photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Apivita νέα προϊόντα... #Beauty Shots



Το σπίτι των ονείρων μου έχει Αγγλοσαξονικά στοιχεία, English country επιρροές και δεν ξέρω γιατί αλλά στο δικό μου μυαλό κολλάνε shabby chic στοιχεία. Το σπίτι των ονείρων μου βλέπει και θάλασσα αλλά παράλληλα βλέπει και αγρούς με μοβ χρώμα γεμάτους από λεβάντες. Έχει στην αυλή βότανα, αρωματικά λουλούδια και χρώματα. Σε βάζα και μεταλλικά κασπώ (καλά αυτό το κάνω και τώρα) υπάρχει τσάι του βουνού και λεβάντες και γλαστράκια με θυμάρι, δενδρολίβανο και φρέσκια ρίγανη. Αυτά στην κουζίνα, γιατί στο μπάνιο ανοίγοντας το ντουλάπι συναντάς αγαπημένα προϊόντα με χαρακτήρα Ελληνικό που από μέσα τους αναβλύζει η φύση. Ανοίγεις, λοιπόν, το ντουλάπι και σίγουρα θα δεις μια κρέμα, έναν ορό, μια bb Aqua Vita. Kοιτάς στη μπανιέρα και βλέπεις ένα αφρόλουτρο ή μια ενυδατική κρέμα σώματος της Apivita. Καλά μεταξύ μας πάλι, ενυδατικές της εταιρείας θα δεις και στο κομοδίνο μου και στο γραφείο μου και στο τραπεζάκι του σαλονιού μου (τόσο κολλημένη).

Την Apivita την αγαπώ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι Ελληνική εταιρεία, τα προϊόντα της όλα φυσικά, άκρως αποτελεσματικά, ολιστικά με απόλυτο σεβασμό στο δέρμα. Γι’ αυτό και κάθε νέο της το παρακολουθώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένοντας να το δοκιμάσω και να ενισχύσω για μια ακόμη φορά την άποψη μου. Αυτή τη φορά δύο νέα δυνατά λανσαρίσματα στην περιποίηση προσώπου και δύο σειρές στη φροντίδα σώματος. Αρχικά, ένας ορός που έρχεται να προστεθεί στην αγαπημένη σειρά Aqua Vita. Ένας Ορός Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης με φυτοενδορφίνες λυγαριάς και υαλουρονικό οξύ που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ενυδάτωση. Χάρη στην πατενταρισμένη του σύνθεση αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, ενυδατώνοντας σε βάθος, αναζωογονόντας άμεσα ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα, χαρίζοντας παράλληλα και βαθιά θρέψη. Παράλληλα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, ενεργοποιώντας τις πρωτεΐνες νεότητας και προσφέροντας αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Η επιδερμίδα με τη συστηματική χρήση είναι άκρως ενυδατωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, ομοιόμορφη, άκρως νεανική. Να σου πω επίσης πως το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού. Και τέλος να σου πω πως αν αγαπάς και εσύ τη σειρά Aqua Vita, αυτόν τον ορό θα τον λατρέψεις. Με άλλα λόγια πρόκειται για το πιο  must have προϊόν χειμώνα καλοκαίρι.

Άλλο νέο προϊόν είναι ένας ειλικρινά εκπληκτικός ορός για τα μάτια. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα χρόνο την Bee Radiant αλλά το 5 Action Eye Serum πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Πρόκειται για έναν ορό εντατικής φροντίδας για τα μάτια με λευκό κρίνο, άκρως ενυδατικό που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης, ενώ μειώνει τη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Δεν θα σου πω πολλά.. να τον δοκιμάσεις, πρόκειται για μικρό θαύμα που δεν θα σε απογοητεύσει.

Τέλος δύο άλλες εκπληκτικές σειρές που πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν όσο εμένα και όπως σου είπα αφορούν την περιποίηση σώματος είναι η Refreshing Fig και η  Tonic Mountain Tea. Και οι δύο σειρές τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα και οι δύο είναι εμπνευσμένες από τις αρχές της αρωματοθεραπείας και οι δύο έχουν εκπληκτικό άρωμα. Είτε επιλέξεις το σύκο είτε το τσάι του βουνού, το μόνο σίγουρο είναι πως πέρα από το εκπληκτικό τους άρωμα, θα λατρέψεις την ενυδάτωση και τη βαθιά θρέψη που θα χαρίσουν στο δέρμα σου τόσο το αφρόλουτρο όσο και το γαλάκτωμα σώματος. Προσωπικά είμαι φαν του σύκου εδώ και χρόνια και νομίζω πως αυτή η αγάπη δύσκολα θα αλλάξει.

Και τώρα που έμαθες τα νέα της Apivita, εσύ σε ποιο νέο προϊόν θα επένδυες;