photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Mια επίκληση στην ομορφιά... #Elemis




Μια γελαστή αντίστροφη μέτρηση μπροστά στην πιο πολύχρωμη γιορτή. Σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της ανηφόρας, σε πείσμα κάθε προβληματισμού εσύ είσαι εκεί. Παρούσα. Και επιμένεις να ερωτεύεσαι, να αγαπάς, να δίνεις και να δίνεσαι. Να κλείνεις τα αυτιά σου σε φωνές που ακούγονται και προσπαθούν να βάλουν φρένο στα όνειρα σου. Είσαι εκεί και ψάχνεις την πληρότητα πλέον μόνο στο ουσιώδες. Σε αυτό που έχει νόημα. Στο υπαρκτό που ξεφεύγει από στεγανά και στο αντισυμβατικό που μπορεί να είναι δύσκολο είναι όμως και λυτρωτικό. Άγρια ομορφιά που όσο πας και την αγγίζεις. Σε μια χώρα ονείρων σε οδηγείς, εκεί που το γέλιο ζωγραφίζεται με ανεξίτηλο μαρκαδόρο και η ελπίδα πιάνει στασίδι ακόμη και στο πιο άσχημο όνειρο. Eκεί που η λάμψη του προσώπου σου και η σπίθα στο βλέμμα σου είναι σαν βεγγαλικά χρυσαφένια. Εκεί που η ανατρεπτικότητα σου είναι υπαρκτή.  

Τα ημερολόγια είναι διασκεδαστικά. Ιδίως αυτά που σκίζεις τα φύλλα τους και σε οδηγούν λίγο πιο κοντά στα γενέθλια σου. Ας πούμε πως θα ήταν ακόμη πιο διασκεδαστικά αν μετρώντας αντίστροφα, ανακάλυπτες μικρά μυστικά ομορφιάς. Αν ας πούμε ξετυλίγοντας το χρόνο ανακάλυπτες ελιξίρια ομορφιάς. Δίπλα σου να έχεις κούπες τσαγιού και να μυρίζει κανέλα. Να χαζεύεις από το παράθυρο και να ετοιμάζεσαι για εθιμοτυπικά πολυτέλειας, φροντίδας, αποτοξίνωσης, λάμψης και ενυδάτωσης. 12 ημέρες Αγγλοσαξονικής ομορφιάς και περιποίησης από αυτές που σου αξίζουν. Γιατί ο χρόνος έχει άλλη ομορφιά όταν μετράς με το ημερολόγιο ομορφιάς της Elemis. Aποκτά άλλη ουσία όταν ξέρεις πως εκεί που επενδύεις θα πάρεις πίσω αποτέλεσμα. Το ημερολόγιο Τhe Gift of Elemis : 12 Days of Beauty, δωδεκαήμερης ομορφιάς της Elemis έχει όλα όσα θα λατρέψεις και εσύ και η επιδερμίδα σου και το σώμα σου. 




Έχει το περίφημο Pro-Collagen Cleansing Balm, μια ενισχυμένη φόρμουλα καθαρισμού της επιδερμίδας που καθαρίζει σε βάθος και ταυτόχρονα χρησιμοποιείται σαν εξειδικευμένη θεραπευτική μάσκα με μαγικά ενυδατικά αποτελέσματα. Έχει την αποτελεσματικότερη ενυδατική κρέμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις (αν θυμάσαι τα είχαμε πει ξανά) Pro-Collagen Marine Cream αλλά και την Pro-Collagen Oxygenating Night Cream που τη χρησιμοποιείς και το πρωί το δέρμα σου είναι απαλότερο και σφριγηλότερο και από αυτό που ονειρευόσουν. Μέσα σε αυτά τα μικρά θαύματα ενυδάτωσης πρόσθεσε και το Pro-Radiance Illuminating Flash Balm, ένα βάλσαμο λάμψης που φωτίζει και συσφίγγει άμεσα αφήνοντας φωτεινή την επιδερμίδα αλλά και το πιο λαχταριστό προϊόν απολέπισης Papaya Enzyme Peel. Επιπλέον, δύο μικρά κουτάκια λάμψης με κάψουλες ομορφιάς Cellular Recovery Skin Bliss Capsules. Η απόλυτη καθημερινή αποτοξίνωση της επιδερμίδας από κάθε στρεσογόνο και ρυπογόνο παράγοντα. Ροζ κάψουλες, τριαντάφυλλο για το πρωί και πράσινες, λεβάντα για το βράδυ απαλλάσσουν από τις τοξίνες και αποτελούν το πρώτο στάδιο για την πιο αποτελεσματική διείσδυση της κρέμας (σου μιλάω για μαγικό προϊόν και θα σου μιλήσω μεμονωμένα σύντομα γιατί αξίζει και με το παραπάνω να το δοκιμάσεις). Τέλος 4 Revitalising Babassu Facial Wipes για τις μέρες ή τις νύχτες που είσαι εκτός σπιτιού και θέλεις ένα γρήγορο καθαρισμό. 

Το ημερολόγιο ολοκληρώνει μια σειρά περιποίησης για το σώμα. Το διάσημο και άξια χιλιοεγκωμιασμένο Frangipani Monoi Body Oil, ένα πραγματικά εξωτικό και πολυχρηστικό λάδι που χαρίζει την πιο βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Παράλληλα λειτουργεί ευεργετικά και σε ταλαιπωρημένα μαλλιά. Απλώνεις στις άκρες, τυλίγεις με την πετσέτα, αφήνεις 15 λεπτά και βλέπεις τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που είχες φανταστεί. Για να ενισχυθεί το άρωμα που θα σε ταξιδέψει σε τροπικούς παραδείσους έστω και αν εσύ περιμένεις τα Χριστούγεννα, η συλλογή περιλαμβάνει και το Frangipani Monoi Shower Cream. Πρόσθεσε σε αυτά και το Skin Nourishing Shower Cream καθώς και δύο must have προϊόντα για τα άκρα την κρέμα χεριών, Pro-Radiance Hand & Nail Cream αλλά και την κρέμα ποδιών Treat Your Feet Foot Cream και έχεις φέρει την απόλυτη περιποίηση spa στο σπίτι σου. Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων που δικαιωματικά σου αξίζει να ζεις. 



Φυτικά έλαια, θρεπτικά στοιχεία, πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, προσεγμένες φόρμουλες, καινοτομία και αγάπη για την γυναίκα είναι όλα όσα έχουν κάνει την Elemis να ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και η Victoria Beckham έχει αναρτήσει στο λογαριασμό της στο twitter το Japanese Camelia Oil Blend ως αγαπημένο της. Και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς sto Heathrow που έχουν το περίφημο spa τους ή στο JFK στη Νέα Υόρκη, η Elemis σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις την υψηλή πολυτέλεια και περιποίηση στο σπίτι σου. Αν αξίζει να επενδύσεις; Χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι τυχαίο που φέτος ανακηρύχθηκε ως τοπ μάρκα στη Μεγάλη Βρετανία. Μεταξύ μας, η Αγγλοσαξονική πολυτέλεια είναι κάτι παραπάνω από προσιτή. Εγώ την αγαπώ. Γιατί η φιλοσοφία της εταιρείας διαφέρει. Και αν γνωρίσεις τους ανθρώπους της θα το καταλάβεις και εσύ. Αισθητική, παιδεία και σεβασμός στη γυναίκα. 
Τίποτα λιγότερo από μια επίκληση στην ομορφιά. 


Φωτογραφίες : Αθηνά Πάνου/ Sugar Buzz