photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ομορφιά εκ των έσω... #Solgar




Γυναίκα σημαίνει υπόσχεση. Η υπόσχεση είναι γένους θηλυκού και η γυναικεία φύση είναι συνυφασμένη από την υπόσχεση του παντοτινού πρίγκιπα μέχρι τον ευσεβή πόθο για αιώνια νεότητα.

Τι θα έλεγες αν κάποιος σου δώσει την υπόσχεση ότι οι άκρες των μαλλιών σου θα ήταν πολύ απαλές, τα νύχια σου πιο δυνατά και υγιή και η επιδερμίδα σου ακόμη πιο φρέσκια και κάτι παραπάνω από ζωηρή μέρα με τη μέρα; Μια τέτοια υπόσχεση γεννήθηκε μέσα μου ένα πρωί, η οποία ήρθε να μου διδάξει κιόλας πως η ομορφιά χρειάζεται φροντίδα από μέσα. Μια τέτοια υπόσχεση βρήκε την υλοποίηση της σε ένα καραμελένιο γυάλινο μπουκάλι και άκουσε στο όνομα Skin, Nails and Hair Formula. Κάπου εδώ να σου πω πως δεν εκπλήσσομαι που η λύση μου ήρθε μέσα από τη Solgar. Τη Solgar, τη γνωρίζω πολύ καλά ή για να ακριβολογώ κάτι παραπάνω από καλά. Πέρυσι τέτοια περίοδο που φλέρταρα έντονα (όντως) με την υπερκόπωση, προμηθεύτηκα τις πιο αποτελεσματικές πολυβιταμίνες (Formula V-M 2000) από το φαρμακείο. Μετά από αυτό που δοκίμασα τότε, με επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά με ένα ακόμη υψηλής ποιότητας προϊόν.


Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για μαλλιά και ακόμη περισσότερες για την ομορφιά της επιδερμίδας. Θέλω αλαβάστρινο δέρμα, λαμπερό και νεανικό. Θέλω μεταξένια, στιλπνά μαλλιά και νύχια δυνατά. Η μεγάλη μου αδυναμία σε αυτό το τρίπτυχο ομορφιά,  με κάνει να έχω άποψη και να μπορώ να ξεχωρίσω ποιο προϊόν βοηθά πραγματικά. Γι’ αυτό ξεχώρισα και αγάπησα το Skin, Nails and Hair Formula. Γιατί ολοκλήρωσε το παζλ της ομορφιάς, γιατί με έκανε για μια ακόμη φορά να συνειδητοποιήσω πως η ομορφιά γεννάται από μέσα. Και ακριβώς αυτό γίνεται με το Skin, Nails and Hair Formula. Η λύση έρχεται από μέσα. Η θωράκιση γίνεται από μέσα και η διαφορά που βλέπεις στον καθρέφτη σου είναι σταδιακά οφθαλμοφανής. Τα μαλλιά μου σχεδόν μετά από τρεις μήνες συστηματικής χρήσης είναι πιο λαμπερά, πιο λεία, πιο υγιή. Η τρίχα δεν ΄΄σπάει΄΄ και οι άκρες είναι σχεδόν πάντα γεμάτες και απαλές (σε συνδυασμό με το αγαπημένο μου λάδι μαλλιών το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστο). Τα νύχια δυνατά, δεν σπάνε και δεν ξεφλουδίζουν, πράγμα που στη δική μου περίπτωση είναι σωτήριο γιατί κάθε μεταβολή και κάθε αλλαγή έχει δραματικές επιπτώσεις πάνω τους και αυτό αποκαταστάθηκε πλήρως. Τώρα όσον αφορά στο πρόσωπο εκ παραλλήλου με την καθημερινή μου ιεροτελεστία (σου έχω πει) έχει βελτιώσει τον χρωματικό τόνο του δέρματος και την αισθάνομαι πάντα ενυδατωμένη και φρέσκια. Το Skin, Nails and Hair Formula είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. 
Ένα μαγικό κρεσέντο μαύρου και χρυσού, μια εκπληκτική δύναμη ομορφιάς. Το πιο basic κομμάτι ομορφιάς που χρησιμοποιώ με απόλυτη ευλαβικότητα, όπως πίνω τον καφέ μου το πρωί, όπως κάνω το ντεμακιγιάζ μου και ακριβώς όπως χρησιμοποιώ την ενυδατική μου.


Αν σου το προτείνω; Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αναζήτησε το σε επιλεγμένα φαρμακεία και βρες τον δικό σου πιστό σύμμαχο ομορφιάς. 

Τώρα σε προ(σ)καλώ να ανακαλύψεις και εσύ τα μαγικά του οφέλη και να διεκδικήσεις μία από τις δύο essential κασετίνες με 2 προϊόντα: το υψηλής ποιότητας SkinNails and Hair Formula και μαζί το συλλεκτικό pill box της Solgarώστε να έχεις παντού μαζί σου - στην τσάντα σου τον απόλυτο σύμμαχο σου στην ομορφιά.



Τι λες ακολουθείς;

Οι όροι είναι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα μου All things you are 
2. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
3. Αποκάλυψε μου αν γνωρίζεις τα προϊόντα της Solgar και το δικό σου tip για εσωτερική ομορφιά.

Και για έξτρα πόντους τύχης κάνε repost τη φωτογραφία που θα δεις στο instagram.
Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.
Καλή τύχη! J

Update : Fenia Vakiani, Xristina Xarbatsi είστε έτοιμες να στοχεύσετε στην ομορφιά που ξεκινά εκ των έσω; Είστε οι νικήτριες αυτού του μοναδικού συμπληρώματος. Πάντα τυχερές. Όσο για εσένα που δεν στάθηκες τυχερή επανέρχομαι σύντομα... ;) 

Concept φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / S.S. 
Photo Shooting : Αθηνά Πάνου