photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Let it Glam... #Cherrybox Glam Bag




Κάθε τέτοια εποχή φτιάχνω τη wish list μου και τη γεμίζω με επιλεγμένα δώρα για εμένα και τους αγαπημένους μου. Διαλέγω υπέροχα προϊόντα ομορφιάς για λαμπερό δέρμα, εντυπωσιακό μακιγιάζ, μοναδικά αρώματα. Μικρά αντικείμενα του πόθου που θα σκορπίσουν χαρά και θα ενισχύσουν την εορταστική διάθεση. Τα πάντα όμως έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Την λάμψη. Ακριβώς γι’αυτό το λόγο εντυπωσιάστηκα με το Glam Bag του Cherrybox.

Αποτελεί το τέλειο δώρο και αναμφισβήτητα την ιδανικότερη λύση για κάθε γιορτινό λουκ καθώς περιλαμβάνει 6 προϊόντα που είναι ιδανικά για κάθε έξοδο. Έξυπνα προϊόντα για τα μαλλιά, το σώμα, το πρόσωπο, το μακιγιάζ.



Top of Form
Ξεκινάμε από τα μαλλιά και φροντίζουμε για την υγεία, την ενυδάτωση, τη θρέψη και τη λάμψη τους. Με το καστορέλαιο Born to Bio - Οργανικό Καστορέλαιο που ενυδατώνει, βοηθά στη μείωση και πρόληψη της φθοράς των μαλλιών που σπάνε εύκολα, που είναι αφυδατωμένα ή που φριζάρουν. Συν ότι αυξάνει την πυκνότητα των φρυδιών και των βλεφαρίδων.

Συνεχίζουμε με την πολυτελή ενυδάτωση του σώματος με τη Botanifique - Duo Care Hand and Body Lotion - Sweet Orient. Μια ενυδατική κρέμα με διπλά δραστική και εντατική φόρμουλα που περικλείει αναζωογονητική αλόη βέρα, θρεπτικό λευκό τσάϊ και δροσιστική κανέλα για απόλυτη ενυδάτωση, που συμπληρώνεται από φυσικά αρωματικά. Ενισχυμένη με πλούσιο έλαιο neem, μεταξένια βούτυρα κακάο και καριτέ και με ένα αναζωογονητικό συνδυασμό από βιταμίνες Ε και F, η πολυτελής κρέμα Duo Care της Botanifique λιώνει κατά την εφαρμογή, εξασφαλίζοντας φυσική ενυδάτωση και προσφέροντας ταυτόχρονα την ιδανική λύση για τη φροντίδα του δέρματος στο σώμα.

Και καταλήγουμε στο λαμπερό πρόσωπο. Αρχικά με τη σχολαστική του περιποίηση. Σωστός καθαρισμός και ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα. Αφού καθαρίσουμε το πρόσωπο μας με ένα ήπιο καθαριστικό εφαρμόζουμε τη Youth Lab Cleansing Radiance Mask. H κρεμο- μάσκα καθαρισμού, λάμψης και μείωσης των διεσταλμένων πόρων θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας τη κυτταρική ανανέωση. Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους πόρους. Ακόμη, ανακουφίζει από κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

 Στο μακιγιάζ, δίνουμε έμφαση στο έντονο βλέμμα και τα υπέροχα ματ χείλη. Με το ματ κραγιόν Absolute New York - Velvet Lippie ένα κραγιόν σε μορφή lip cream που προσφέρει έντονο χρώμα υψηλής έντασης, διαθέτοντας μια ελαφριά, mousse φόρμουλα που γλιστρά κυριολεκτικά πάνω στα χείλη και στη συνέχεια σταθεροποιείται σε ένα πολύ άνετο, πλούσιο ματ φινίρισμα. Έντονο βλέμμα χωρίς μάσκαρα δε νοείται και στο λαμπερό τσαντάκι υπάρχει η Bellapierre Cosmetics - Mascara Black. Η Volumizing μάσκαρα μακράς διάρκειας είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο γεμάτες και εντυπωσιακές. H πρωτοποριακή της φόρμουλα την κάνει να διαρκεί όλη μέρα, ενώ το έξυπνο βουρτσάκι της  διασφαλίζει ότι κάθε μία βλεφαρίδα έχει καλυφθεί. Τέλος για λαμπερό ηλιοκαμένο λουκ που είναι άκρως σέξι χρησιμοποιούμε το μπρόνζερ Scott Barnes - Body Bling. To διάσημο και top selling προϊόν παγκοσμίως που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ομορφιάς και καταναλωτές ανά τον κόσμο, ενώ αποτελεί τη μοναδική επιλογή από  celebrities όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce και η Cameron Diaz. Χαρίζει ομοιόμορφη, μεταλλική υφή στο δέρμα αφήνοντάς το  απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερά ηλιοκαμένο.

Όπως σου είπα εγώ ενθουσιάστηκα τόσο με το τσαντάκι όσο και με τα προϊόντα. Είναι αναμφισβήτητα η πιο must αγορά και το καλύτερο pre-Xmas gift που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αν θες να το αγοράσεις μπορείς από εδώ
Και αν θες να παίξεις με την τύχη σου, τότε δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις στο Glam Giveaway μου. Ο Δεκέμβριος είναι ο γενέθλιος μήνας μου και αποφάσισα να μοιραστούμε όλα τα προϊόντα που ξεχώρισα. Ένα για εμένα λοιπόν Glam Bag και ένα για εσένα. Mια τυχερή φίλη θα κερδίσει ένα Glam Bag!


To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι :
1. Like στο All things you are και στο Cherrybox
2. δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ.
3. Πες μου ποιο από τα 6 προϊόντα σε εντυπωσίασε!

Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ ή αναδημοσιεύοντας την αντίστοιχη φωτογραφία που θα δεις στο instagram

Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Kαλή τύχη ! J  
Bottom of Form

Update : H νικήτρια που κερδίζει το υπέροχο τσαντάκι του Glowbox είναι η Christine Gkioka. Αν δεν είσαι νικήτρια μην μου στεναχωρηθείς γιατί έπονται πραγματικά τρελές εκπλήξεις με το Cherrybox...