photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Beauty Shots... #Mythic_Oil




Νέα στήλη. Λίγο πιο βιωματική, λίγο πιο άμεση, λίγο πιο όμορφη. Χωρίς πολλά παραμύθια, χωρίς πολλές σκέψεις. Μόνο απόψεις πάνω σε αγαπημένα. Και στιγμές που μοιραζόμαστε στο Instagram. Μικρές δόσεις ομορφιάς και μικρά μυστικά. Η΄με κρεμική περιποίηση θα ξεκινούσα ή με μαλλιά. Διάλεξα το δεύτερο. Κυρίως γιατί θέλω να σου μάθω μυθικά μυστικά που αναγεννούν τα μαλλιά, που τους δίνουν χαρακτήρα και λάμψη. Θέλω να σου πω για παλιές αγάπες αλλά και για νέες που ξεδιπλώνονται μπροστά σου. Θα σου πω για τα δικά μου αγαπημένα μυθικά προϊόντα της L’Oréal Professionnel. H L’Oréal Professionnel είναι από τις διαχρονικά αγαπημένες μου εταιρείες και είναι και αυτή που με έκανε να ανακαλύψω τις μαγικές ιδιότητες των λαδιών. Ναι, το πρώτο λάδι που απέκτησα ήταν το Mythic Oil και το άρωμα του δεν το συγκρίνω με κανένα. Είναι η θρέψη και η απαλότητα που πρόσφερε και προσφέρει στις ξηρές μου άκρες και η τελική πινελιά σε κάθε χτένισμα. Πάντα, κάθε πρωί, εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μου. Αλλά αυτό που επιμένω να κάνω χρόνια τώρα, είναι να προσθέτω και να μπλέκω μερικές σταγόνες του λαδιού στη μάσκα της σειράς που μου χαρίζει αμέσως τα πιο μεταξένια, ανάλαφρα και λαμπερά μαλλιά. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες εταιρείες και προϊόντα και αν ανακαλύψω, πάντα θα θεωρώ το σαμπουάν και τη μάσκα της σειράς Mythic Oil, αξεπέραστα ονειρεμένα. Είναι η λάμψη, η απαλότητα και κυρίως η εσάνς που αφήνουν πίσω τους. 

Συνεχώς προστίθενται και συνεχίζω να ανακαλύπτω νέα μαγικά ελιξίρια της σειράς που κάνουν την υπόθεση των μαλλιών την πιο απολαυστικά απαραίτητη ιεροτελεστία. Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ήταν το άρωμα των μαλλιών που με έκανε να τινάζω με αυτοπεποίθηση τα μαλλιά μου και να χάνομαι στην ευωδία τους (τα είχαμε πει εδώ). Λίγες σταγόνες αρκούν για να πετύχω τον αισθησιασμό που θέλω. Το καλοκαίρι ήρθε να προστεθεί το Mythic Oil Sève Protectrice. Το πιο απαραίτητο προϊόν για κάποια σαν εμένα που ισιώνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα τα μαλλιά της με Steam Pod. Το Sève Protectrice, το άπλωνα κάθε φορά που έλουζα τα μαλλιά μου, αφού τα σκούπιζα και πριν τα στεγνώσω. Εκτός από το απίστευτο άρωμα που χάριζε, ίδιο με αυτό του λαδιού, εξασφάλιζε ένα πέπλο προστασίας στα μαλλιά μου, θωρακίζοντας τα από τις υψηλές θερμοκρασίες (σκέψου 210ο C και σκέψου μια Εύη αμείλικτη σε κάθε τρίχα που φρίζαρε έστω και λίγο και σε άκρες ατίθασες). Η προστασία που ήθελα κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το λείο αποτέλεσμα επίσης, όπως και η ελαστικότητα και η κίνηση στα μαλλιά. Και το άρωμα, όσο και αν βαρέθηκες να το διαβάζεις. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν και προφυλάσσουν από τη θερμότητα, χωρίς αμφιβολία αυτό είναι στα top 5. 

Νέα άφιξη που επίσης αγάπησα με πάθος και τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, εδώ και περίπου ένα μήνα, είναι το Serum de Force. Το πρώτο σέρουμ που προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Το Serum de Force προστατεύει την τρίχα από κάθε φθοροποιό παράγοντα και μειώνει το σπάσιμο. Μέρα με τη μέρα θα δεις τη διαφορά στα μαλλιά σου. Mε μια δόση μόλις δίνει ώθηση ακόμη και στα πιο αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μιλάμε για άμεση μεταμόρφωση αφού θα τα νιώσεις πιο δυνατά, πιο πυκνά και πιο υγιή. Στιλπνά, γεμάτα κίνηση και ελαστικότητα. Λαμπερά και πλημμυρισμένα με μεθυστικό άρωμα, ίδιο με αυτό του αρώματος (αν το έχεις μυρίσει ξέρεις). Πρόσθεσε και στα συν πως προετοιμάζει απόλυτα την τρίχα κάνοντας το styling την πιο απλή υπόθεση. Αλλά αν πρέπει να σημειώσεις μια λέξη δίπλα στο όνομα του, θα είναι σίγουρα η ''δύναμη''. Εντάξει, αντικειμενικά πρέπει να είσαι συνεπής κάθε βράδυ για ένα μήνα στο ραντεβού με το serum σου, τη διαφορά όμως θα την αισθανθείς αμέσως. Θα τη δεις αμέσως.

Αν με ρωτάς ποιο από όλα αυτά πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου, θα σου πω όλα. Κάθε ένα έχει τη δική του χρήση. Επένδυσε χωρίς δεύτερη σκέψη στο λάδι και τη μάσκα. Και στο serum, αυτό το προϊόν το θες. Τα μαλλιά σου με κάθε προϊόν Mythic Oil θα έχουν μυθική λάμψη και φροντίδα. Ακριβώς όπως αυτή που τους αξίζει.

Μέχρι να επανέλθω με εκπλήξεις, εσύ σε ποιο προϊόν Mythic Oil επενδύεις και αγαπάς με πάθος;