photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

GlamGlow your face...

Να ονειρεύεσαι το για πάντα, έστω και αν κρατήσει ένα δευτερόλεπτο. Να ζεις μόνο με αγάπη και να βάζεις μπόλικο πάθος στο χρόνο. Να τολμάς να θες τα πάντα και να έχεις την τρέλλα να το κάνεις. Να μετράς στιγμές και όταν τις αθροίζεις να βγαίνουν περισσότερες της ευτυχίας. Να πιστεύεις στα καλύτερα έστω και αν απελπίζεσαι. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να βρεις τον τρόπο... Τον δικό σου, όχι τον επιβαλλόμενο. Στρώσε το δρόμο σου με χρυσόσκονη, όχι γιατί πιστεύεις πως είσαι κάτι πιο ξεχωριστό από τους άλλους, αλλά γιατί είσαι Εσύ. Βάλε ένταση. Βάλε αντίθεση. Να είσαι διατεθειμένη να αφιερώσεις στον εαυτό σου, τις στιγμές που έχει ανάγκη. Να κάνεις την πολυτέλεια καθημερινή συνήθεια. Να δίνεις στον εαυτό σου, το χρόνο να απολαμβάνει τα μικροπράγματα. Πιάσε το βιβλίο σου, ξεφύλλισε το. Λείπει χρώμα. Πρόσθεσε το. Άλλαξε τη διάθεση σου. Πιάσε κάθε πτυχή της καθημερινότητας σου και γέμισε την με λάμψη. Βρες τα σύνεργα και λάμψε. Σαν να παίζεις σε ταινία. Η πρωταγωνίστρια θα είσαι εσύ. Αυτόφωτη. Σαν τις παλιές ντίβες του Hollywood. Σου αξίζει. Σου αξίζουν όλα όσα μπορούν να σταθεροποιήσουν το χαμόγελο στο πρόσωπο σου και να ενισχύσουν την ομορφιά σου. Εσωτερική και εξωτερική.
Στο γαϊτανάκι της αναζήτησης μου : πρότυπα ομορφιάς, δυναμισμού, ισχυρής προσωπικότητας που έχουν επηρεάσει τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Ο Charlie Chaplin γιατί πίσω από το χαμόγελο του, διατηρούσε μια μελαγχολία. Η Audrey Hepburn γιατί στην πραγματικότητα ήταν η καθημερινή γυναίκα που θα ήθελες να είσαι, απαλλαγμένη από ανασφάλειες και δηθενισμούς. Η Greta Garbo γιατί η ομορφιά, ο δυναμισμός και η αυστηρότητα της σαγήνευαν όποιον την αντίκριζε και τον καθήλωναν έτσι απλά με ένα βλέμμα. Η Marilyn Monroe γιατί κάηκε από έρωτα και πάθος. Και τέλος η Μελίνα, γιατί ήταν η Μελίνα. Αλλά όλοι τους με ένα κοινό τη λάμψη. Τη λάμψη και τα πάθη, αλλά κυρίως την όρεξη για ζωή. Αυτή που φώτιζε το πρόσωπο τους. Αυτή που τους έκανε ακόμη πιο όμορφους.

Όταν είχα δει στα Sephora, τις μάσκες GLAMGLOW είχα ενθουσιαστεί, αρχικά. Κάτι όμως με έκανε να το ξανασκεφτώ. Ίσως οι τύψεις που με πιάνουν πάντα πριν το ταμείο. Αλλά η εμμονή μου με την περιποίηση προσώπου είναι πάνω από αυτές. Όταν αναζήτησα τις πρώτες πληροφορίες, που είχες διαβάσει και εσύ σε προηγούμενο ποστ, είχα ενθουσιαστεί προκαταβολικά με τη μάσκα, YOUTHMUD tingle exfoliate Treatment, που υπόσχεται να ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας και να σε απαλλάξει οριστικά από όσους παράγοντες την εξασθενούν, χαρίζοντας της λάμψη στο λεπτό. Το μόνο που έμενε ήταν να αποδειχθεί. Και γι' αυτό το λόγο αγοράστηκε σε μια περίοδο, ιδιαιτέρως στρεσογόνα που τα αποτελέσματα του άγχους ήταν ορατά στο πρόσωπο μου.


 Η πρώτη επαφή μαζί της με γέμισε χαμόγελα. Από εκείνα τα πλατιά. Προφανώς, γιατί είναι ωραίο να βλέπεις ανοίγοντας ένα κουτί σαν καλωσόρισμα, τη φράση ''Hello Sexy''. Σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, έτσι απλά. Και κοιτάς το βαζάκι, μίνιμαλ μαύρο, με ένα αστέρι να σου θυμίζει το αυτόφωτο που λέγαμε, έστω και αν θέλει προσπάθεια. Το ανοίγεις και χάνεσαι στη μυρωδιά του πράσινου τσαγιού. Και την απλώνεις, είναι σαν λάσπη (θα σου θυμίσει άργιλο, αλλά θα ήταν ιεροσυλία να το συγκρίνω), βλέπεις τα φύλλα τσαγιού (προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα) και αισθάνεσαι ήδη στα πρώτα λεπτά υπεραιμία στο δέρμα σου. Μην τρομάξεις και την αφαιρέσεις, είναι σημάδι πως η μάσκα λειτουργεί αποτελεσματικά. Tην αφήνεις 10 λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρείς με κυκλικές κινήσεις κάνοντας παράλληλα βαθιά απολέπιση, καθώς οι κόκκοι της είναι έντονοι.
Και κοιτάς στον καθρέφτη και βλέπεις αυτό που δεν είχες ξαναδεί με καμία άλλη μάσκα. ΛΑΜΨΗ. Λάμψη υγείας που έχει αφήσει στο χρονοντούλαπο τα σημάδια κούρασης. Έχει ανανεωθεί το δέρμα και το βλέπεις στην άμεση σύσφιξη, την ελαστικότητα και την τόνωση. Και νομοτελειακά καταλήγεις να αγγίζεις την επιδερμίδα σου με τα ακροδάχτυλα σου. Την ψιλαφίζεις και είναι απίστευτα λεία, μαλακή, απαλλαγμένη από την περιττή λιπαρότητα και με ανεπαίσθητους πόρους. Άκρως ενυδατωμένη (η ελαφρόπετρα και τα ηφαιστειογενή πετρώματα, αποτοξινώνουν και αναζωογούν την επιδερμίδα και η θαλάσσια λάσπη που δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα καύσου και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου) και με μεταξένια υφή.
Την λάτρεψα και ναι θα την αγοράζω ξανά και ξανά. Είναι η καλύτερη μάσκα προσώπου. Κάνει όσα υπόσχεται και το μόνο σίγουρο είναι πως είναι από αυτά τα προϊόντα που αν θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, ειδικά τέτοιες μέρες, πρέπει να τη σημειώσεις στην πάνω πάνω γραμμή του χαρτιού σου. Με το χέρι στην καρδιά δοκίμασε την και θα με θυμηθείς.




Να θυμάσαι να αφήνεις πίσω ό,τι σου στερεί τη λάμψη σου!