photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Γέφυρες ομορφιάς... #Benefit_Giveaway





Mια σειρά από παραμύθια, μια σειρά από ζαχαρωτά και μια σειρά από χαρούμενες εικόνες που θα γίνουν εξοικείωση με τη νέα χρονιά να μετράει μέρες και ένα 2014 που με έβαλε σε μια διαδικασία ενός εξαίσιου ακροβατισμού με προσωπικές επιλογές. Πέρυσι τέτοια εποχή ανακάλυπτα την αξία του να λες ''ναι'' στην ανάγκη της ψυχής και του μυαλού σου. Πέρυσι τέτοια εποχή μετουσίωνα το αναπόφευκτο που μου χτυπούσε χρόνια την πόρτα. Πέρυσι τέτοια εποχή έκλεισα για πάντα πόρτες και άνοιξα παράθυρα που πλημμύριζαν χρώματα και ελπίδα. Mια αυτοβοήθεια για να ανακαλύψω την διαυγή εικόνα της ομορφιάς. Αυτή που την ανακαλύπτεις μόνο αν ξεπεράσεις τους φόβους σου ή έστω αν τους ντύσεις πολύχρωμους. 

Κατάλληλα υλικά να έχεις και να ανακαλύπτεις τη δελεαστική ομορφιά εκεί που κρύβεται. Συνήθως σε μαγικές χώρες που οι παράδεισοι της συλλαβίζουν ''Benefit ''. Nα στη συστήσω; Νομίζω περιττό. Σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω σε αυτές τις παιχνιδιάρικες συσκευασίες στα ράφια των Sephora και ακόμη πιο σίγουρα θα έχεις υποκύψει σε αυτά τα ακαταμάχητα όπλα ομορφιάς που σε κάνουν να κλέβεις την παράσταση και να τραβάς όλα τα βλέμματα. Στα κιτ της Benefit έχω μια αγάπη, τόση όσο και στα προϊόντα μακιγιάζ της. Είναι οι μικρές δόσεις πολυτέλειας που συγκεντρώνουν όλα όσα χρειάζεσαι για εντυπωσιακά και λαμπερά looks. Tα κιτ της Benefit συναρπάζουν και γεννούν έρωτες με την πρώτη ματιά γιατί απλώς ικανοποιούν και την πιο απαιτητική ανάγκη. Είναι η ποιότητα εφάμιλλη της αισθητικής. Είναι η ικανοποίηση κάθε επιθυμίας που γίνεται παιχνιδάκι.

Αυτά τα Χριστούγεννα η Benefit σε προσκαλεί σε ένα εργοστάσιο ομορφιάς. Και στήνει γέφυρες φαντασμαγορικής τελειότητας. Φέρνει κάτω από το έλατο σου έτσι απλά τα πιο όμορφα δώρα. Απίθανα λαχταριστές αποχρώσεις και απεραντοσύνη λάμψης σε πολύχρωμα μεταλλικά κουτάκια. Μοναδικά δώρα κλεισμένα σε σκερτσόζικες συσκευασίες που σου αλλάζουν τη διάθεση μέχρι να πεις Benefit. Kαι ονόματα καραμελένια σαν τα αξιολάτρευτα προϊόντα που περικλείουν. Έχουμε και λέμε για να αρχίσεις να μεγαλώνεις τη λίστα των δώρων που σου ετοιμάζεις. Beauty Bonbons, Pretty Parfait, Complexion Confections, Cutie Cravings, Goodies a go-go, Sweet Tintations και Candy- Coated countdown. Είτε επιλέξεις μακιγιάζ είτε κρεμική περιποίηση θα τα βρεις όλα να συνδυάζονται μέσα σε ένα μαγικό κουτί.



Και για να σου στήσω γέφυρες ομορφιάς ανάμεσα στον κόσμο της Benefit και των ζαχαρένιων ονείρων, σε προσκαλώ και σου πιάνω το χέρι, προτρέποντας σε να χαθείς σε δρόμους χρωμάτων. Σε δρόμους αποπλάνησης που μαγνητίζουν και εστιάζουν την ομορφιά στο βλέμμα. Το Cutie Cravings είναι το απόλυτο κιτ που αγάπησα με την πρώτη ματιά. Γιατί έχει όλα όσα χρειάζεσαι για μυστηριώδες - αισθησιακό βλέμμα και αλαβάστρινη, μεταξένια επιδερμίδα. Δύο επιτακτικές τάσεις της σεζόν : το nude μακιγιάζ με τα juicy φυσικά χείλη και το έντονο 60's look που δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες, συνδυάζονται μέσα στο must have κιτ που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στη συλλογή σου. Αψεγάδιαστο δέρμα με το the POREfessional και χρώμα υγείας στα μάγουλα με το Hoola. Μακριές βλεφαρίδες με την απόλυτη μάσκαρα που ορκίζονται όλες οι beauty gurus, They're real! και μια παλέτα τεσσάρων φυσικών σκιών για φυσικό smokey. Για το τέλος πρόσθεσε και το gloss ultra plush fauxmance για λαχταριστά κοραλοροδακινί χείλη και έχεις συμπληρώσει τα απαραίτητα σύνεργα της λάμψης. Το Cutie Cravings κιτ είναι το δικό μου αγαπημένο που θέλω να γίνει και δικό σου. 
Γι' αυτό και σου χαρίζω τρία Cutie Cravings σετ συνδυασμένα με πολλή αγάπη και άλλες τόσες ευχές για ένα ονειρεμένο 2015.  


Εγώ λοιπόν, σου δίνω τα μαγικά όπλα εντυπωσιασμού για λαμπερό αποτέλεσμα στις μέρες και τις νύχτες σου, εσύ βάλε τη γιορτινή διάθεση και τη φαντασία σου για τα πιο ανατρεπτικά looks που θα σκαρώσεις και προετοιμάσου για το πιο μεγάλο ταξίδι πάνω σε γέφυρες ομορφιάς.


 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like και δημόσιο share στην φωτογραφία που θα δεις 

Υ.γ. Προαιρετικά και για έξτρα πόντους μαγείας : Απάντησε μου σε ποιο γλυκό πειρασμό της Benefit δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς.
Και αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο. 

 Ραντεβού, 28 του μηνός (μία μέρα μετά τα γενέθλια μου - γιορτινή διάθεση-), εδώ, για να μάθεις αν είσαι μια από τις τρεις τυχερές. 

Καλή Τύχη!




Πολύχρωμες και ονειρικά παιχνιδιάρικες γιορτές... 
Με λάμψη και επιθυμίες που θα ικανοποιηθούν στο έπακρο! 

Φωτογραφίες : Αθηνά Πάνου


Update : Nancy Raf, Eva Michelaki, Irene Mik οι δικές σας γέφυρες ομορφιάς θα έχουν χρώμα και λάμψη από τα φανταστικά προϊόντα που κλείνονται μέσα στο Cutie Cravings set σας. Κερδίσατε ένα από τα 3 σετ της Βenefit. Πάντα τυχερές. Καλή χρονιά σε όλους και επανέρχομαι κάπου στις 2 του μηνός με λάμψη και χρώμα.