photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Mικροπράγματα χαμόγελου... #Essence_Giveaway



Mικροπράγματα χαμόγελου θα ονόμαζα όσα είχαν και έχουν την ικανότητα να με κάνουν να ξεχνάω τις δυσκολίες. Μικροπράγματα που ανοίγουν το παράθυρο της τύχης και κάτι άλλα που χύνονται γρήγορα από καλοκαιρινές τσάντες σε μπαλκόνια απέναντι από τη θάλασσα. Μικροπράγματα πουσαρίσματος μιας θετικής διάθεσης που θες να υιοθετήσεις αυτό το καλοκαίρι και να αφήσεις πίσω όλες τις φωνές που έπνιξαν τόσες μέρες τα όνειρα σου. Ναι ξέρω, τα υλικά αγαθά. Ματαιοδοξία, ανασφάλεια, κενά που καλύπτουν, μπλα μπλα μπλα, δεν ακούω γκρίνιες, έχω απομονώσει τις λέξεις. Συνεχίζω να τα ονομάζω μικροπράγματα θετικής ενέργειας. Κραγιόν, σκιές, ρουζ, βερνίκια. Κοχύλια που ενώνουν μικρά χαρτάκια που γράφουν πάνω μηνύματα αισιοδοξίας. Xαμογέλα, be nauti... Σαλπάρουμε σήμερα, για όπου.

Το κείμενο που επέλεξα να σε καλωσορίσω και πάλι στον κόσμο που χτίσαμε μαζί είναι καλοκαιρινό για να φέρει ξανά αυτή την ανεμελιά που ξέχασες ή σε έκαναν να ξεχάσεις. Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω με τι να ξεκινήσω, κατέληξα όμως πως αν μπορείς και έχεις την ικανότητα να ζωγραφίζεις το καλοκαίρι μέσα από ναυτικά μοτίβα, αν έχεις την ικανότητα να αναμειγνύεις αποχρώσεις κοραλλένιες, μπλε, μπεζ, καφέ τότε όλα μοιάζουν λίγο πιο εύκολα. Κάνε μια ευχή και ρίξε άγκυρα σε όσα ονειρεύτηκες και θα συνεχίσεις γυρνώντας την πλάτη στις δυσκολίες. Η νέα σειρά της essence, “nauti girl” είναι εδώ και θα ξεδιπλώσει την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση. 




Μικροπράγματα ομορφιάς που σου κλείνουν το μάτι και χαρίζουν δημιουργικά καλοκαιρινά ραντεβού μπροστά στον καθρέφτη. Μετρας; 6 + 1 καλοκαιρινά must have που θα σε ξετρελάνουν. Σημειώνεις; Δύο εντυπωσιακά κραγιόν σε απαλό βερικοκί 02 crew first και σε έντονο κόκκινο 01 miss navy, μακράς διάρκειας εξασφαλίζουν γλυκό χρώμα ή εκθαμβωτικό φινίρισμα στα χείλη.  Ένα ρουζ σε ανοιχτό κόκκινο-βερικοκί χρώμα, Anchors Aweight!, με μεταξένια υφή, έντονη απόδοση χρώματος χαρίζει χρώμα φρεσκάδας και υγείας στα μάγουλα. Μια ξεχωριστά πολύτιμη παλέτα σκιών 01 cool breeze με 5 ονειρεμένες αποχρώσεις του μπλε, του άσπρου και του καφέ. Απαλές υφές, απόλυτη απόδοση χρώματος, μεγάλη διάρκεια, δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου με τίποτα. Πραγματικό φαβορί της σειράς είναι το αδιάβροχο μολύβι ματιών σε μπλε χρώμα 01 ahoy, boy! -δεν φεύγει με τίποτα-, με ενσωματωμένη ξύστρα στο καπάκι για να ξύνεται αυτόματα μόνο του κάθε φορά που το κλείνεις. Από τα πιο παιχνιδιάρικα προϊόντα της σειράς είναι αναμφισβήτητα τα ναυτικά nail stickers hey sailor!, με τις κλασσικές ρίγες ή τα χαριτωμένα καλοκαιρινά μοτίβα, αναδεικνύουν και το πιο απλό μανικιούρ εντυπωσιάζοντας στο λεπτό. Μέτρησες 6 ε; Συν ένα βραχιολάκι μίνιμαλ με μια μικρή άγκυρα για να δώσει χαρακτήρα στον μαυρισμένο σου καρπό. 

Εγώ μόλις σου σύστησα τη νέα ναυτική σειρά της essence, τώρα σε προ(σ)καλώ να τη διεκδικίσεις. Δύο φούξια τσαντάκια με τα 7 καλοκαιρινά must have προϊόντα που θα λατρέψεις όσο τίποτα άλλο. 2 καλοκαιρινά χρωματιστά ''be nauti'' set περιμένουν παραλήπτη. Ένα ταξίδι με προορισμό τα καλοκαιρινά σου βράδια, όπου με χρώματα ξεχωριστά. Από το πρωί ως το βράδυ. 

Τι λες ακολουθείς;  
Oι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα μου All things you are
2. Like στη σελίδα της essence
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις 
4. Και για έξτρα πόντους τύχης απάντησε μου σε σχόλιο εδώ : τα δικά σου μικροπράγματα χαμόγελου ποια είναι; Και αν θες κάνε repost τη φωτογραφία που θα βρεις στο instagram. 

Kαι αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν είσαι μία από τις δύο τυχερές. 
Καλή Τύχη! :)

Update : 'Κρι Στιν', Georgia Vetsou είστε έτοιμες να χρωματίσετε με ναυτικούς τόνους τις ημέρες και τα βράδια του Αυγούστου; Είστε οι νικήτριες του διαγωνισμού. Πάντα τυχερές. Για όσες δεν στάθηκε η τύχη απόλυτα ευνοϊκή ραντεβού με μια καλοκαιρινή αύρα. Τα καλύτερα έρχονται και αν δεν έρθουν θα τα φέρουμε εμείς... ;)