photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

If you are your pink authentic...



Αυτό το μήνα έχουμε βάλει στοίχημα με την Korina Make Up , να τον κάνουμε ροζ. Όχι επειδή αγαπάμε το χρώμα. Απλώς επειδή αγαπάμε εμάς. Kαι έπρεπε και πρέπει να μου το θυμίζω κάθε μέρα. Όχι αποκλειστικά σαν εκστρατεία ευαισθητοποίησης ή ενημέρωσης. Σαν πράξη αγάπης στον εαυτό μου. Στον εαυτό μου που είναι πάνω απ' όλους. Και θα έπρεπε να είναι. Παρόλες τις φορές που επιμένω να το ξεχνώ εκούσια ή ακούσια. Κάποτε είδα την ατάκα της Audrey Hepburn ως Ηοlly στο Breakfast at Tiffany's, ''Because no matter where you just run. You just end up running into yourself'' και σφύριξα αδιάφορα. Όπως έκανα πριν χρόνια. Αλλά όσο μεγαλώνεις ζυγίζεις τα πράγματα αλλιώς. Καταλαβαίνεις πως ό,τι και να γίνει το στήριγμα σου θα είσαι πάντα Εσύ. Πρέπει λοιπόν να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να στηρίξεις εσύ τον εαυτό σου σε κάθε δυσκολία γιατί κανένας άλλος δεν θα το κάνει. Γιατί θα υπάρξουν και στιγμές που θα έχεις ανάγκη ένα χέρι να σε πιάσει και να σε κατευθύνει αλλά δεν θα βρεθεί. Και εκεί που θα χρειαστείς κάποιον να σε βοηθήσει, θα λείπει. Και εκεί ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Ανακαλύπτεις πως πρέπει να είσαι αυτοδύναμη. Να μη στηρίζεσαι σε δεκανίκια. Να μπορείς και στα δύσκολα να επιβιώσεις και να διώξεις μακριά όποια μορφή κατάθλιψης σου χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να έχεις μάθει πως η δύναμη σου είσαι εσύ. Και να σε φροντίζεις. Και να σε κακομαθαίνεις. Και ξανά, μην αφήσεις κανένα να υποτιμήσει την αξία σου!  Think pink. Σκέψου και ενέργησε ροζ.


Ο δικός μου ροζ μήνας ξεκινάει με ενυδάτωση, κάλυψη, μυρωδιές και χρώμα. Ενυδάτωση στο έπακρο με την ομολογουμένως εκπληκτική ενυδατική ημέρας Caudalie, Vinosource, Moisturizing Matifying Fluid, από το DVcare.eu και Moisture surge extra refreshing eye gel της Clinique, υπέροχο και δροσερό ζελ ματιών. Ιεροτελεστία, απαραίτητη, κάθε πρωί. 
Στη συνέχεια κάλυψη με την κρέμα λάμψης και ενυδάτωσης με χρώμα, Ηydra - Chrono Teinte της Lierac. Λίγο ρουζ σε ροζ απόχρωση με το αγαπημένο της Maybelline, Dream Touch Blush 05. Tόσο ροζ που σου θυμίζει τσιχλόφουσκα. Για να ακολουθήσει στην πορεία το Pure Color, Crystal lipstick, στην πιο κοριτσίστικη απόχρωση, 351 Innocence της Estee Lauder Greece.
Και τελευταία κίνηση, η πιο ροζ κολώνια (προσεξε όχι άρωμα. Δες εδώ). Το αγαπημένο του φετινού καλοκαιριού. Fleur de figuier, Roger&Gallet, για να θυμάμαι το καλοκαίρι που πέρασε. Kαι τέλος 475 Castaway στα νύχια της Essie Greece. Και η μέρα παίρνει την πιο αισιόδοξη νότα!
Εσύ πως κάνεις ροζ την καθημερινότητα σου; Έχω λόγο που σε ρωτάω... Ο μήνας πρέπει να συνεχιστεί ροζ.

Να σε αγαπάς!  Πάνω από όλα.