photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

#Beauty_Shots... Benefit...




Tην αγάπη μου για τη Benefit την ξέρεις πολύ καλά. Είναι το brand που μου ΄΄κάθεται καλά΄΄, που βρίσκω πάντα μικρούς θησαυρούς ομορφιάς και που λατρεύω να χαζεύω και να κάνω συλλογή με τις συσκευασίες του (ναι είμαι ενίοτε λίγο ρηχή). Προσπαθώ να σκεφτώ όπως σου είχα πει και στο instagram αν μπορώ να βρω ένα μόνο προϊόν που να πω πως ξεχωρίζω λίγο παραπάνω και ειλικρινά νομίζω πως δεν μπορώ. Αγαπώ τα πάντα πραγματικά : τα ρουζ, τα bronzer, το foundation, τα concealer, τις mascara κτλ κτλ. Αν μου έλεγαν να επιλέξω αναγκαστικά μόνο ένα χωρίς το οποίο δεν κάνω ούτε λεπτό, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη, τη Roller Lash (και όμως απαρνούμαι για λίγο τη Theyre real και θα σου πω αμέσως γιατί. ).

Η Benefit λοιπόν έχει νέα και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα. Δύο απίστευτα νέα προϊόντα που με ενθουσίασαν απόλυτα και κάτι μου λέει πως θα σε ενθουσιάσουν και εσένα αν τα δοκιμάσεις. Αρχικά μια BB cream ματιών και ένα primer βλεφαρίδων.



To Air Patrol είναι ένα απίστευτο καινοτόμο προϊόν : BB Cream ματιών, αντηλιακό, concealer αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως primer για σκιά. Είναι τόσο υπέροχο που εκτός του ότι ενυδατώνει άμεσα την περιοχή κάτω από τα μάτια, φωτίζει και δείχνει ξεκούραστο το βλέμμα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία με το SPF 20 που διαθέτει. Παράλληλα θωρακίζει το δέρμα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τις ελεύθερες ρίζες. Σε μια άκρως χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη συσκευασία που μοιάζει με στυλό, με ένα απλό ΄΄στριφογύρισμα΄΄, αποκαλύπτεται η πιο δροσερή και υπέροχη σύσταση του. Το Air Patrol πραγματικά είναι αυτό το έξυπνο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου γιατί προστατεύει, καλύπτει και παράλληλα βοηθά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είναι εξαιρετικό γιατί φωτίζει, έχει μέτρια κάλυψη και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα λειαίνοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες. Αν το χρησιμοποιήσεις ως primer θα ενθουσιαστείς με το ματ φινίρισμα που εξασφαλίζει, με τη ζωντάνια στο χρώμα που δίνει αλλά περισσότερο με τη διάρκεια που θα χαρίσει στη σκιά σου : 12 ώρες, διαπιστωμένο με το ρολόι. Πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει έστω και ένα ψεγάδι στο Air Patrol. Ακόμη και το απλικατέρ του από εύκαμπτο καοτσούκ είναι ιδανικό καθώς λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα κάνοντας χαλαρωτικό μασάζ στην περιοχή. Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν αν θες ένα υπέροχο προϊόν για την περιοχή των ματιών μόλις το ανακάλυψες. Τρέξε στα Sephora, δοκίμασε το και θα με θυμηθείς...



Και το δεύτερο προϊόν που θα σου αποκαλύψω είναι το απόλυτο primer βλεφαρίδων. Από τη λατρεμένη οικογένεια της theyre Real το Tinted Primer είναι αυτό το μαγικό επίσης προϊόν που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου γιατί θα σου χαρίσει κολοσσιαίες βλεφαρίδες. Είτε μόνο του (ναι συνηθίζω να το χρησιμοποιώ και έτσι μιας και είναι σε καφέ χρώμα και ειδικά τα πρωινά θέλω λίγο πιο χαλαρό λουκ) είτε πριν από τη μάσκαρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να σου περιγράψω τη διαφορά, πρέπει να δεις τις βλεφαρίδες μου πριν και μετά τη χρήση του. Πυκνές, γεμάτες, με όγκο, μήκος και ένταση. Εναλλάσσω δε και τη μάσκαρα αν θέλω καμπύλη και γυριστές βλεφαρίδες χρησιμοποιώ τη Roller Lash, αν θέλω δραματικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώ τη theyre Real. Το βουρτσάκι του εννοείται πως θα σου θυμίσει τη theyre Real μάσκαρα αλλά είναι αυτό που λέμε extra-flex για να αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα ακόμη και την πιο μικρή. Αυτό το μοναδικό primer χαρίζει κίνηση στις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει απόλυτα χωρίς να δημιουργεί κόμπους ή να τις βαραίνει, χαρίζει μήκος και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ήσυχο λουκ. Είναι η ιδανική ΄΄βάση΄΄ για τη μάσκαρα αφού ακόμη και μετά από δύο στρώσεις μάσκαρα το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι απόλυτα φυσικό. Στα συν προσθέτουμε και τη φόρμουλα του που είναι άκρως ανθεκτική στο νερό αλλά και τη βιταμίνη Β5 που περιέχει και καταλήγουμε πως η Benefit έκανε και πάλι το θαύμα της. Πραγματικά σημείωσε το σε post it και τρέξε να το αγοράσεις. Είναι το πιο must have προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνει το βλέμμα σου εντυπωσιακά σέξι χωρίς πολύ κόπο. 

Και τώρα μεταξύ μας για πες ποιο σε εντυπωσίασε ποιο πολύ; 
Σε ποιο δεν θα μπορούσες να αντισταθείς;