photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Italian elegance is a state of mind... #L' Erbolario




Χριστούγεννα, με αρώματα ιταλικής φινέτσας. Ταξιδεύοντας σε μια γραφική ιταλική κωμόπολη, απολαμβάνοντας φρέσκο καβουρδισμένο espresso, διαβάζοντας περιοδικά μόδας και χαζεύοντας έξω από το τζάμι τις νιφάδες του χιονιού που μοιάζουν με μικρά πολύτιμα διαμάντια. Πώς θα σου φαινόταν;

Το ταξίδι αυτό ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου, όσο απολάμβανα τις ζεστές νότες καμέλιας, που αναδύονταν από άρωμα, σαπούνια, αρωματικά στικς, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, τυλιγμένες μέσα στο πιο ρομαντικό countryside packaging που έχεις δει ποτέ. Και το όχημα του ταξιδιού μου; L' Erbolario!

Η L'Erbolario είναι ένα brand που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή για τη vintage και άκρως ραφινάτη αισθητική αλλά και το μοναδικό της χαρακτήρα. Ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά. Από μικρή οικογενειακή επιχείρηση είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά, συνώνυμη ενός ξεχωριστού life style που αντιπροσωπεύει το φυσικό τρόπο ζωής, το σεβασμό στην παράδοση και την εναλλακτική φροντίδα της ομορφιάς. Τα καλλυντικά της παρασκευάζονται σε μία ενιαία παραγωγική μονάδα, στις πύλες ενός κήπου που καλύπτει σχεδόν 200.000 τ.μ. σε ένα προστατευόμενο φυσικό πάρκο. Όπως καταλαβαίνεις η ιστορία και η φιλοσοφία της είναι ξεχωριστή. Άλλο τόσο όμως είναι και το αρωματικό σύμπαν που μας εντάσσει μέσα από τις συναρπαστικές τις συλλογές ομορφιάς.

Προσωπικά, ξεχώρισα τη σειρά Camelia. Από την πρώτη ματιά με ιντρίγκαρε εκτός από το άρωμα της, οι ξεχωριστές της συσκευασίες που με το φλοράλ μοτίβο του λουλουδιού της καμέλιας είναι τόσο vintage και θηλυκά αθώες.



Όταν μύρισα για πρώτη φορά το φίνο αρωματικό αριστούργημα της LErbario, Camelia Profumo αισθάνθηκα σαν να ακούω το πιο ρομαντικό τραγούδι της φύσης και σα να βλέπω το πιο απαλό ηλιοβασίλεμα στον Ιταλικό ουρανό. Το Camelia Profumo είναι μια απίστευτα ονειρική οσφρητική σύνθεση που έφερε στο μυαλό μου με την πρώτη μυρωδιά παραμυθένιες εικόνες μιας Belle époque εποχής. Οι πρώτες ύλες - νότες που συνθέτουν αυτό το αρωματικό ελιξίριο είναι ξεχωριστές και πολύτιμες. H εκλεπτυσμένη καμέλια φλερτάρει με τις θερμές αποχρώσεις του Ελεμίου και του ζεστού κεχριμπαριού ενώ η συνταγή της σαγήνης ξεδιπλώνεται με τις νότες της κουμαριάς που δημιουργούν ένα ηδονικό άνοιγμα. Ο αισθησιασμός, ο ερωτισμός, η γλυκύτητα, το μυστήριο, η μεθυστικότητα και η φίνα αύρα του, κάνουν αυτό το άρωμα ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει για τη θηλυκότητα της. Πέρα από την ξεχωριστή του σύνθεση που εξελίσσεται όσο περνούν οι ώρες και αποκαλύπτει κάθε νότα του, με εντυπωσίασε και η εξαιρετική του διάρκεια. Ακόμη και τo μπουκάλι ξεχωρίζει με τη μοναδική του μίνιμαλ αισθητική, το λευκό σώμα με το χρυσό καπάκι και τα χρυσά γράμματα συνώνυμο της απαράμιλλης αισθητικής της LErbario. Πραγματικά με κέρδισε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

To άρωμα έρχεται να ενισχύσει και να συμπληρώσει η σειρά περιποίησης σώματος αλλά και η σειρά αρωματισμού του χώρου. Πίστεψε με αν μυρίσεις το άρωμα της Καμέλιας θα θέλεις μετά να το μυρίζεις σε κάθε σημείο του σώματος σου αλλά και σε κάθε γωνιά του σπιτιού και της δουλειάς σου, ακριβώς όπως συμβαίνει και σε εμένα. Μετά το άρωμα στη συλλογή μου προστέθηκαν το αφρόλουτρο, το αρωματικό σαπούνι και η κρέμα σώματος που τα χρησιμοποιώ πάντα συμπληρωματικά με το άρωμα. Το εξαιρετικά αναζωογονητικό και πλούσιο άρωμά τους είναι ιδανικό για να ξεκινήσει και να κλείσει ευχάριστα η μέρα. Το αφρόλουτρο και το σαπούνι καθαρίζουν απαλά το σώμα χωρίς να το ξηραίνουν και η υπέροχη κρέμα σώματος που χάρη στην απολαυστική της υφή δροσίζει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, αφήνοντας την βελούδινα απαλή και όμορφα αρωματισμένη. Το αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα απαλό τους άρωμα διαρκεί για ώρες ενώ και σε αυτή την περίπτωση το απίστευτα κομψό packaging, τα κάνει να είναι πραγματικά στολίδια τόσο για το μπάνιο όσο και για το μπουντουάρ. Να μην ξεχάσω να σου πω να αναζητήσεις και τα αρωματικά σακουλάκια που θα αρωματίσουν τα ρούχα και θα κάνουν τα παλτό σου να μυρίζουν παραμυθένια αλλά και το άρωμα για τα αρωματικά ξύλα που θα μεταδώσει το ιδιαίτερο της καμέλιας σε κάθε γωνιά του σπιτιού (το λευκό γυάλινο μπουκάλι του το κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο) .



Την LArbario θα τη βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία (αναζήτησε τα στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα της L' Erbolario Greece στο facebook) και παρά τον φυσικό της προσανατολισμό, τα προϊόντα της είναι εξαιρετικά πολυτελή και φίνα και τα αρώματα της μοναδικά. Όσο για τις συσκευασίες απλώς ερωτεύσιμες.

Και αν έφτασες ως εδώ, τότε σου επιφυλάσσω μια άκρως συναρπαστική έκπληξη! Για να κάνω λίγο πιο αισθησιακά υπέροχες τις γιορτινές σου μέρες και νύχτες θα σου χαρίσω το αγαπημένο μου Camelia Profumo

Και αν θες να παίξεις με την τύχη σου, τότε δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις στο Giveaway μου. Ο Δεκέμβριος είναι ο γενέθλιος μήνας μου και αποφάσισα να μοιραστούμε όλα τα προϊόντα που ξεχώρισα. Ένα για εμένα λοιπόν και 3 για εσάς. Τρεις τυχερές φίλες θα κερδίσουν ένα εκπληκτικό άρωμα LErbolario Camelia Profumo

To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι :
1. Like στο All things you are και στη L' Erbolario Greece
2. δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
3. Πες μου ποιο από τα οσφρητικά θαύματα της LErbolario σε εντυπωσίασε...

Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ ή να κάνεις repost τη φωτογραφία που θα δεις στο instagram.

Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Kαλή τύχη !  

Update : Oι τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το εκπληκτικό άρωμα της Camelia είναι η Αndromaxi Anastasiadou, η Eleonora Gk και η Tania Sarivougiouki. Αν δεν είδες το όνομα σου μες στις 3 νικήτριες μη στεναχωρηθείς γιατί επανέρχομαι με άκρως πολύχρωμο διαγωνισμό!