photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

True Manga beauty...


Γιατί αν αποδομήσεις τον όρο ομορφιά τι μένει; Ένα λαμπερό χαμόγελο, ένα σαγηνευτικό βλέμμα και δύο χείλη που αρθρώνουν λέξεις διαφορετικές. Ώρες ώρες σε εκνευρίζει αυτή η απλότητα και εκεί καταλήγεις να μπλέκεις με προϊόντα που υπόσχονται θαύματα. Τα απλά τα έχεις συνδιάσει με την καθημερινότητα, με τη συνήθεια, με άλλη μια μέρα που θα είναι απλώς η ίδια και η ομορφιά θα χαθεί στα νεύρα, στις ανασφάλειες, στη ρουτίνα. Είναι οι ώρες που μηχανικά ψαχουλεύεις τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Κοιτάς το πρόσωπο που εμφανίζεται στον καθρέφτη. Θα ήθελες να είναι λίγο διαφορετικό. Λιγο πιο μακριές οι βλεφαρίδες, λίγο πιο έντονο το βλέμμα, λίγο πιο τονισμένα τα χείλη. Εκεί έξω όλοι επιμένουν πως πρέπει να είσαι ξεχωριστή. Νιώσε την ομορφιά σου. Δες την. Aπλοποίησε την και νιώσε την ομορφιά του ''ίδιου'' που όμως γίνεται ξεχωριστό. Βάλε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, λίγο μολύβι να απογειώσεις το βλέμμα και ένα κραγιόν. 

Το cat eye look το αγαπώ. Δεν βρίσκω τίποτα πιο κομψό και αισθησιακό από εκείνο το έντονα τονισμένο βλέμμα, σήμα κατατεθέν των 60s. Από τα πιο γνωστά catwalks παρουσιασμένο, είναι η απόλυτη τάση. Τα καταλληλα προϊόντα μόνο να διαθέτεις. Μια mascara για απόλυτο όγκο στις βλεφαρίδες, αυτόν που πάντα ονειρευόσουν. Βλέμμα εντυπωσιακό που καθηλώνει. Βλεφαρίδες μακριές, πυκνές, πλούσιες. Ένταση και έντονο μαύρο χρώμα, μέγιστος όγκος και μήκος σε ένα και μόνο προϊόν. Η Mega Volume Miss Manga της L'Oréal Paris ήρθε για να μείνει στο νεσεσέρ σου και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου συνήθειας. Όγκος και καμπύλες έντονες πό μια μάσκαρα που χαρίζει σε τρία μόλις βήματα έντονο βλέμμα και βλεφαρίδες σαν αυτές που χαζεύεις στις ταινίες. Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και σημείωσε στα συν το απόλυτα καινοτόμο εύκαμπτο βουρτσάκι της, που ακολουθεί την κλίση τους και προσαρμόζεται με απόλυτη ακρίβεια στη φορά που ακολουθείς. Με βάση πλατιά και άκρη κωνική μακιγιάρει και τις πιο κοντές βλεφαρίδες. Eδώ θα δεις και τον ξεχωριστό τρόπο εφαρμογής της. Οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται και παραμένουν ελαστικές και πλούσιες όλη μέρα. Και να σου πω και ένα μικρό μυστικό που μοιράστηκε μαζί μου αγαπημένη φίλη, για βλέμμα αλά Marilyn Monroe, απλώνεις την πρώτη Manga στρώση κανονικά και όποια άλλη στρώση μόνο στην εξωτερική γωνία. Μια μάσκαρα λοιπόν σχεδιασμένη  για να χαρίζει αυτό που κάθε γυναίκα επιζητεί από κάθε μάσκαρα.


Για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου και να επιτύχεις το απόλυτο γατήσιο βλέμμα μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το Color Riche, Le Kajal. Το νέο μολύβι ματιών της L'Oréal Paris που χαρίζει μοναδικό, ακριβές και αψεγάδιαστο περίγραμμα στα μάτια. Έντονο χρώμα, απαλή υφή που κάνει την εφαρμογή του πιο εύκολη. Μαγική ακρίβεια και ομοιόμορφο χρώμα που αντέχει στο χρόνο, ακόμη και μετά από ώρες. Για να ενισχύσεις το άψογο αποτέλεσμα, φρόντισε να ενισχύσεις τη γραμμή και να την κάνεις όσο το δυνατόν πιο έντονη, χαρίζοντας έτσι βάθος και ένταση στο βλέμμα.



Η L'Oréal Paris, συνδυάζοντας την καινοτομία με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που είναι συνυφασμένο το όνομα της, με αυτά τα δύο μαγικά προϊόντα κάνει πράξη τα θέλω κάθε γυναίκας. Σκανδαλιάρικο βλέμμα και απίστευτος αισθησιασμός που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, ακόμη και με τα απλά.

Γιατί αν αποδομήσεις τον όρο ομορφιά τι μένει; Ένα λαμπερό χαμόγελο, ένα σαγηνευτικό βλέμμα και δύο χείλη που αρθρώνουν λέξεις διαφορετικές;
Που σημαίνει πως με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.