photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Estee Lauder New Dimension... How to Contouring step by step.





Πάντα επιτακτική τάση στις πασαρέλες, η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι αυτό που εγώ εύχομαι και επιζητώ εδώ και χρόνια. Εντυπωσιακό δέρμα, σχεδόν πορσελάνινο γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη. Φωτεινό αποτέλεσμα με φωτοσκιάσεις που θα είναι comfy και παράλληλα φυσικό.

Γι΄αυτό το λόγο αγαπώ εδώ και χρόνια το contouring. Eίναι η απόλυτη τεχνική μακιγιάζ που δίνει στο πρόσωπο τρισδιάστατο εφέ, ανορθώνοντας τα ζυγωματικά και δημιουργώντας εκπληκτικές γωνίες ενώ συγχρόνως καλύπτει και όποια ατέλεια υπάρχει. Για πρώτη φορά όμως το contouring ξεκινά από μέσα. Το περίγραμμα, οι γωνίες, ο επιθυμητός όγκος και η τέλεια δομή της επιδερμίδας μεταμορφώνονται εκ των έσω χάρη στο νέο θαύμα – σειρά της Estee Lauder, New Dimension. 

Η εκπληκτική σειρά της Estee Lauder αποτελείται από 4 μαγικά κυριολεκτικά προϊόντα που τονίζουν τη φυσική μας ομορφιά και εκτοξεύουν τη γοητεία μας ποντάροντας πάντα στη φυσικότητα. Ένας ορός New Dimension Shape + Fill Expert Serum, ένα πραγματικά έξυπνο προϊόν νέας γενιάς που χάρη στην ισχυρή και συμπυκνωμένη του σύνθεση βοηθά στον προσδιορισμό των γωνιών, την ανόρθωση της εμφάνισης των ζυγωματικών και του περιγράμματος βελτιώνοντας συγχρόνως τον ορατό όγκο και την δομή της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα με τη συστηματική του χρήση είναι ορατά πιο ομοιόμορφη, ελαστική, λαμπερή, νεανική. Δεύτερο σε σειρά προϊόν είναι το Νew Dimension Expert Liquid Tape. Μια στοχευμένη σύνθεση που προσφέρει μια αίσθηση σύσφιξης στις κύριες γωνίες του προσώπου και τονώνει προσφέροντας σμιλευμένη και ανορθωμένη εμφάνιση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Και τα δύο προϊόντα της σειράς έχουν αντιγηραντική δράση και η σε βάθος χρόνου χρήση τους αποκαλύπτει τον πιο όμορφο μας εαυτό.



Για εμένα τα πιο ονειρεμένα και απολύτως λατρεμένα προϊόντα της σειράς είναι το New Dimension Shape + Sculpt Face Kit και το New Dimension Shape + Sculpt Εye Kit. Τι είναι; Οι απόλυτες και must have παλέτες contouring. Με δύο κρεμώδεις σκιές σε ουδέτερες - φυσικές αποχρώσεις, μια σκούρα και μια πιο ανοιχτόχρωμη, για να δημιουργήσεις σκιάσεις στα σημεία που θες να φωτίσεις. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και σφουγγαράκι αλλά ακολουθώντας πιστά τα tips του Τάκη Μαυριγιαννάκη, θα σου πω πως το καλύτερο ΄΄σβήσιμο΄΄ γίνεται με πινέλο. 

Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε τον τρόπο που κάνουμε contouring;  Βήμα - βήμα. 





Πριν ξεκινήσουμε το contouring, χρησιμοποιούμε το λατρεμένο highlighter της Estee Lauder, Double Wear Brush-On Glow BB, σχηματίζοντας ένα ''3'' πάνω από το φρύδι, κάτω από το μάτι όπου γυρνάει και αγκαλιάζει το ζυγωματικό. Το οποίο θα σβήσουμε στη συνέχεια με το πινέλο. Χρησιμοποιούμε τη σκούρα απόχρωση για να προσδώσουμε βάθος και την ανοιχτή για να φωτίσουμε. Αρχικά, εφαρμόζουμε την ανοιχτή απόχρωση κάθετα στο κέντρο του προσώπου αλλά και στα σημεία που βλέπεις στη φωτογραφία, στο μέτωπο, στο άνω χείλος και κάτω από τα μάτια. Εντοπίζουμε τα κόκαλα των ζυγωματικών, εκεί εφαρμόζουμε τη σκούρα απόχρωση για να δημιουργήσουμε ή να ενισχύσουμε τις γωνίες μας. Συνεχίζουμε με τη σκούρα απόχρωση στους κροτάφους, στις γωνίες και στα πλαϊνά της μύτης. Με ένα φαρδύ πινέλο προχωράμε στο ΄΄σβήσιμο΄΄. και κάνε blending, δηλαδή σβήνουμε τον έναν τόνο μέσα στον άλλο, ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις.


Το New Dimension Shape + Sculpt Εye Kit, είναι ιδανικό kit για contouring στην περιοχή των ματιών. Βοηθά να δημιουργηθεί το ιδανικό σχήμα και να είναι τα μάτια εντυπωσιακά. Από την τριπλή παλέτα, εφαρμόζουμε με το πινελάκι τη μπεζ απόχρωση (νούμερο 1) που ουσιαστικά είναι η βάση που ομαλοποιεί την επιφάνεια του δέρματος. Χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει και στο απόσταγμα από σανταλόξυλο, προετοιμάζουμε τη βάση μας. Εφαρμόζουμε κάτω από το φρύδι, στο κινητό φρύδι και βλέφαρο. Πρακτικά σε όποια σημεία θέλουμε να ΄΄φωτίσουμε΄΄ αλλά και σαν concealer κάτω από το μάτι. Είναι δε κατάλληλο και για strobing. Συνεχίζουμε με την απόχρωση νούμερο 2 στο κινητό βλέφαρο. Τέλος, εφαρμόζουμε τη σκιά (νούμερο 3 , την πιο σκούρα απόχρωση) για να δώσουμε βάθος αφού βρούμε το κόκαλο και δημιουργήσουμε με τη σκιά την κόγχη. Με αυτό τον τρόπο τονίζω το μάτι ενώ καταλήγω να εφαρμόζω τη σκιά γύρω από το περίγραμμα του ματιού για να τονίσω το σχήμα του.


,



Σε όλα αυτά εκτός από την απίστευτη ευκολία, πρόσθεσε την απίστευτη ποιότητα της Estee Lauder, την εξαιρετική απόδοση και την καταπληκτική διάρκεια και αφού προσμετρήσεις τη φυσικότητα, ξέρεις που να επενδύσεις για να πετύχεις το πιο αισθητικά άρτιο contouring. Αν αξίζει να επενδύσεις; Αναμφίβολα, ναι. Είναι το απόλυτο κιτ. Είναι η απόλυτη τάση και θα είναι για πάντα. Είτε επιλέξεις σκιάσεις, είτε βάθος, είτε απλώς λάμψη η καλύτερη επιλογή είναι η New Dimension

Νέα διάσταση στα δεδομένα της ομορφιάς. 
Τι λες; Θα την ακολουθήσεις; 
Θα τα πούμε σύντομα :)