Η αλήθεια είναι πως το χρώμα ταιριάζει πραγματικά σε όλες.  Και φυσικά όλες οι beauty editors που ήμασταν εκεί το δοκιμάσαμε και όντως ΄΄εφάρμοσε΄΄ τέλεια σε κάθε μια ξεχωριστά. Το χρώμα ΄΄προσαρμόστηκε΄΄ μαγικά πάνω στα χείλη της κάθε μιας από εμάς, κάνοντας τα  να δεχνουν ζουμερά και σαρκώδη. Το χρώμα πέρα από εύκολα ΄΄φορέσιμο΄΄ είναι πλούσιο, κρεμώδες και ομοιόμορφο. Δεν ΄΄σπάει΄΄, απλώνεται ιδανικά στα χείλη ενώ έχει  εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια και δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση. Η αίσθηση που αφήνει στα χείλη είναι τέλεια καθώς δεν τα ξηραίνει και φορώντας το, τα αισθάνεσαι άνετα και ενυδατωμένα. Το Craving λοιπόν είναι πραγματικά ένα άκρως θηλυκό και κομψό κραγιόν που αποδεδειγμένα τραβά όλα τα βλέμματα στα χείλη! Όσον αφορά το sleeve που ''ντύνει΄΄ το κραγιόν είναι άκρως εντυπωσιακό, θηλυκό, νεανικό και παιχνιδιάρικο, εμπνευσμένο από δύο διαχρονικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας, τα πόδια και τα χείλη.

Όταν έχεις μπροστά σου τη Σήλια Κριθαριώτη προφανώς και θα τη ρωτήσεις ποια προϊόντα της MAC είναι τα αγαπημένα της και δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της. Μας αποκάλυψε λοιπόν τα 5 αγαπημένα της MAC προϊόντα!
Σημειώνεις;
Το MAC Cream Colour Base στην απόχρωση Hush (πρόκειται για μια κρεμώδη σύνθεση με ενυδατική βάση που προσδίδει χρώμα και διάφανο, δροσερό αποτέλεσμα και εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη ενώ απλώνεται εύκολα πάνω από το foundation, την κρέμα ή την πούδρα).
Τη ΜAC Strobe Cream στην απόχρωση Pinklite (είναι ένα τέλειο ενυδατικό προϊόν που ενισχύει την εμφάνιση της θαμπής επιδερμίδας και την φωτίζει απόλυτα) που δημιουργεί ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα και προσδίδει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο.
Το μολύβι χειλιών Soar Lip Pencil που ΄΄δένει΄΄ εξαιρετικά με το κραγιόν, την Extended Play Lash Mascara (μιλάμε για την γνωστή υπεραγαπημένη μάσκαρα που χαρίζει απίστευτα έντονες βλεφαρίδες. Έχει ελαφριά αδιάβροχη σύνθεση δημιουργεί όμορφες, μακριές, τονισμένες βλεφαρίδες με ένα μικρό βουρτσάκι που πιάνει ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, διαρκεί έως και 16 ώρες ενώ τους χαρίζει απίστευτα έντονο χρώμα.).
Τέλος, το μολύβι φρυδιών Spiked Brow Pencil, σε σκούρα καφέ απόχρωση για καλοσχηματισμένα φρύδια. Προσθέτει σχήμα, χρώμα και πυκνότητα στα φρύδια και απογειώνει το βλέμμα μας!   

Aναζητήστε το Craving στο maccosmetics.gr και σε όλα τα καταστήματα της MAC. Μην ξεχάσετε πως είναι limited και ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό...


Keep it Simple & Classy!