photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Essence magic... #Giveaway





Aγαπάς τις εκπλήξεις όσο εγώ;

Είμαι ο πιο κλειστός και ντροπαλός άνθρωπος. Γεμάτος ανασφάλειες και άγχη. Γελάω δύσκολα, έχω ιδιόμορφο σχεδόν αγγλοσαξονικό χιούμορ και δύσκολα αγκαλιάζω ή αφήνω να με αγκαλιάζουν. Υψώνω τείχη και δύσκολα θα σου δείξω πως νιώθω. Πριν χρόνια κοιτούσα από απόσταση τις αλλαγές. Με τρόμαζαν! Κάτι χρόνια πριν δεν θα τολμούσα να σκεφτώ πως θα μπορούσα να σταθώ απέναντι σε δέκα άτομα άγνωστα και άλλα τόσα να παρακολουθούν. Ούτε τολμούσα να σκεφτώ πως θα μπορούσα να ζω τις πιο απολαυστικές στιγμές της ζωής μου μέσα από blog. Εσένα σήμερα που με αγκάλιασες, σε ευχαριστώ γιατί με έκανες να νιώσω ΑΓΑΠΗ. Εκείνο το πρωί στο Hondos Center στην Ομόνοια, εγώ, εσύ και άλλες εννιά φίλες. Εγώ, εσύ και άλλες τρεις αγαπημένες beauty bloggers. Δέκα συν τρία ευχαριστώ για κάθε λεπτό γέλιου και κάθε συμβουλή ομορφιάς που ανταλλάξαμε όχι στα πλαίσια μιας απρόσωπης παρουσίασης αλλά μιας πρωινής κουβέντας μεταξύ φιλενάδων. 
Εκείνο το πρωί είχε χρώμα. Χρώμα από τα κραγιόν και τα ρουζ τις Essence. Σκιές και eyeliner, mascara που ήταν ντυμένη με λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες που φάνταζε σχεδόν τέχνη. Παλέτες, βερνίκια νυχιών και νέα λανσαρίσματα που αγάπησα και αγάπησες και εσύ από το πρώτο λεπτό. Σε ρώτησα τι θα επιλέξεις για το βράδυ των Χριστουγέννων και επέλεξες τους πιο εντυπωσιακούς κωδικούς. Kάναμε λίστα και φτιάξαμε μακιγιάζ άκρως λαμπερό και φινετσάτο. Με προϊόντα μαγικά και αξεπέραστα σε ποιότητα και απόδοση αλλά και σε ασυναγώνιστη τιμή καταλήξαμε πως οι βραδιές των γιορτών που έρχονται θα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακές. Eγώ επέμενα πως το Liquid ink matt eyeliner και η Lash princess volume mascara αρκούν παρέα με τουφάκια ψεύτικων βλεφαρίδων για το πιο εντυπωσιακό cat eye look. Με μια απλή σκιά nude από την τετραπλή παλέτα Quattro eyeshadow 07 και κραγιόν κόκκινο 14 adorable matt!  Η Ντέπη πάντως ορκίζεται στην All about matt! fixing compact powder και η Πόπη πρότεινε χρώμα υγείας στα μάγουλα με το ρουζ blush 80 σε ροδακινί απόχρωση. Και η Κορίνα έφτασε τη λάμψη στα άκρα με το Effect nail polish 22 i love magic. Με ένα παιχνίδι ερωτήσεων και άλλο ένα παιχνίδι που κατέληγε σε ανακαλύψεις νέων παλετών και σε προτάσεις δώρων με μαγικά κουτιά που είχαν μέσα φανταστικές μυρωδιές αρωμάτων. Kαι μη φανταστείς πως περιοριστήκαμε στο να δοκιμάσουμε τα προϊόντα με τον συμβατικό τρόπο. Ζωγραφίσαμε καρδιές με το Liquid ink matt eyeliner και γεμίσαμε το εσωτερικό με το κόκκινο μολύβι χειλιών, έτσι για να τεστάρουμε διάρκεια και απόδοση. Και γελάσαμε περιττό να σου πω πόσο. Ανταλλάξαμε συμβουλές ομορφιάς γιατί πάντα θα πρέπει να μάθεις κάτι παραπάνω από μια καλή φίλη. Κάτι που θα σου ενισχύσει τη γνώση. 











Θα είμαι ειλικρινής. Εκείνο το πρωί δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν η πρώτη φoρά που βγήκα μπροστά. Και το έκανα με μια εταιρεία που ξεχωρίζω και πιστεύω πολύ. Με μια εταιρεία που συναγωνίζεται επάξια highend προϊόντα και που έχει γίνει αγαπητή από την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Η Essence είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Είναι παράλληλη σχέση ποιότητας και τιμής. Είναι αγάπη που ξεκίνησε αρχικά δύσπιστα αλλά με κέρδισε στα σημεία, όπως και πολλές από εσάς. Και γι' αυτό αποφάσισα να στη γνωρίσω. Μέσα από ένα ταξίδι με νέες υφές, αποχρώσεις, χρώματα και νέα προϊόντα και πολλά ζαχαρωτά. Το πρωινό εκείνο, λοιπόν, ήταν υπέροχο. Χρώματα, γέλια και ζαχαρένια διάθεση. Σε ένα ταξίδι ομορφιάς που ξεκίνησε με παρέα την Essence Greece.  

  




Εσύ που δεν ήσουν εκεί τι λες να σου στείλω λίγη χρωματιστή μαγεία; Ομορφιά σε τσαντάκια και ζαχαρένια όνειρα; Μετράς προϊόντα; 15 στον αριθμό για να απογειώσουν την ομορφιά σου και να φτάσουν το χρώμα στα άκρα. Όλα όσα βλέπεις περιμένουν να γίνουν δικά σου. 






Πως; Απλά τα βήματα! 


Εγώ σου δίνω τα μαγικά χρώματα του χειμώνα, εσύ βάλε τη φαντασία, τη διάθεση και το ταλέντο στην τέχνη του μακιγιάζ και προετοιμάσου για το πιο γλυκό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς παρέα με την Essence. 
 Τι λες ξεκινάμε; 

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
3. Άφησε μου σχόλιο εδώ, εσύ σε ποιο μακιγιάζ θα επενδύσεις στις γιορτές;
Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.
 Ραντεβού, σε 7 ημέρες, εδώ, για να μάθεις αν είσαι μια από τις δύο τυχερές. 




Επιλογικά : Γράφω στους μαθητές μου σε χαρτάκια να πιστεύουν στα όνειρα τους, να τα κυνηγάνε και ο στόχος τους να είναι πάνω από όλα. Υπάρχουν στιγμές που το ξεχνάω. Με κάνω να το ξεχνάω αλλά κάθε φορά που πέφτω έχω μάθει να με σηκώνω και κάθε φορά που με ρίχνουν γυρνάω την πλάτη και πιστεύω πως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά όχι μόνο σε αυτούς που τα πιστεύουν αλλά κυρίως σε αυτούς που ξέρουν να τα κυνηγάνε. Να τα ντύνουν με χρώματα, μαγεία και παραμύθια. Με πάσα ειλικρίνια εγώ ζω το παραμύθι μου και δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Μόνο να σου πω πως εγώ μπαίνω από τώρα σε κλίμα εορταστικό και θέλω να σου ανταποδώσω την ευτυχία και την αγάπη που μου προσφέρεις απλόχερα. Εσένα που με διαβάζεις, εσένα που κάνεις τον κόπο να μου σχολιάζεις και εσένα που μου στέλνεις και ένα μήνυμα. Πιστεύω στις φιλίες και πιστεύω στην αλήθεια των λέξεων. Θέλω να σε ευχαριστήσω για κάθε χαμόγελο, κάθε συγκίνηση και κάθε στιγμή αγάπης με το δικό μου τρόπο. Με το να σε κάνω να αγαπήσεις τον κόσμο μου. Έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, αρώματα και ζαχαρένια όνειρα. Εγώ και τα παραμύθια μου. Εγώ και οι ιστορίες μου. Τα κομμάτια μου. Η αλήθεια μου. 

Ξεκινάω λοιπόν με εκπλήξεις που δεν θα σταματήσουν. Έτσι για το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την τιμή να είσαι εδώ 1 μιση χρόνο τώρα. 

Eυχαριστώ την Essence Greece για αυτό το μαγικό ταξίδι σήμερα. Ευχαριστώ Μαρία Π, Ειρήνη, Λίτσα, Ευαγγελία, Μαρία Χ., Χαριτίνη, Άννη, Ολυμπία, Σοφία, Έλενα. Ευχαριστώ Μελίνα και Ειρήνη. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους μου που είναι πάντα εκεί. Ευχαριστώ Κορίνα, Πόπη, Ντέπη. 


Τιμή μου λοιπόν! 
Εύη