photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Λάμψη και άρωμα με χαρακτήρα... #Οrzene_Giveaway




Σε πρωινά με σύννεφα που θέλω να μείνω κουκουλωμένη με το πάπλωμα, θέλω λάμψη και άρωμα με χαρακτήρα. Σε πρωινά με ήλιο που θέλω να πετάξω το πάπλωμα και να χαζεύω τον ήλιο πίνοντας καφέ, θέλω λάμψη και άρωμα με χαρακτήρα. Θέλω μαλλιά καλοφτιαγμένα, γεμάτα λάμψη και αρώματα. Θέλω μαλλιά πλούσια που ο αέρας θα ταξιδεύει τις μυρωδιές τους και θα γυρίζει βλέμματα. Θέλω στιγμές παράτασης στις μυρωδιές που πλημμυρίζουν το μαξιλάρι μου. Στιγμές που είναι σαν τα όνειρα τα βραδινά, σαν τα χαμόγελα που σκορπάς κάθε πρωί και σαν τα μεθυσμένα φιλιά που δίνεις στο όνειρο σου και θυμάσαι κάθε πρωί που ξυπνάς. Μυρωδιές που σε γυρνάνε πίσω και σε φέρνουν με φόρα μπροστά. Mυρωδιές που πλημμυρίζουν το μαξιλάρι σου και σε ακολουθούν μέσα στη μέρα. Λάμψη και άρωμα με χαρακτήρα από το αγαπημένο μου και αγαπημένο σου σαμπουάν μπύρας, Οrzene.



Και όπως σε έχω συνηθίσει να μοιραζόμαστε τα αγαπημένα μας, σε προσκαλώ να ζήσουμε μαζί την απόλυτη εμπειρία για μαλλιά μεταξένια που ακτινοβολούν και έχουν μεθυστικό άρωμα. Σου κλείνω λοιπόν το μάτι και σου χαρίζω 10 ολοκληρωμένα σετ από τη σειρά Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair. Τι λες ακολουθείς; 10 πλήρεις σειρές με 4 προϊόντα μαλλιών (σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα μαλλιών, ελιξήριο μαλλιών), περιμένουν δέκα τυχερές που θα τις ταξιδέψουν στη χώρα του αρώματος, της μεταξένιας απαλότητας και της λάμψης. 
Εγώ λοιπόν, σου χαρίζω 4 όπλα λάμψης για ανεπανάληπτο αποτέλεσμα στις μέρες και τις νύχτες σου. Εσύ συνέχισε να βάζεις την θετική σου διάθεση και προετοιμάσου για μαλλιά με χαρακτήρα που θα καθρεφτίζουν το άρωμα που διαχρονικά έχεις συνδέσει με την Orzene και μεταξύ μας μόνο αυτή ξέρει να δημιουργεί. 

 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like (με αυτό τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου) στη σελίδα All Things You Are
2. Δείξε και μια αγάπη παραπάνω με like για την Orzene
3. Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις 
4. Για έξτρα πόντους μαγείας απάντησε μου σε σχόλιο: 
Ποια εποχή έχεις συνδέσει με το σαμπουάν της Orzene; 

Και αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 


 Ραντεβού, εδώ σε μια εβδομάδα, για να μάθεις αν είσαι μια από τις 10 τυχερές που θα μπορεί να κάνει μότο της μέρας και της νύχτας της το Shine On... 

Καλή Τύχη!


Φωτογραφία : Αθηνά Πάνου

Update : Efi Karmi, Theodora Ts, Irw Papadiwti, Dina Mitl, Vasw Ntoulma, Anastasia Tripsa, Nikoletta K. Pappa, Dimitra Kazh, Jenny Kourakou, Elena Dim Karag : τα δικά σας πρωινά θα έχουν μυρωδιά Orzene. Κερδίσατε ένα από τα 10 σετ. Πάντα τυχερές. 
Επανέρχομαι αύριο-μεθαύριο με ενυδάτωση και άρωμα. Κόνσεπτ βγαλμένο για έρωτες και μύθους.