photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ο ήλιος σε όλη του την ομορφιά σε προσκαλεί: Ζήσε το καλοκαίρι! L’ Erbolario



Αν το καλοσκεφτούμε η αύρα του καλοκαιριού κρύβει μέσα της μια αγάπη, μια περιποίηση και ένα χάδι. Μια φροντίδα και ένα ΄΄νοιάζομαι΄΄, είτε της μαμάς μας (κάποτε) είτε το δικό μας (πλέον). Xάδι κάτω από τον ήλιο! Για γυρίστε στο παρελθόν και φέρτε στο μυαλό σας εικόνες δίπλα στην ακρογιαλιά κάτω από τον καυτό ήλιο...

Ο ήλιος αναμφίβολα είναι ο καλύτερος φίλος της ομορφιάς, της υγείας και της ευεξίας μας αλλά πρέπει να τον απολαμβάνουμε έξυπνα και προπάντων με ασφάλεια. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν τις εξορμήσεις και τις επίσημες καλοκαιρινές διακοπές μας, μπαίνουμε μαζί στο mood και αλλάζουμε στάση ζωής: καλοκαίρι= απόλαυση του ήλιου με ασφάλεια! Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές στα αντηλιακά προϊόντα που επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε. Προσωπικά ψάχνω πολύ τα αντηλιακά που θα με τυλίξουν με ένα πέπλο ασφαλείας, θα με “ντύσουν” με το καλοκαιρινό τους άρωμα τους και θα ταξιδέψουν μαζί μου στην καρδιά της πιο ηλιόλουστης εποχής του χρόνου. Φέτος επέλεξα από την αρχή του καλοκαιριού να με συντροφεύει στην πόλη αλλά και στις εξορμήσεις μου, η αντηλιακή σειρά της αγαπημένης μου LErbolariο. Η σειρά αποτελείται από 11 καλοκαιρινά προϊόντα που δεν θα σας κρύψω ότι τα δοκίμασα όλα και ξετρελάθηκα με όλα. Ερωτεύτηκα όμως λίγο παραπάνω και δεν αποχωρίζομαι πλέον 5 προϊόντα που προσωπικά τα αποκαλώ hero-treasures!

Σημειώνετε;
1.      Το σούπερ απολαυστικό αόρατο αντηλιακό Spray για το σώμα με έλαια Φραγκόσυκου και Χουρμά της ερήμου που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία.Το μαγικό με αυτό το προϊόν είναι ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται καν το απλώσεις! Είναι διάφανο και αόρατο -απλά ψεκάζεις και τέλος. Πέρα από τη φανταστική αίσθηση και την ευκολία στην εφαρμογή, πλέον δεν χρειάζεσαι και κάποιον για να σου βάλει αντηλιακό στην πλάτη, καθώς το formatτου σου επιτρέπει να το κάνεις και μόνη σου, ενώ το εξαιρετικό του άρωμα μας κάνει να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο τη χρήση του. Είναι πολύ ενυδατικό, θρεπτικό, προσφέρει ελαστικότητα και άνεση στην επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο. Παράλληλα ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος ώστε αυτό να γίνεται πιο έντονο και τροπικό. Περιέχει SPF50 για υψηλή ηλιοπροστασία. Απλώς τέλειο!


2.      Η Αντηλιακή κρέμα με Επιταχυντή Μαυρίσματος και λάδι jojoba που είναι ιδανική για γρήγορο μαύρισμα.Το κόλπο είναι να το εφαρμόσεις για μία εβδομάδα συνεχόμενα πριν βγεις στον ήλιο και αυτό αναλαμβάνει να «ανεβάσει» τη μελανίνη σου προς την επιφάνεια και με την πρώτη επαφή με τον ήλιο ενεργοποιείται κατευθείαν με αποτέλεσμα να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος αισθητά σε πολύ λιγότερο χρόνο, ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα απαλό, ελαστικό χάρη στο έλαιο Jojoba και το έλαιο Ελιάς που περιέχει ενώ προσφέρει μέτρια προστασία(SPF 15). Έχει ελαφριά υφή που απλώνεται υπέροχα στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια ή λιπαρότητα. Πραγματικά θα την λατρέψετε! (Τip: Aν τη χρησιμοποιήσουμε τις τελευταίες ημέρες των διακοπών σταθεροποιούμε και διατηρούμε το μαύρισμα μας).


3.      Το τζελ για βαθύ μαύρισμα είναι ιδανικό για όσους διαθέτουν μελαχρινή επιδερμίδα (σας ζηλεύω!). Πρόκειται για μια σύνθεση άκρως απολαυστική που θυμίζει ΄΄μαρμελάδα΄΄  και χαρίζει πραγματικά εξωτικό μαύρισμα χάρη στο εκχύλισμα Καρυδιάς και στο έλαιο καρότου που περιέχει! Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα αλλά αφήνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο (περιέχει και αλόη). Έχει υπέροχο άρωμα, απορροφάται άμεσα και είναι ανθεκτικό στο νερό. Αν είστε μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα να το αναζητήσετε οπωσδήποτε!


4.      Η Κρέμα λάμψης για μετά το μπάνιο! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα βελούδινο after sun για το σώμα που ανακουφίζει το δέρμα μετά την πολύωρη έκθεση του στον ήλιο, το ενυδατώνει και το θρέφει βαθιά, θωρακίζοντας το και αφήνοντας το απαλό, μεταξένιο και αισθησιακά λαμπερό. Το εκλεπτυσμένο της άρωμα μας κάνει να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο. Δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας!

5.      Η πούδρα  «μπρόνζερ» είναι το απόλυτο must  καθώς τονίζει το χρώμα μας και δημιουργεί πιο έντονη ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη. Δεν λείπει φυσικά από την τσάντα μας ποτέ. Ε, η Terra Solare Radiosa είναι αυτή η τέλεια compact πούδρα που μας χαρίζει σέξι ηλιοκαμμμένο glam λουκ και παράλληλα μας προστατεύει χάρη στον δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF15 που περιέχει. Tην εφαρμόζουμε στα σημεία που βλέπει ο ήλιος δηλαδή τη μύτη, τα μήλα και τα πλαϊνά του μετώπου. Θα μας βοηθήσει να δείχνουμε πιο μαυρισμένες και σέξι χειμώνα-καλοκαίρι. Τη λάτρεψα!


Όπως καταλάβατε η σειρά με ενθουσίασε και ικανοποίησε απόλυτα τις απαιτητικές μου ανάγκες καθώς πέρα από την αποτελεσματική προστασία,προσφέρει και καλλυντική ευχαρίστηση, αναδεικνύοντας τη γυναικεία μας πλευρά κάτω από τον ήλιο! Οι απολαυστικές υφές, οι μοναδικές συνθέσεις, το υπέροχο άρωμα και οι τιμές των προϊόντων που είναι σούπερ καλοκαιρινές - προσιτές και value for money για αυτά που προσφέρουν με κάνουν να τη λατρεύω! Αν επισκεφθείς το http://www.erbolario.gr/el/ είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το Brand κι εσύ! 

Γι’ αυτό και σας προ(σ)καλώ να κάνετε το ίδιο! Aναζητήστε τη σειρά αντηλιακής περιποίησης και ζήστε απόλυτα κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού! Άλλωστε όλα είναι ευκολότερα αν έχουν κάτι από προστασία να τα συντροφεύει!


Έκπληξη!

Και αν έφτασες ως εδώ, τότε σου επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη! Για να κάνω λίγο πιο safe τις καλοκαιρινές σου μέρες θα σου χαρίσω τα 5 αγαπημένα μου LErbolario προϊόντα (όλα όσα σου παρουσίασα δηλαδή)

Και αν θες να παίξεις με την τύχη σου, τότε δεν έχεις παρά να τα διεκδικήσεις στο summer Giveaway μου. Τρεις τυχερές φίλες θα κερδίσουν ένα εκπληκτικό σετ με τα 4 καλοκαιρινά L’ Erbolario προϊόντα που ξεχώρισα

To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι :
1. Like στο All things you are και στη L' Erbolario Greece
2. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις 
3. Πες μου ποιο από τα καλοκαιρινά θαύματα της L’ Erbolario σε εντυπωσίασε...

Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ ή να κάνεις repost τη φωτογραφία που θα δεις στο instagram. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι. Kαλή τύχη !  

Update :  Efie Skarmoutsou, Georgia Lindroos και @pliaga_maria είστε οι τυχερές! Περιμένω μήνυμα με τα στοιχεία σας! Αν δεν είδατε το όνομα σας, stay tuned γιατί έρχονται σούπερ εκπλήξεις! Καλοκαιρινές! 


Ζήσε τον ήλιο σε όλη του την ομορφιά λοιπόν!

Concept Φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου - S.S. 
Φωτογράφιση / Styling : Αθηνά Πάνου (Sugarbuzz.gr)