photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Just pre X-mas Joy with Dyrberg/Kern Giveaway...

Κάθε χρόνο από αρχές Νοεμβρίου αρχίζω να μετράω αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Πάντα το έκανα. Είμαι παιδί των Χριστουγέννων. Είναι η εποχή μου. Δεν είναι τυχαίο νομίζω πως επέλεξα να δω το φως του κόσμου δύο ημέρες μετά. Αγαπώ την αίσθηση χαράς που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Αλλά παράλληλα αγαπώ και την αίσθηση μελαγχολίας που ώρες ώρες με γυροφέρνει. Έχει και αυτή την ομορφιά της. Αγαπώ τις μυρωδιές της κανέλας, του ginger, τη μυρωδιά του καμμένου ξύλου. Για εμένα τα Χριστούγεννα συνεπάγονται με ζεστή σοκολάτα, marsmallows, κεριά και φωτάκια σε όλο το σπίτι, ήχους και νότες από jazz μουσική. Μυρωδιές βουτύρου, μπλεγμένες με μέλι και κανέλλα. Κρυστάλλινες καράφες γεμάτες σπιτικό λικέρ ροδιού και χειροτεχνίες που γεμίζουν το χώρο. Σπίτια από τζίντζερ, μπισκότα και καραμέλες candy cane. Και σε όλα αυτά μελωδίες παιδικών τραγουδιών. Τόσα και άλλα τόσα που θα στα πω γιατί αυτός ο μήνας που ξεκινά στο μπλογκ μου είναι άκρως εορταστικός. Θα είναι κόκκινος, χρυσός αλλά παράλληλα λαμπερός και ξεχωριστός, όπως ακριβως αξίζει στο μήνα των Χριστουγέννων.


Υ.γ. Δεν σου είπα πως αγαπώ να κάθομαι και να χαζεύω με τις ώρες το στολισμένο δέντρο. Αγαπώ τα φώτα και τη λάμψη. Αγαπώ τις παγιέτες, τη χρυσόσκονη, τη λάμψη των κρυστάλλων. Γι' αυτό και αναζητώ τη λάμψη παντού. Σαν αυτή που έχει το βραχιόλι DYRBERG/KERN gr, που βρίσκεται δίπλα μου και περιμένει να γίνει δικό σου.
 Tρία βήματα υποχρεωτικά : 
  • Να κάνεις like στη σελίδα του All things you are
  • Να κοινοποιήσεις τη φωτογραφία δημόσια στο προφίλ σου στο και σε σχόλιο που θα αφήσεις στην φωτογραφία, κάνε tag τρεις φίλους σου στο facebook.
  • Να μου πεις , εδώ, με τι είναι συνυφασμένα τα δικά σου Χριστούγεννα.    
  • *Όσες αναγνώστριες δεν έχουν facebook και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, μπορούν να αφήσουν σχόλιο με τα στοιχεία τους κάτω από την ανάρτηση! *Ο διαγωνισμός λήγει στις 29/11.




Dyrberg/Kern:
Kεντρική Διάθεσητηλ. 210 9768596