photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ηλιαχτίδες ανανέωσης... Dermabrasion Kit LANGÉ Paris...





Κάπως, κάπου, κάποτε θυμάμαι πως ξυπνούσα λίγο πιο αργά κάθε μέρα. Δεν με απασχολούσαν άγχη, ανασφάλειες, προβλήματα. Τα έκλεινα όλα απ’ έξω και τα χαμόγελα αισιοδοξίας σα να πλεόναζαν στον καθρέφτη. Ειλικρινά, πρέπει να ήμουν φοιτήτρια. Κάπου τότε άρχισε να στριφογυρίζει στο κεφάλι μου η έννοια της καθαρότητας, της διάυγειας, της αέναης λάμψης. Κάπου τότε άρχισα να απασχολούμαι με όρους σχετικά άγνωστους λίγο πολύ σε εμένα : ΄΄ενυδάτωση΄΄, ΄΄καθαρισμός΄΄, ΄΄ανανέωση΄΄, οι οποίοι με τα χρόνια πήραν και άλλες διαστάσεις ΄΄θρέψη΄΄, ΄΄αναζωογόνηση΄΄, ΄΄αντιγήρανση΄΄...

Αφού με ξέρεις πλέον, η περιποίηση του προσώπου μου είναι σημείο αναφοράς. Πάντα θα αναζητώ αυτά που θα μου υπόσχονται και θα μου χαρίζουν την πιο υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα. Είτε είναι κρέμα, είτε μάσκα, είτε scrub, είτε beauty gadget. Γενικά αγαπώ τα έξυπνα προϊόντα καθαρισμού, ειδικά τα έξυπνα beauty gadgets, κυρίως όμως όσα αφορούν τον καθαρισμό.



Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα βουρτσάκια καθαρισμού. Πριν λίγο καιρό καθώς χάζευα στο site του Cherrybox, διάβασα για ένα kit που υποσχόταν βαθύ καθαρισμό και ήταν κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για τη δική μου που πλέον περνά μια πιο ευαίσθητη φάση. Το kit αυτό, λοιπόν, ήταν του Γαλλικού μπραντ LANGÉ Paris. Ομολογώ πως δεν την ήξερα αλλά την έψαξα και ενθουσιάστηκα με τη φιλοσοφία της που σέβεται απολύτως το δέρμα αλλά και με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα : εκλεκτά εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά θεραπευτικά συστατικά. Και κάπου εκεί αποφάσισα να αγοράσω και να προσθέσω στη μεγάλη μου συλλογή ένα βουρτσάκι για βαθύ καθαρισμό που ωστόσο δεν ήταν άλλο ένα βουρτσάκι καθαρισμού. Το Dermabrasion Kit με απλά λόγια είναι ένα σύστημα δερμοαπόξεσης που μεταφέρει την εμπειρία του βαθέος καθαρισμού από το spa στο σπίτι. Το βουρτσάκι λοιπόν είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από κάθε τύπο δέρματος. Μάλιστα έχει αποδειχθεί ότι και τις λιπαρές και τις ξηρές επιδερμίδες, με τη συχνή χρήση, τις εξισορροπεί. Το χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα αφού έχουμε βρέξει το πρόσωπο μας με χλιαρό νερό, έχουμε εφαρμόσει το προϊόν και καθαρίζουμε με κυκλικές κινήσεις. Το κιτ περιέχει δύο κεφαλές : ένα βουρτσάκι για καθαρισμό και ένα σφουγγαράκι για απολέπιση και μια κρέμα scrub Εdelweiss Scrubbing Cream - μια απίστευτη κρέμα απολέπισης με μικροσκοπικά σωματίδια scrubbing, τα οποία απομακρύνουν αποτελεσματικά τα  νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η κρέμα περιέχει ενεργά συστατικά όπως εκχύλισμα βερίκοκου, εκχύλισμα Εdelweiss, βούτυρο καριτέ και οξέα φρούτων, τα οποία μαλακώνουν, γυαλίζουν και προστατεύουν την νέα υγιή επιφάνεια της επιδερμίδας.


Εν τέλει το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Η επιδερμίδα ήταν απίστευτα απαλή, μεταξένια, άκρως αναζωογονημένη. Λαμπερή, ενυδατωμένη με απίστευτη ομοιομορφία, με πόρους ορατά πιο μειωμένους. Ουσιαστικά με τη συστηματική χρήση το δέρμα αναδομείται, τα κύτταρα ανανεώνονται ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά.
Αν σε δελέασε όσο και εμένα σου προτείνω να το αναζητήσεις στο cherrybox.gr ή σε επιλεγμένα φαρμακεία... 
Stay tuned...


Update : Eγώ  σου σύστησα τo πιο ξεχωριστό gadget ομορφιάς και η αλήθεια είναι πως φάνηκε πως ενθουσιάστηκες.  Τώρα σε προ(σ)καλώ να διεκδικήσεις ένα Dermabrasion Kit, που ψάχνει παραλήπτη για ένα ταξίδι με προορισμό την πιο καθαρή επιδερμίδα σου! 

Τι λες ακολουθείς; 
Οι όροι είναι ακόλουθοι : 
1. Like στη σελίδα μου All things you are  
2. Like στη σελίδα τηςLANGE
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ ή αναδημοσιεύοντας την αντίστοιχη φωτογραφία που θα δεις στο instagram.


Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.

Update : Sofia Marga είσαι η νικήτρια αυτού του μοναδικού σετ. Πάντα τυχερή να είσαι. Όσο για εσένα που δεν στάθηκες τυχερή επανέρχομαι σύντομα με εκπλήξεις ... ;) 



Concept Φωτογράφισης : All things you are / S.S. 
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου