photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

To all the golden Roger&Gallet lands...




''Οι μόνοι άνθρωποι που υπάρχουν για μένα είναι οι τρελοί, αυτοί που τρελαίνονται να ζήσουν, τρελαίνονται να μιλήσουν, τρελαίνονται να σωθούν, που ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό''. Αυτά έγραφε ο Κέρουακ στην εισαγωγή του βιβλίου του ''Στο Δρόμο'' και θυμάμαι ακόμη αυτό το συναίσθημα που ξεδιπλώθηκε μέσα από σκέψεις. Ελευθερία και τρέλα. Η τρέλα της στιγμής που σου ανoίγει το δρόμο να ακολουθήσεις τα όνειρα σου, αφήνοντας πίσω στεγανά, προκαταλήψεις, φόβους και ενοχές. Εκεί που καίγεσαι να ζήσεις. Να ζήσεις τα πάντα. Εκεί που κλειδώνεις εκκρεμότητες στο ντουλάπι και βγάζεις μπροστά το πάθος σου για ζωή. Αυτό που ονειρεύεσαι, καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Να βγεις στους δρόμους, χωρίς προορισμό, με συνοδηγό τα όνειρα και πυξίδα τον αέναο πόθο για ελευθερία. Ελευθερία του νου, τη λέω αλλά κατά βάθος είναι συνολική ελευθερία της ψυχής. Πανέμορφη και εξιλεωτική. Σε λεωφόρους και δίπλα να βλέπεις λιβάδια με ηλιοτρόπια. 

Το αγαπώ αυτό το λουλούδι. Μου φέρνει στο νου, ανυπότακτο πνεύμα. Κοιτάει μόνο προς την ανατολή και τον ήλιο και στέκει αγέρωχο. Μου φέρνει στο νου το μύθο της Ινδιάνας από το Μεξικό που αγάπησε τον Ήλιο τόσο πολύ που στο τέλος μεταμορφώθηκε σε λουλούδι. Δείγμα της πιο φθαρτής ύλης. Δείγμα της πιο ανθρώπινης ανάγκης. Κλείσε τα μάτια, φίλη μου και ονειρέψου το ταξίδι που θα σε κάνει να χάνεσαι σε μέρη διαφορετικά. Με τον αέρα να ανακατεύει τα μαλλιά σου και τις ηλιαχτίδες να φωτίζουν κάθε σου πόθο, ξέρεις δεν χρειάζονται πολλά. Κάτι να σου δίνει λάμψη, να ενυδατώνει και να μυρίζει καλοκαίρι. Πρόσθεσε να είναι και πολυχρηστικό και ολοκλήρωσες το ιδανικό προϊόν. 


Κάθε καλοκαίρι, αφήνομαι, χάνομαι στους μεθυστικούς δρόμους του Eau Sublime or Bois d'Orange ή του Fleur de Figuer της Roger&Gallet. Τα αρώματα τους μεθυστικά. Ακροβατούν σε νότες που αποπνέουν αισθησιασμό και θηλυκότητα. Φέτος αποφάσισα να χαθώ στους ίδιους δρόμους με λίγο διαφορετικές ιδιότητες. Κράμα ιδιοτήτων και αρωμάτων που φέρνει στο νου ξέγνοιαστες στιγμές και ταξίδια. Ακριβώς έτσι ορίζονται τα δύο ξηρά λάδια που λανσάρει φέτος το καλοκαίρι, η Roger&Gallet.
Κατάλληλα για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι ο πιο πιστός σύντροφος, χαρίζοντας άμεση θρέψη, μεταξένια αίσθηση, απόλυτη ενυδάτωση και λάμψη ασυναγώνιστη. Με την πιο απαλή και ανάλαφρη σύνθεση και με ένα άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις αναπλάθουν το δέρμα ολικά. Στο ντους αναμειγνύοντας τις μαγικές του ιδιότητες με το αφρόλουτρο, ως λοσιόν σώματος σε νωπή ή στεγνή επιδερμίδα χαρίζουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Στην καθημερινότητα και στις ανάγκες των μαλλιών ως leave in conditioner για προστασία από συσκευές θερμότητας, ως μάσκα πριν ή μετά το λούσιμο και σε κάθε χτένισμα για απόλυτο έλεγχο και απαράμιλλη λάμψη. Αλλά και το βράδυ στην περιποίηση του προσώπου σου μετά το σέρουμ και πριν την ενυδατική σου. Ζεσταίνοντας δύο τρεις σταγόνες στις παλάμες των χεριών σου το εφαρμόζεις με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας μασάζ στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού και απολαμβάνεις το επόμενο πρωί εκτός από βαθιά θρέψη, επιδερμίδα τόσο απαλή και ενυδατωμένη, που μοιάζει με μωρού. Η σύνθεση του όπως καταλαβαίνεις μαγική, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αισθησιακή με χαλαρωτικό, απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις. Το Eau Sublime or Bois d'Orange περιέχει 8 ενεργά φυτικά έλαια που ενισχύουν την αποτελεσματικότητά του. Έλαια αμυγδάλου για απαλότητα, καμέλιας για ελαστικότητα, macademia για θρέψη, argan για πρόληψη της ξηρότητας, χαμομηλιού για προστασία, σησαμέλαιο για ενυδάτωση και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση. Το  Huile Gourmande Fleur de Figuier με έναν συνδυασμό ελαίων συμβάλλει στην ενυδάτωση, στην ανάπλαση, στην ανάκτηση της ισορροπίας των χαμένων λιπιδίων και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Καθώς περιέχει έλαια από σπόρους σταφυλιού, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, έλαιο φραγκοστάφυλου, ροδιού, γλυκού αμυγδάλου και βερίκοκου. Πρόσθεσε σε όλα αυτά και την κατά 96% φυτική τους σύνθεση που δεν περιέχει parabens, σιλικόνη, χρωστικές και mineral oils και ολοκληρώνεις την σκέψη για την πιο απαραίτητη αγορά του καλοκαιριού. Προσωπικά, λατρεύω τα ξηρά λάδια, τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια συστηματικά και τα θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη και όπως κάθε φορά για τη Roger&Gallet θα σε προτρέψω απλώς να πας στο φαρμακείο σου ή στο Carelab των Attica και να ψεκάσεις τον καρπό σου. Να  το εφαρμόσεις και να μυρίσεις. Να κλείσεις τα μάτια και να αποφασίσεις ποιο από τα δύο θα γίνει το δικό σου αναπόσπαστο κομμάτι σε καθημερινή βάση. Το μόνο σίγουρο πως δεν θα μετανιώσεις την αγορά του.


Στην τρέλα της στιγμής και στα ταξίδια που ξεκινάνε με τις καλύτερες συντροφιές.
Και συνεχίζονται με τα καλύτερα αρώματα.