photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Xoλιγουντιανός αέρας... Dual Stylers L' Oreal Professionnel




Ανάλαφρες αλλά παράλληλα καλοσχηματισμένες μπούκλες, χαλαροί κυματισμοί, απολύτως τιθασευμένα ολόισια μαλλιά και υπέρμετρος όγκος ήταν και παραμένουν και το καλοκαίρι οι πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά, απευθείας από τα catwalks. Xoλιγουντιανός αέρας στα μαλλιά σου με βασικά βήματα και προϊόντα κλειδιά που η LOréal Professionnel έφερε πριν καιρό στο προσκήνιο. Με τρία προϊόντα και απλά βήματα πετυχαίνεις τα πιο τέλεια χτενίσματα. 

Η σειρά έκανε το λανσάρισμα της στις προθήκες των κομμωτηρίων το Νοέμβριο. Θεωρητικά την δοκιμάζω από τότε. Πρακτικά αποφάσισα να σου γράψω σχεδόν μέσα Απριλίου και να σου πω πως αυτά τα διφασικά προϊόντα styling πρέπει να τα δοκιμάσεις. Και σου το λέω εγώ που χρησιμοποιώ σπάνια προϊόντα styling γιατί έχουν την τάση να βαραίνουν τα μαλλιά μου (και να τα λαδώνουν). Τα Dual Stylers είναι τρία νέα προϊόντα που χαρίζουν, λείανση και όγκο, το Liss & Pump Up, έλεγχο του όγκου, προστασία από το φριζάρισμα και φυσική κίνηση, το Sleek & Swing και απόλυτα διαμορφωμένες μπούκλες και μοναδική απαλότητα, το Bouncy & TenderΤα Dual Stylers έχουν διπλή σύνθεση, διπλή υφή -κρέμας και τζελ- για ενισχυμένη δράση έως και 72 ώρες και εξασφαλίζουν άψογη φόρμα στο χτένισμα και απίστευτη υφή στα μαλλιά. Απαλότητα και φυσική κίνηση παράλληλα με προστασία της τρίχας από κάθε συσκευή θερμότητας.

Sleek & Swing


Τα μυστικά και τα 5 βήματα για απόλυτα ίσια μαλλιά τα είχαμε πει και στο Marie Claire . Σε πρώτη φάση τo βασικό είναι τα υγιή μαλλιά. Γι' αυτό επένδυσε σε ένα σαμπουάν που επανορθώνει, παράλληλα πειθαρχεί τα μαλλιά και αποτρέπει το φριζάρισμα τους. Δεν θέλεις όγκο, θέλεις λεία μαλλιά, ανάλαφρα γεμάτα κίνηση και λαμπερό αποτέλεσμα. Αφού τα λούσεις χρησιμοποίησε μάσκα μαλλιών, θα σου προσφέρει μεταξένια απαλότητα και απόλυτη λείανση. Αφού σκουπίσεις τα μαλλιά σου ταμποναριστά για να μην τα ταλαιπωρήσεις αλλά και για να τα προετοιμάσεις για τη διαδικασία ισιώματος, χρησιμοποιείς μια μικρή ποσότητα από το Sleek & Swing, αφού πρώτα έχεις ανακατέψει τις δύο φάσεις και το εφαρμόζεις στα μαλλιά σου. Προσφέρει δραματική λείανση και απαλότητα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει και από την υγρασία. Με ένα πιστολάκι στεγνώνεις κατά 80% και με τη βοήθεια μιας βούρτσας χτενίζεις τα μαλλιά σου. Χωρίζεις σε τμήματα και ισιώνεις με το απόλυτο gadget ισιώματος μαλλιών με ατμό που δεν φθείρει την τρίχα, το Steampod της L'Oréal Professionnel. Το αποτέλεσμα απλώς επαγγελματικό. Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι απόλυτα ίσια, μεταξένια, απαλά και άκρως υγιή. Η διάρκεια δε του ισιώματος είναι συγκλονιστική, ξεπερνά τις τρεις ημέρες. Ο συνδυασμός του Sleek & Swing και του Steampod μου χάρισε τα πιο μεταξένια, ολόισια μαλλιά. 

Liss & Pump Up


Υπέρμετρος όγκος και βελούδινο αποτέλεσμα λείανσης, αυτό υπόσχεται και αυτό πραγματοποιεί το Liss & Pump Up. Στο Μarie Claireείχαμε πει τα 5 βήματα για μαλλιά με πλούσιο όγκο. Και πάλι θα σου πω πως αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα όγκου πρέπει να επενδύσεις στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης πριν το styling. Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπούαν  ειδικά σχεδιασμένο για όγκο. Θα καθαρίσει την τρίχα σου σε βάθος και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την πυκνότητα της. Φρόντισε να έχει ελαφριά και απαλή σύνθεση για να προσφέρει άμεσο όγκο και ταυτόχρονα να διατηρήσει τα μαλλιά σου δυνατά και πλούσια. Εφάρμοσε στα μαλλιά σου το Tecni-Art Liss & Pump-Up της L'Oréal Professionnel που χαρίζει εκτός από τέλειο σώμα και υπέρμετρο όγκο που διαρκεί ως και 72 ώρες, βελούδινο αποτέλεσμα λείανσης. Εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά και χτενίζεις ανασηκώνοντας τις ρίζες. Αφού εφαρμόσεις το Liss & Pump-Up θα πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου σωστά. Για αισθησιακό όγκο και μαλλιά ανάλαφρα ο καλύτερος τρόπος είναι ανασηκώνοντας τη ρίζα των μαλλιών με το σεσουάρ και έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Με τα δάχτυλα σου χτενίζεις τα μαλλιά και με τη βοήθεια μιας μεγάλης βούρτσας, εστιάζοντας πάντα στη ρίζα, συνεχίζεις το στέγνωμα. Το τελευταίο αλλά από τα πιο αποτελεσματικά βήματα για υπέρμετρο όγκο είναι το κρεπάρισμα. Με μια χτένα κρεπαρίσματος, πιάνεις μια - μια τις τούφες στην κορυφή του κεφαλιού, κρεπάρεις τις τρίχες από κάτω φτάνοντας στη ρίζα και ταυτόχρονα ψεκάζεις με ένα σπρέι κρεπαρίσματος. Σταθεροποιήσε το χτένισμα σου με μια ανάλαφρη λακ που θα σου εξασφαλίσει δυνατό φινίρισμα, κράτημα και διάρκεια. 

Bouncy & Tender


Οι φυσικές μπούκλες επιστρέφουν δυναμικά και δίνουν στυλ σε κάθε εμφάνιση. Είτε χαλαρές είτε πιο ρέτρο, θέλουν και την ανάλογη περιποίηση για να είναι το αποτέλεσμα αξεπέραστο. Τα βήματα για να πετύχεις πλούσιες και γεμάτες κίνηση μπούκλες είναι απλά. Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν φυσικές καλοσχηματισμένες μπούκλες, το Bouncy & Tender, θα το λατρέψεις αφού ενισχύει τον όγκο τους, αυξάνει την ελαστικότητα τους και το κράτημα τους. Εσύ απλώς άπλωσε μια μικρή ποσότητα και δούλεψε-διαμόρφωσε τις μπούκλες με τα δάχτυλα και στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά σου με φυσούνα ή άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. Αν πάλι είσαι σαν και εμένα και ενίοτε θες μπούκλες (μια φορά το χρόνο που απαρνείσαι τα ίσια μαλλιά) χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι μαλλιών ή ρόλεϊ (η μαμά μου επιμένει να τα χρησιμοποιεί και πραγματικά κάθε φορά μένω με το στόμα ανοιχτό με το απαράμιλλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα). Με το Bouncy & Tender και λίγες απλές κινήσεις θα έχεις τις πιο ελεύθερες, φυσικές, λαμπερές μπούκλες. 


Με λίγα λόγια, το styling δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό.
Και οι τάσεις ποτέ πιο εύκολες στην υλοποίηση τους. 
Με δύο λόγια, Dual Stylers. 


Concept Φωτογράφισης : All Things you are / S.S.
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου