photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Η λέξη έκπληξη αρχίζει με ''Ε'' και ''Κ''... #Special_Cherrybox





Τα παραμύθια είναι όμορφα αρκεί να τα πιστέψεις. Σε οδηγούν σε χώρες ομορφιάς αρκεί να βρεις το μονοπάτι σου. Το δικό μας είχε μυρωδιές βανίλιας και φιστικιού, ενυδάτωση και λάμψη, σταθερότητα και χάδια προστασίας και ηλιοκαμένη όψη. 


Κάπως έτσι ένα πρωί, γύρω στα μέσα Οκτωβρίου μεταξύ ενός καφέ έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ενός κουτιού που θα είχε τα αγαπημένα τα δικά μου και της Κορίνας. Πιστεύω στο τρίπτυχο που θέλει ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, προστασία, λάμψη, θρέψη και υγιή μαλλιά. Πιστεύω στις μεταξένιες λεπτομέρειες και στα χάδια απαλότητας. Στα σαγηνευτικά γλυκά αρώματα και στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Όλα αυτά τα πιστεύει και η Κορίνα και κάπως έτσι είπαμε να μπλέξουμε σε ένα κουτί Cherrybox, τις δικές μας αγαπημένες επιλογές και να το τυλίξουμε με ψυχαδελική φούξια κορδέλα. Το ονομάσαμε All things_Make Up. Και το γεμίσαμε με αγάπη και πολλή λάμψη χρυσόσκονης και ονείρων. 6 luxury προϊόντα από εταιρείες αγαπημένες. Laura Mercier, Fresh Line, Macadamia, Nee Make Up Milano, Marc Inbane. Μικροί θησαυροί και όλα όσα χρειάζεσαι για ένα άκρως χρυσαφένιο και μαγικό καλοκαίρι. Εμείς το λατρέψαμε αυτό το κουτί. Λατρέψαμε τις υφές, τις μυρωδιές, τις φόρμουλες και την αποτελεσματικότητα τους. Και γι' αυτό θέλουμε να σε κάνουμε μέρος του δικού μας κόσμου. Του δικού μας κόσμου ομορφιάς. 


Δεν ξέρω πιο να ξεχωρίσω. Αλλά πραγματικά νιώθω περήφανη για την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων. Είναι όλα αγαπημένα, είναι όλα must-have, είναι όλα αξεπέραστα. 


Θα ξεκινήσω από το αυτομαυριστικό σπρέι της Marc Inbane - Natural Self Tanning Spray 50ml που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μπορείτε τώρα να το δοκιμάσετε πρώτες! Περιέχει φυσικά συστατικά, όπως gingo και aloe, ενώ δεν περιέχει καθόλου parabens. Χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φυσικά μαυρισμένο σώμα. Το αντηλιακό της αγαπημένης όπως έχεις καταλάβει, Fresh Line - Hephaestus Face Cream SPF 30 25ml από την σειρά Hephaestus με φυσικά φίλτρα, που θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η πλούσια σύνθεση της περιέχει φυσικά ορυκτά φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και φωτογήρανση, ενώ τα βότανικά εκχυλίσματα και φυτικά έλαια όπως, ο ηλίανθος, κάνεντουλα, καρότο, χαμομήλι και σαμπούκος προσδίδουν τις απαραίτητες ηρεμιστικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα σας. Η υφή της λεπτόρευστη, απορροφάται αμέσως και η προστασία της το λιγότερο μαγική. Το σαμπουάν της Macadamia - Rejuvenating Shampoo 100ml αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Χαρίζει απαλά, μεταξένια μαλλιά, ενυδατώνει και αναδομεί σε βάθος ενώ παράλληλα εξισορροπεί τη φυσική υγρασία της τρίχας χωρίς να τη βαραίνει. Περιέχει Argan seed oil και Macadamia nut oil, ενώ δεν περιέχει parabens και θεϊκά άλατα. Η μάσκα της Macadamia Deep Repair Masque 15ml αναδομεί και αναζωογονεί την τρίχα, αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από Macadamia oil, Argan oil, Tea Tree oil, Chamomile oil, Aloe και εκχυλίσματα φυκιών. Βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει τη λάμψη, χαρίζοντας παράλληλα μακράς διαρκείας ευεργετική δράση. Περιέχει φυσικά UV φίλτρα προστασίας που παρατείνουν τη διάρκεια της βαφής και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Δεν περιέχει parabens. Το σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ της Nee Make Up Milano - Professional Fixer 50ml  που διαρκεί για περισσότερες από 12 ώρες, το χρειάζεσαι οπωσδήποτε, καθώς αναδεικνύει το μακιγιάζ σας κάνοντας το πιο φυσικό και φωτεινό. Η διάρκεια του μαγευτική. Τέλος το αγαπημένο Body Souffle της Laura Mercier - Souffle Body Cream Ambre Vanille 25gr ή Laura Mercier - Souffle Body Cream Pistache 25gr. Το πιο πολυτελές χάδι απαλότητας για το σώμα σου. Στα είχα πει όλα εδώ για τη δικιά μου αγαπημένη μυρωδιά της βανίλιας τώρα απλώς θα σου πω πως το φιστίκι έχει απίστευτα γλυκό άρωμα και πρέπει να το έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου. 

To All things_Make up φέρνει την άνοιξη σε ένα ονειρικό θεματικό κουτί. Λουλουδένιο, δροσερό, με αέρα ανανέωσης και μυρωδιές ονείρων. Και όπως είχε πει και η Sonata... η λέξη έκρηξη αρχίζει με ''Ε'' και ''Κ'', όπως και η λέξη έκπληξη. Το δικό μας δροσερό και παράλληλα φινετσάτο κουτί, γεμάτο lux εκπλήξεις, θα το βρεις εδώ. Σε περιμένουμε να γίνεις μέρος του κόσμου μας. ;) 


Update : Επειδή η λέξη ''Έκπληξη'' είναι ταυτόσημη με το Ε και το Κ, σου κλείνω το μάτι και σε προσκαλώ να ανακαλύψεις μόνη σου το περιεχόμενο του κουτιού All things_Make up, δοκιμάζοντας απλώς την τύχη σου.

Τι λες, ακολουθείς; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι : 
1. Like (με αυτό τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου) στο All things you are
2. Like στο Cherrybox
3. Like  και δημόσιο share στη φωτογραφία που θα δεις 
3. Για έξτρα πόντους τύχης απάντησε μου σε σχόλιο τα δικά σου μυστικά περιποίησης. Και αν θες και έξτρα συμμετοχή κάνε repost τη φωτογραφία που θα βρεις στο λογαριασμό του All things you are στο instagram. 

Και αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 
Ραντεβού, εδώ σε πέντε μέρες, για να μάθεις αν θα είσαι εσύ η τυχερή. 

Update : Dimitra Kazh το μαγικό κουτί του Cherrybox σε περιμένει για να σε κάνει να αφεθείς σε χάδια περιποίησης, απαλότητας και λάμψης. Μια ιεροτελεστία ομορφιάς κλεισμένη σε ένα πανέμορφο κουτί που μυρίζει φιστίκι. Για όσους δεν κέρδισαν ανανεώνουμε ραντεβού με άρωμα και νότες που ταξιδεύουν. Και μπρονζέ λάμψη. Και άλλα πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. ;)