photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Essie Spring Collection 2016...




Ένας πολύχρωμος παράδεισος, ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο, κάτι πολύχρωμες σημειώσεις μέσα σε ημερολόγια αισιοδοξίας αλλά και πολύχρωμα πέταλα από λουλούδια να φορτίζουν μπαταρίες. Κάθε χρόνο ανυπομονώ για την άνοιξη, είναι η δεύτερη πιο λατρεμένη μου εποχή. Όπως επίσης κάθε χρόνο ανυπομονώ για τη στιγμή που θα εφαρμοστούν οι πιο πολύχρωμοι τόνοι στα νύχια μου ενώ θα σκάω χαμόγελα διαβάζοντας τα εξαιρετικά ευρηματικά ονόματα που έχουν τα μπουκαλάκια. Ναι, κάθε χρόνο περιμένω με ανυπομονησία μικρού παιδιού την ανοιξιάτικη συλλογή της essie.

Η παλέτα της φετινής άνοιξης έχει τις πιο λαχταριστές, τις πιο επιβλητικές αλλά παράλληλα γλυκές αποχρώσεις που μπορείς να φανταστείς. Έξι ονειρικές αποχρώσεις που ακροβατούν ανάμεσα στο κλασικό και στο μοντέρνο αλλά δεν αποβάλουν ούτε λεπτό την κομψότητα τους (απόλυτο δεδομένο του brand). 




Έξι ξεχωριστές αποχρώσεις με δικό τους χαρακτήρα και δική τους προσωπικότητα, γίνονται ο απόλυτος σύμμαχος στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Φωτεινές αποχρώσεις, έντονες με το lounge lover, ένα πανέμορφο ροζ-ροδακινί χρώμα αλλά και το sunshine state of mind ένα εκρηκτικό κοραλλί-μανταρινί, να κάνουν τη διαφορά και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον από την πρώτη ματιά. Εκκεντρικό και άκρως τροπικό το off tropic, ένα πλούσιο πράσινο χρώμα που δίνει μια funky chic πινελιά σε κάθε λουκ. Pin-up διάθεση με το pool side service σε μοναδική γαλάζια απόχρωση για ένα άκρως ανατρεπτικό αποτέλεσμα στο μανικιούρ. Το δε shades on, με το απόλυτο μυστηριώδές βαθύ βιολετί χρώμα του απογειώνει το στυλ εξασφαλίζοντας το χαρακτηρισμό it girl μαζί με κάθε επιφώνημα ενθουσιασμού. Όσο για το high class affair είναι η πιο all-time classic επιλογή, ένα εκλεπτυσμένο και διακριτικό ερωτικό ροζ-nude χρώμα σε ανακηρύσσει αυτομάτως σε σέξι ντίβα χωρίς καν προσπάθεια.



Οι έξι αποχρώσεις της νέας συλλογής της essie αντικατοπτρίζουν την ανοιξιάτικη διάθεση σε σικάτα θέρετρα, ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στην προοδευτική μόδα και το retro glamour. Κλέβουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά και κάνουν για μια ακόμη φορά το παιχνίδι της σαγήνης να φτάνει στα άκρα. Νομίζω πως αυτή τη συλλογή την ξεχώρισα και την αγάπησα πολύ παραπάνω από όλες. Γι΄αυτό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια απόχρωση. Αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω μόνο μια το off tropic θα κέρδιζε με μικρή διαφορά (μάλλον επειδή μου θυμίζει καλοκαιρινά κοκτέιλς και θάλασσα και ανεμελιά με σανδάλια και boho φούστες. ).

Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες;