photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Από μια αύρα νότας... #Korres_Eau de Cologne





Διείσδυση σε μεγάλο βάθος μέσα στις αισθήσεις και ταυτόχρονα μια αέναη βουτιά σε ένα συγκροτημένο κόσμο, παράξενα ανατρεπτικό, ιδιόμορφα δυναμικό. Πιάνω το σφυγμό σου, σε κοιτάω και ανακαλύπτω κάτι από το πιο βαθύ σου συναίσθημα. Ξέρω αυτά που λες και ξέρω και αυτά που κρύβεις. Αναπάντεχες συναντήσεις δύο μυαλών και αρώματα που εισχωρούν μαζί σαν ένα σώμα στον κίνδυνο και στο θαύμα. Ομιχλώδεις ανάγκες, ασθματικές ανάσες και φωτεινές αισθήσεις. Ψιθυρίζουν στο σκοτάδι και ξεμπερδεύονται στο φως της μέρας. Αυτά που τόλμησες με θράσος να πεις και άλλα τόσα που έκρυψες. Μια μυρωδιά κουβαλάω μαζί μου και ένα βλέμμα, αυτό το πρώτο σου που ήταν σκοτεινό και παράλληλα τόσο διαπεραστικά αληθινό. Μια μυρωδιά που κάθε φορά που τη μυρίζω διαπερνά κάθε μου αίσθηση και τότε νιώθω πως αυτά που απορρίπτεις είναι όσα αξίζουν...

Κουβαλάω πάντα μαζί μου τη μυρωδιά της αληθινής χαράς. Εικόνες, συναισθήματα ήχοι και πάνω από όλα μυρωδιές. Σχεδόν επενδύω στις αισθήσεις που τρεμοπαίζουν από την αύρα μιας νότας. Ξυλώδης, φρουτένια ή λουλουδάτη. Όλα τόσο μεθυστικά αναζωογονητικά. Η νέα σειρά της Korres, Εau de Cologne φέρνει έναν διαφορετικό παλμό στο φετινό καλοκαίρι και υπόσχεται να γεμίσει νότες κάθε στιγμή σου. Μια συλλογή με 6 διαφορετικές μυρωδιές, με 6 διαφορετικά αρώματα που αν τα μυρίσεις τα θες όλα. Κοκτέιλ καλοκαιρινής συγχορδίας με φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες, συνθέσεις που ακροβατούν στην απαλότητα και στην ένταση αλλά ταυτόχρονα κλείνουν μέσα τους τον ήχο και τη μυρωδιά του πιο ονειρεμένου καλοκαιρινού σκηνικού. Έξι ανάλαφρα αρώματα βασισμένα στις αρχές τις αρωματοθεραπείας, με εκχύλισμα από ginger και αλόη, χαρίζουν μοναδικές στιγμές ευεξίας. Έξι μικρά θαύματα κλεισμένα σε μίνιμαλ μπουκάλια. Έξι φανταστικές εσάνς και άλλα έξι παιχνιδιάρικα ονόματα. Lily Bouquet, Μango Candy, Coconut Sand, Pure Cotton, Apple Blossom, Summer Wood. Προσωπικά λατρεύω κάθε νότα τους, κάθε στιγμή που μου θυμίζουν και κάθε ιστορία ή συναίσθημα που κλειδώνουν στο μυαλό μου. 



Το Mango Candy είναι ιδανικό για εσένα που ψάχνεις μια γλυκιά και καραμελένια εσάνς. Ξεκινάει με floral νότες και συνεχίζει με εξωτικά φρούτα με το mango να πρωταγωνιστεί. Το Lily Bouquet, είναι η ιδανική ένωση ανοιξιάτικων λουλουδιών. Βιολέτα, τριαντάφυλλο, γιασεμί, Ylang Ylang συνδυάζονται αρμονικά και σε ταξιδεύουν σε ολάνθιστους κήπους της Εδέμ. Το Pure Cotton, έχει αυτή την ονειρεμένη μυρωδιά της ανάλαφρης πούδρας. Της παιδικής καθαρότητας που συνδυάζεται με το πολύτιμο κεχριμπάρι και το αναζωογονητικό μανταρίνι. Δροσερή αύρα χαρίζει στο λεπτό το Apple Blossom, με έναν φρουτώδη καλοκαιρινό συνδυασμό από μήλο, καρπούζι και αρωματικό ροδάκινο που σε συνδυασμό με νότες υδρόβιων φυτών δημιουργούν το πιο ζωντανό άρωμα. Το Summer Wood είναι ο ορισμός της καλοκαιρινής διάθεσης. Νότες κέδρου, βιολέτας, ίριδας και ηλιοτρόπιου απλώνονται σαν σύννεφο κάθε φορά που ψεκάζεις με αυτό το ανέμελο άρωμα.



Για το τέλος άφησα το δικό μου λατρεμένο της σειράς. Αν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, αυτό θα επέλεγα με κλειστά μάτια. Το Coconut Sand, μεταφέρει από την πρώτη μυρωδιά σε εξωτικούς παραδείσους. Η καρύδα συναντά τη βανίλια Μαδαγασκάρης, το white musk και το περγαμόντο και συνθέτουν το must have άρωμα του φετινού καλοκαιριού. Αν πέσεις πάνω του αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη και πάρε και το Shower Gel και το Body Milk της σειράς. Θα κλειδώσεις για ώρες αυτό το συγκλονιστικά υπέροχο άρωμα του. 





Σε πείσμα των καιρών δίνω στο φετινό καλοκαίρι άρωμα. Άρωμα Ελληνικό. Άρωμα αισιοδοξίας και εκλεπτυσμένα ταξιδιάρικη διάθεση. Και όπως έρχονται στο μυαλό μου κάτι στίχοι του Ρίτσου ''Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι ομίχλη. Εμείς που λες όλα τα φτιάχνουμε στο φως'' , αποφασίζω να ξυπνήσω την πιο αισιόδοξη μου πλευρά. Να την κάνω αέρινη, να την αλλάξω σε πρόσημο του συν. Με ανατρεπτικά όμως υπέροχες μυρωδιές. Αυτές της Korres.


 Έξι αρώματα αισιοδοξίας, έξι αιτίες χαμόγελου, έξι δελεαστικές μυρωδιές. 
Εσύ ανακάλυψες τη δικιά σου; Και αν ναι ποια είναι αυτή;

Υ.γ. και επειδή το καλοκαίρι έχει τεράστια ανάγκη αγάπης να σκορπάει από εδώ και από εκεί, μου λες την αγαπημένη σου μυρωδιά Korres, επιλέγεις την ιδανική για εσένα Εau de Cologne, πατάς like στο All things you are και κοινοποιείς τη φωτογραφία που θα δεις εδώ και συντονίζεσαι εδώ γιατί 25 του μηνός έρχεται στο σπίτι σου οι νότες που επέλεξες. Καλή τύχη! ;)


Update : Sofia Florou νότες από μήλο θα κατακλύσουν τον κόσμο σου. Πάντα τυχερή να είσαι. 


Concept Φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / Αθηνά Πάνου 
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου