photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Bellissima, love you for all that you are...




Ακούω εκείνο το ίδιο τραγούδι και ηχεί στα αυτιά μου, όπως τη μέρα που σε γνώρισα. Μυρίζω το άρωμα σου, χάνομαι στην απαλότητα των μαλλιών σου και κάθε χάδι ισοδυναμεί με καινούργιο νόημα της λέξης ''αγάπη''. Σκέφτομαι πως υπήρξαμε πολύ πιο αληθινοί από την αλήθεια. Σε όσα ένιωσα εκείνο το βράδυ, σε όσα νιώθω κάθε μέρα. Σε όσα σου είπα και σε όσα έχω κρατήσει από φόβο. Μου είχες πει πως ο φόβος είναι τροχοπέδη των ονείρων και εγώ σου είπα πως αν τα όνειρα παίρνουν μορφή θα ήθελα να έχουν τη δικιά σου. Αν οι αισθήσεις είχαν όνομα θα ήθελα να έχουν το δικό σου. Και έτσι μαγικά είπα ασυναίσθητα το ''ναι''. Και από τότε σε κουβαλάω σε κάθε κύτταρο μου, χάνομαι κάθε βράδυ στην αγκαλιά σου χαϊδεύοντας σε στο κεφάλι παίζοντας με τα μαλλιά σου, τόσο τέλεια, όπως τότε. Πολλές ανάσες, πολύ οξυγόνο και εγώ να χάνομαι μπροστά στην έκσταση της μορφής σου. Σαν κάτι όρκους τότε που υποσχέθηκαν ταξιδι στην αφοσίωση, την πίστη και τη διάρκεια. Σαν κάτι εικόνες που πλημμύριζαν ομορφιά και διαφορετικότητα.Στο όνομα της αγάπης.


Αγαπώ τις νύφες που κάνουν τη διαφορά με χτενίσματα που μαγεύουν το μάτι. Να σηματοδοτούν το στυλ τους και όσα χρόνια και αν περάσουν να είναι στην πιο ασφαλή δικλείδα. Aν έπρεπε να διαλέξεις ένα αγαπημένο νυφικό χτένισμα, ποιο θα επέλεγες;  Αγαπώ το σινιόν, αγαπώ το ίσιο που είναι το απόγειο της μινιμαλιστικής τελειότητας αλλά πιο πολύ αγαπώ τις καλοσχηματισμένες μπούκλες. Θεωρώ πως είναι το πιο διαχρονικό, κομψό και παράλληλα αισθησιακό χτένισμα όλων των εποχών. Στο μυαλό μου είναι συνυφασμένο με την άρτια αισθητική της ομορφιάς που είναι βγαλμένη από άλλη εποχή και φλερτάρει με την κομψότητα. Είτε ανάλαφρες σε στυλ boho, είτε αυστηρές που δεν χάνουν το σχήμα και την ελαστικότητα τους, οι μπούκλες απαιτούν δεξιότητα, επαγγελματισμό και πολλή δουλειά από τον κομμωτή σου. Αλήθεια; Ψέματα. Με ένα καινούργιο και καινοτόμο προϊόν, οι μπούκλες και το κυματιστό look που φέτος απογειώθηκε σε όλα τα catwalks, είναι παιχνιδάκι. Σημειώνεις; Bellissima Revolution. Η επανάσταση και η ανατροπή στο χώρο των προϊόντων ομορφιάς και του styling.




Ένα μοναδικό προϊόν που το λάτρεψα από την πρώτη χρήση. Που υπόσχεται κυματιστά ή ίσια μαλλιά και καλοδουλεμένες μπούκλες. Με τα πιο απλά βήματα και κυρίως εύκολα και γρήγορα, όποιο στυλ και αν επιλέξεις μπορείς να το καταφέρεις στο σπίτι και να δίνει την εικόνα πως δουλεύτηκε με το μεράκι, τη γνώση και την τεχνική ενός επαγγελματία κομμωτή. Η διαδικασία κάτι περισσότερο από απλή. Παίζεις με τα λάδια σου, περνάς τις άκρες με όποιο προϊόν περιποίησης χρησιμοποιείς για να τα προστατέψεις από τη θερμότητα και ξεκινάς το ταξίδι της περιστροφής. Το νέας γενιάς, λοιπόν, styler αυτόματης περιστροφής, Bellissima Revolution, έρχεται απο την Imetec για να προσφέρει υπέροχα, αβάν γκάρντ χτενίσματα, οσκαρικών προδιαγραφών με απόλυτο σεβασμό στα μαλλιά (σου λέω ενθουσιάστηκα δεν στο κρύβω). Τυλίγεις την τούφα και κρατάς το styler σταθερά, ο κύλινδρος  περιστρέφεται και κάνει όλη τη δουλειά χαρίζοντας σου κυματιστά μαλλιά ή έντονες μπούκλες. Αν προτιμάς τα ίσια περνάς από πάνω προς τα κάτω κάθε τούφα. Το Bellissima Revolution δεν είναι ένα ακόμα προϊόν που ήρθε να προστεθεί στα προϊόντα φορμαρίσματος. Το δυνατό του σημείο που το απογειώνει είναι το σύστημα αυτόματης περιστροφής,  το οποίο φορμάρει και δείχνει τα μαλλιά πιο λεία και λαμπερά από ποτέ. Πρόσθεσε στα συν τις τένες φορμαρίσματος που βοηθούν στη συγκέντρωση και στη συγκράτηση της τούφας. Αποτέλεσμα που διαρκεί, με ελάχιστα περάσματα ακόμη και σε μαλλιά με πολύ όγκο (η γράφουσα σου λέει τον πόνο της έμμεσα) και σε μικρό χρόνο, μέχρι τριάντα λεπτά. Ο περιστρεφόμενος BI-DIRECTIONAL κύλινδρος με διπλή κατεύθυνση σε συνδυασμό με τις δύο προσθήκες από σιλικόνη  κρατούν τεντωμένη απαλά την τούφα και χαρίζουν εύκολο, γρήγορο και τέλειο styling. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται αναλόγως τα θέλω σου από 120°C έως 210 °C ενώ η επικάλυψη GLOSS CERAMIC κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα για μεγαλύτερη προστασία της τρίχας.
Αγαπώ την αποτελεσματικότητα του. Καλοδουλεμένα, απαλά, λαμπερά κι ανάλαφρα μαλλιά. Δεν έχεις να κάνεις πολλά, αρκεί να το αναζητήσεις εκεί έξω. Και να φέρεις την πολυτέλεια και την τεχνική από το χώρο του κομμωτηρίου στο σπίτι σου. Και να είσαι σίγουρη πως θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή. Σημείωσες;


Κάτι από αγάπη...